Ticsi
Nagyon aranyosak vagytok, látszik tényleg a boldogság! Basszus a csomó
Háát igen, mindig mindom én, hogy az élethez kell a szerencse.
Babcsikám
Olyan jó téged is , mint anyukát köszönteni!!! "Hallom" jó a kedved és élvezed az anyaságot!! Szép a kicsike nagyon!
Tüncsi
Most már két tündér lányod van!!! Tök emléxem, mikor csatlakoztam, még Répáról raktál fel pár hónapos képet. Rohan az idő!!!
Vicus, Krisz
Teljesen megértem, átérzem, amit írtatok. Ha fogalmazhatok így, nekünk álomszép a kapcsolatunk, így hét év után is tart a lila köd, de bizony a későn hazajárás minka miatt nekünk is megnehezíti az életünket, Én egész nap egyedül(hálIsten nem teljesen, mert itt a mi kis kincsünk) pont megosztanám, ami aznap történt, ő meg holtfáradtan szintén a feltöltődést várja...Nehéz...Este 8-9-re mikor hazaér, én már elkészülök az erőmmel.Sajnos van olyan, hogy Lencsikével már nem is találkozik, mert már alszik.Ilyenkor kicsit szomorú vagyok é sajnálom magunkat
, de persze tudom, hogy értünk csinálja(lakáshitel, nyaralás, síelés...) és persze erőt ad, hogy csodás apa és férj
Vicus
Külön neked írom, hogy így a terhességem elején apa totál megbolondult, nem is ismertem rá, duzzogott sokáig, csúnyán összevesztünk. Én esküszöm, hogy vmi tudatalatti terhesség ez náluk
, mintha hormonális vihar kavart volna benne, meg gondolom az egzisztenciális-megélhetési pánik, meeeeg, hogy már nem lesznek a mi kis elkényeztetett egykéink(bármennyire is vágytak már gyerekre...) Én azt mondom engedj, aztán csak ráébred, hogy milyen otromba dolog ilyenkor izmozni egy nővel.
Sleepin
Gyógyulást Bendének! Tapasztalatom szerint is elixir a cici. Mikor Lencus nagyon hányt, most a szülinapján, csak ezt fogadta el.
Én meg a műszives kislányon akadtam így ki, még sírtam is és reggel is eszembe jutott az a vékony kis lába....
Mofly
Neeeeee add fel, kicsit pihenjetek, ha úgy érzed és így vagy úgy, de be fog jönni!!! Nekem pont mikor hagytam, elengedtem az egészet, meg Babcsinak is asszem...
Húúú sok lett
Üdv mindenkinek
Bogáncs