Sziasztok!
Töri: Én is nagyon örültem neked, és rögtön tudtam, hogy te vagy, ha nem lettek volna annyian, meg késő is volt, Lili így is későn feküdt, de remélem azért találkozunk még és akkor dumcsizni is tudunk...
Köszönjük a bókokat Lilcsi nevében is, és gondolhatod, hogy szegény apa hogy fogja a fejét, hogy mégegy lány...
Szokta mondogatni, hogy senkit nem fog beengedni, 25 évesen mehet először bulizni stb..
és ki van bukva, hogy már most öt évesen minden héten férjhez megy valakihez és folyton szerelmes
Mi lesz 10 év múlva, mikor már tombolnak a hormonok is..
Gratulálok a kiscsajszitokhoz
Az mégnagyobb öröm, ha olyan nemű lesz a baba, amilyet szeretnétek, és nagyon szép neve lesz
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, legalább van viszonyítási alapom a szülésznőhöz. Viszont a dokinak keveslem a 30E-ret hiszen ha több, mint öt éve fizettem 40-et, akkor ez most nagyon kevésnek tűnik. Igazából ha nem lennének anyagi gondjaink akkor nem érdekelne a tarifa megadnám amit kér, de sajnos nem állunk ilyen jól és még egy darabig nem is fogunk, mégha apa most új helyen melózik is. Meghát én végül is a végén kerültem hozzá.. eddig csak kétszer voltam és hálás vagyok, hogy elvállalt..
Sajnos nem igaz, hogy a szülés nem anyagi kérdés, hiszen már nagyon régen az, és nemcsak a szülés. Minden műtét. Ha nem az lenne, akkor nem beszélnénk róla..
Az én nézetem szerint független attól, hogy váci tarifa, vagy pesti... nálam ez nem mérvadó, hanem az orvos szakképzettsége, és hogy mennyire bízom benne és a tudásában és minden rendben megy -e.. Talán nem említettem még, de mentettem már meg a saját és a gyermekem életét is orvostól!! vannak nagyon rossz tapasztalataim, így nálam nagyon kényes téma az, hogy BÍZNI egy orvosban és RÁBÍZNI magam, magunk.
Végül is ha azt nézzük, hogy éjjel-nappal készenlétben van és ő ráadásul olyan is, hogy félbehagyja a szabadprogramját is és rohan a kismamáihoz, ha szülni kell. Azért családos emberként ez kemény dolog, meg anélkül is, megérdemli azt a pénzt.
Lányok én már lassan két naponta babaruhákat mosok
találtam egy szuper turit és hol Lilit kellett "gatyábarázni" mert mindent kinőtt, meg a picinek is kell induló melegholmi, mert Lilikém augusztusi volt, ez a baba meg cidriben jön. Mindig találok valami cukit 500-800 Ft között és szinte újak és még márkásak is. Mindenkinek tudom ajánlani az alsógödi postánál lévő baba-gyerek ruha turit. Nagyon kultúrált, fantasztikus cuccok vannak, meseszépek és nem drágák. Ja és nincs az a használtruha szag!!
A hordozót már én is kimostam, meg a kiságy matracát, ágyneműt, bútorokat... csak a mellszívó fertőtlenítése van már hátra és hogy a lakás kész legyen.. de az nem tőlem függ sajna... pénz és pasihiány..
Úristen még öt hét, de mégis MÁR CSAK öt hét!