Sziasztok!
Pannika alszik, délután megyünk vissza az orvoshoz. Tegnap egész nap csak szopizott, délután adtam Neki egy kis sós krumplit, megevett 4-5 falatot, és ki is hányta....
Így a dokinénit mikor hívtam, azt mondta, vigyem ma vissza, de én is így vagyok nyugodt! Egyedül a szopi marad meg benne, bár más kaját nem is erőltetek. Meg teázik, abban kapja a gyógyszert is. Csak hát kérdés, mennyi tápanyag van még a tejemben, sztem nem sok.... De legalább folyadékot kap, az a legfontosabb!
Alíz! Ilyen sokat fáj a hasad? Pihenj tényleg, ahogy már többen leírták előttem, a házimuka sajnos megvár.... De most a Picikéd a legfontosabb. Persze nyilván más egy második terhesség, egy kis örökmozgó mellett. Balázskáról nehezen tudom elképzelni, hogy sokáig ülne egy helyben...
Andi! Zita jól leírta, én is csak csodállak, mennyi energiád van! És tényleg mindig Te vagy, aki észben tartja mindenki névnapját, szülinapját, fontosabb eseményeit!
Még Dorka fagayasztó-leengedésére nem is reagáltam..... Látod, már most segít a Drága!
Persze nyilván ez nem vicces, ha kaját kell kidobni. Legalábbis én azt mindig nehéz szívvel teszem... Dorkád tényleg nem egy egyhelybenülős fajta, de igazi kis egyéniség!
Asszisztens...
Idióta! Reméljük, Bencének jó lesz a talpbetét, és nem fog fájni a lába!
Zita! Gratulálok a kis Gyönyörűséged méreteihez!
Jó, hogy van segítséged! Még ha angyal is a Lányod, jól jön az! Bár igazad lenne, de sajnos Pannika még beteg....
Jesszus, milyen szomszédaitok vannak....
Panka! Néztem a képeket! Emili olyan szép! De mondjuk ez nem újdonság!
Van kis pocakja Neki is, felöltözve véknyabbnak tűnik! A haját levágtátok? Vagy csak jobban felugrottak a kis fürtök?
Cilamila! Jobbulást Neked és Patriknak is!
Akkor már nem fáj a lábad?
Edináék biztosan boldogan ismerkednek!
Ilyenkor annyira elfog a vágy egy picike újszülött után...pedig az én lányom is kicsi még....
Na, képzeljétek, fűtés, már megint....
Tegnap volt 15-e, úgy tudtuk akkor mindenképp indul a fűtés, de semmi. Így a férjem felhívta a Hőszolgáltatót, de mondták, hogy ez már rég nem így van, akkor indul a fűtés, mikor kérik....
Így én felhívtam a közös képviselőt, aki nem is itt lakó, hanem vállalozóként csinálja. Mondta, hogy mától rendelték meg, és ma már tényleg lanygos a radiátor, nyilván azért nem meleg, mert jó idő van kint. Mondtam is a közös képviselőnek, hogy mennyir elegem van ebből, hogy ki-be kapcsolgatták, de persze nem rá haragszom, mert őt a lakók ugráltatják, kénytelen azt tenni, amit a többség akar. Én úgy gondoltam, hogy rajtunk kívül a lépcsőházban a másik 2 kisgyerekes is kérte a fűtést a múlt héten, de képzeljétek, nem!
Az agyam eldobom, hogy pici gyerek mellett hogy kérheti vki, hogy ne fűtsenek.....
AZ egyik kislány anyjáról eddig is tudtam, hogy nem 100-as, de a másik anyukát én eddig tök normálisnak gondoltam, de úgy tűnik tévedtem..... Szóval nem csak az öregek akarnak ezen spórolni.... Hogy spórolhat valaki a gyereke kényelmén/egészségén????
És még mondta a közös képviselő, hogy lesz egy közgyűlés, megint a fűtéskorszerűsítésről. Tudjátok, az egyedi mérők a lakásokba. Ezzel mindenki magának kapcsolahtná ki-be, meg szabályozná, milyen meleg legyen. Csakhogy ezt már a tavasszal is leszavazták a nagy okosok, mert ugye a beszerelés pénzbe kerül, ami utána mondjuk megtérül..... itt minden újítást leszavaznak, így volt a panel programmal is..... Pedig akkor ugye 1/3 áron lehetettt volna nyílászárót cserélni, de nem kelll....
Na, bocsi megint a kifakadásomért, csak nem értem, ha van mód arra, hogy vki korszerűsítse a lakását állami támogatással, azt miért utasítják el csípőből???