Új privát üzeneted érkezett!

Röff!

Voltam a táppénzes dokinál. Naná, hogy megint leb.....tt, mert híztam. Mondtam, hogy ennek azért jórésze víz. Na erre azt mondta, hogy az sem jobb. Heti 2 almanapra ítélt.
Megmérte a vérnyomimat - 140/80 volt. Erre bepánikoltatott, hogy vészesen emelkedik. Mondtam neki, hogy otthon is mérem - erre már kiakadt - és soha nem megy 120 fölé. Most másztam meg 2 emeletet, folyik rólam a víz és rögtön behívott. Mennyi legyen így a vérnyomim? Erre jól besértődött, hogyha én ilyen okos vagyok....nem kötelező hozzá járnom! Kérdezi, mikor nézettem utoljára pisit? Mondom, amikor adott rá beutalót. Erre azt mondja, hogy a másik dokim, akinél szülni fogok is dolgozhatna néha. Ha enniyre nem érdekel, akkor csak zabáljak, vizesedjek, a végén befektet a kórházba.
??? Mi van?
Erre ad egy s.o.s. pisibeutalót. Kérdezem, menjek-e a leletért és hozzam-e azonnal, ha lesz benne fehérje. Azt mondja, minek, ráér egy hét múlva, amikor újra jövök vérnyomást méretni. Normális?

...szóval: holnap megyek a Vitaniba tesztcsíkot venni. Kér valaki?
Nagy kiszerelésben lehet kapni, ha gondoljátok, osztozhatunk, és én szívesen elpostázom.
Csak fehérje: 800.- / 50 db
Fehérje, cukor, PH, aceton: 1.200.- / 50 db

Ha valaki kér, még ma szóljon, mert holnap korán megyek laborozni.

Na most jól kiakadtam. Szúúúúúszáááááá...!

Kép
zölddisznó

Sarmi: oscillococcinum a neve (oszcillokokcínum :D - mire én ezt megtanultam :lol: ), és én szedtem a terhesség elején is, meg nincs egy hónapja, hogy megint, mert apa nagyon taknyos volt, és az én torkom is elkezdett kaparni (2 nap alatt elmúlt). Amúgy max. 3 napig szedhető (egy dobozban nincs is több), és lehet megelőzésképp vagy ha kezdődő takony van vagy ha már kialakult, csak más az adag. Én még kértem mellé biztos, ami tuti olyan kalcium sandozt, amiben 1000 mg C vitamin is van (abból egyébként sem árt...).

Az asszem, nincs a papírján, hogy ne fogmosás előtt/után, mert attól gyengül a hatása (vagy bármilyen mentolos cucctól).

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: és nem dugtad föl neki a s*ggébe a sztetoszkópját, hogy ő is érezze a törődést? :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Gaby! Ez nagyon jó beszólás volt! :lol:

Kép
zölddisznó

gabi nagyon köcce!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jah ára??? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

900-1000 körül...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Részvétem az almanap miatt. 2 nap nem lesz semmi betartani!
Hány orvosod van neked?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mushi! Szerintem a vasat nyugodtan szedd végig... Nekem is rendbehozták, de a doki szerint túladagolni nem lehet a napi 1 szemmel és a szülésnél ha nagyobb a vérveszteség, akkor sem gyengülsz le annyira...

Zöldi! Mondjad meg neki a magadét! Ne hagyd magad!:twisted: Mér nem mondtad meg neki, hogy addig idegesít a hülleségeivel, amíg úgy felmegy a vérnyomid, hogy lebabázol...

Vera! Pozitívabb hozzáállást! még legalább 4 hétig egyben maradtok!!!! :wink:
sinaszi

Sarmi! Tutik a zsákok! A harmadik különösen tetszik!
sinaszi

Gabi! Kristóf zsákja is csudaédes! De az mekkora méret?

Heni! Nagyon szép pocid van! A nagyfiad telózik az első képen?
sinaszi

na itt vagyok, megjöttem a szülésfelkészítőről! Hááááátttt!! Érdekes volt. A szülés volt a téma, meg megnéztük a szülőszobát. Szülésznő tartott egy jó hosszú előadást és hát mondta, hogy inkább a rosszabbakat mondja el, hogy arra készüljünk és akkor valószínűleg kellemesen csalódunk!

Sarmi: édesek a zsákok. Emlékszel? Egy pár oldallal ezelőtt és is oszko...t ajánlottam. Nekem a dokim rábólintott mert homeopátiás és pici babának is lehet adni. Patikában lehet venni, azt hiszem én 980 Ft-ot fizettem érte. Engem rendbe tett. Egy a baj, hogy előbb kellett volna elkezdenem, mert előtte egy hétig szenvedtem, aztán pikk-pakk elmúlt.
Vendég

Zöldi: nyugi, ne húzd fel magad.

Heni: szép nagy poci!!!
Vendég

Sinaszi: 62-68-as méret, és nagyon jó puha :D

Kép

Kép
gabilany79

gabi boci nagyon köszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi: kedves, mondhatom. Miért kell ezzel a hízás dologgal mindenkit b..szogatni???? :shock:

Úgyis alkati kérdés az egész!

manna
mannababoca

Gyorsan visszaolvastam:)
Sinaszi:Igen telózik játéktelefonnal:)Mindenkit fel szokott hívni :D
Sarmon:De szépek a hálózsákok!Én is mindig nézegetem a teszvesz oldalait,de még nem mertem vásárolni.Pedig tökre megéri.

Vas:Én szedek vasat napi kettőt írt a doki de már csökkent napi egyre,mert nagyon car lett a vérképem,sőt már a terhességet is rossz vérképpel kezdtem,vérszegényen.
Vendég

Zöldi:Én a fiammal nagyon sokat híztam és a védőnőm állandóan rémisztgettet,és ő mindig magas vérnyomást is mért:(Én itthon mindig normálisat meg a háziorvosom is..
Most ugyanúgy eszek sőt édességből szó mi szó sokat eszek :( s normálisan hízok vagyis az első terhességemhez képest szóval feleannyit...De hozzáteszem most másik védőnőm van aki sose említi,hogy jaj mennyit híztam,és vérnyomást is jókat mér...
Vendég

Sziasztok!
Voltunk oltáson.. Tiszta horror volt, végigbőgtem... :cry:
A combjába kapta az én gyönyörűm, le kellett fektetni, szokás szerint én fogom le a kezét, asszisztens a lábát, doki néni szúr. Egy pillanat műve volt az egész, olyan erő volt benne a méregtől, hogy kirántotta a kezét a kezemből, az injekciót a combjából kiszedte, végigszántotta a combját, majd beleszúrta a karjába! :x
A szerencs az volt, hogy a dokinő még nem nyomta bele a cuccot a combjába. Szegénykémnek újra kellett szúrni a másik combjába is, így triplán érzett szúrást. Tele volt ragtapasszal, mint egy háborús sérült .Ott bőgtem, a dokinő meg vigasztalt, hogy nyugodjak meg, előfordul az ilyen.. Naja.. de nem velünk.. :cry:
Be is mentünk utnáa a dm-be és vettem neki Elmos pelenkát. Odáig van tőle.. :wink:

Megvettük a babakocsit is, végül testvérkocsink lesz, majd teszek fel róla képet!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Jesszusom!!!!!
Ahogy olvastam az oltásos sztorit meghűlt bennem a vér, és a végére én csak egy olyan mondatocskát vártam, hogy:
Csajok csak vicceltem!
De nem írtad, így egy valós.
Hát nem semmi! Jó erős leányzód van. Milyen oltást kapott most!????
Én is nemsokára viszem Danit a 15 hós oltásra, rá 1 hónapra meg a Pneumora.
Gyógypuszi a szúrt bibikre!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sarmon!

Csinik a hálózsákok! Jó vétel volt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mágnes!

Várom a testvérkocsiról a képeket!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kérdés. Elsősorban Zöldihez, de bárkihez, akinek van/volt/lesz Baby Control légzésfigyelője: azt néztem most éppen, hogy az alaptípusokhoz most ajiba van +1 érzékelőlap. Most épp a BC-210-zel szemezgetek, csak az nem világos számomra ebből az oldalból, hogy adnak-e a +1 laphoz toldót (mint a BC-230-nál) vagy azt még külön meg kell venni, ha mind a hármat bele akarom tenni a kiságyba? Vagy ekkora érzékelőnél a harmadik már nem is fontos, csak azért, hogy jó, ha van tarcsiba. Vagy kuki fölösleges a 3. lap? Tényleg, a 2 db-osnál akár én is tudom cserélni a lapot. vagy ahhoz szakember kell? Vagy megint túlkomplikálom (szokás szerint) :oops: :) ?

Ja, itt van az oldal:
http://www.freeweb.hu/babycontrol/ar.html

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: a toldó az egy sima telefonelosztó, talán 400 Ft lehet... (asszem nem adnak hozzá, nekünk még volt a 3 laposhoz és az is nálunk maradt de ez tényleg csak egy sima telefonelosztó...). Nekünk kellett mind a 3 lap amikor elkezdett mocorogni és elmászni a helyéről...

Miért akarod cserélni a lapot? (bocsi, nem értem a kérdést)
Vendég

Heni! Akkor gondolom, hogy most a kistesóval lépett telefonos kapcsolatba... :lol:

Mágnes! Ez tényleg horror... Amúgy is félek, hogy hogyan tűröm majd a kiscsaj szurkálását, de azt hiszem, hogy ezek után apát küldöm oltásokra... Én nem bírom ki!!!

Gabi! Akkor a kép csalóka, mert olyan kicsinek tűnt a zsák...
sinaszi

Fú Mágnes, ez kemény lehetett :((( Szegényke :(( Remélem nem fáj már neki :((( Na én ezért nem fektetem le soha Lillát... azt ő se tűrné és amit leírtál az alapján tiszta horror lehet (egyszerűen hagyom, hogy belém csimpaszkodjon mint egy kismajom... úgy elég hamar túl van az egészen... szerencsére).

Nekünk is aktuális lesz nemsokára a 18 havi... plusz egy influenza elleni... (mást nem adatunk be a nem kötelezők közül... de érdekes módon pl. a tavalyi influenza elleni után Lillának hónapokra elmúlt az ekcémája... máig se tudjuk hogyan, de másnapra!!! eltűnt róla minden...)
Vendég

Enikő!
[quote]H írta:ány orvosod van neked?

Éj rendes, meg egy f...sz.

Mági! Szegénykém! Puszipuszipuszi!

Csaki profin válaszolt! Amíg pici, addig meg a 3. lapot beteheted a mózesbe, msik kiságyba, egyéb nappali alvóhelyére. Ilyenkor a kütyüt kell csak átrakni, és hozzácsatlakoztatni a 3. laphoz.

Kép
zölddisznó

Sziasztok csajszok!

Ma egész nap városban voltam ügyeket intézni! Utálom őket! Minden adminisztrátort, akihez nekem kell menni... most már negyedszer rángatnak be potyára! Ma az orrom előtt zárték be az ajtót, mondván, hogy ja ma különleges helyzet, bocs, ma csak 12:30-ig vagyunk. Egyébként délutánig vannak....

Aztán vettem egy bigshirt nevű pólóhálóinget. Snoopy-s. Szülni jó lesz, pláne hogy 3 eurt (750 ft)-ért vesztegették. Megnéztem, nekem M-es kell. Erre hazahozom, kiveszem az M-es original csomagolásból, de láss csodát... XL-es van benne... holnap új kör, kicsere. Aztán hazabaktattam gyalog, azt hittem az utcánk sarkán már sírva fakadok, de azért még hazajöttem és megfőztem... Tárkonyos raguleves és rakott krumpli volt a menü.
Ma csodával határos módon, kisfiam minden utasítás nélkül - 1 ÓRÁVAL KORÁBBAN! - megatlálta a helyét és elaludt! Örök hála az óvónéninek! Nem tudom mit csináltak, de hatásos volt!

Húúú annyi minden történt amióta nem jártam erre, kb tegnap óta, hogy csak kapkodom a fejem. Két baba!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

sinaszi: szerintem meg pont ilyenkor van a legnagyobb szüksége egy babának az anyjára... Lehet, hogy neked ijesztő de képzeld el milyen lehet neki... és még az anyja sincs mellette (az apa ilyenkor semmit sem ér... vagy legalábbis sokkal kevesebbet).
Vendég

VERZSÓ! GATRTULÁLOK! DRUKKOLUNK EZERREL, HOGY MINÉL HAMARABB OTTHON BULIZZON A CSALÁD!!! Nagyon édesek a babák! ÉS FANTASZTIKUS NŐ VAGY? HOGY EZT KIBÍRTAD!!!! SZUPERKISMAMI!

bkatalin

Mindenkinek köszönöm a köszöntöséket! Nagyon jól esett :D feldobtátok a napomat vele! De télleg...
Minden betegeskedőnek jobbulást!

Babazene! Azt nem tudom, hogy kiscsöppnek bejön-e, de én szeretem hallgazni. :lol: Gondolom, ha nekem jó érzés, akkor a picinek is az.

bkatalin

Mági! Szegény csajszi! Szerintem ez neked jobban fájt mint a kistücsöknek…

Lányok támogatom BB-t! Szerintem is a body-rugi párosítás a tuti!

Cili! Nem lesz időd a baba megszületése után űrt érezni…. :wink: Ja és kinek kell gratulálni a szülinapi torta mellé?

Vera! Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek… Faros szülést így simán lehet szülni? Én azt hittem, azt automatice császározzák... Ja és ha sikerül megoldanod azt a problémát, hogy 5 fiú mellett hogy lehet pihenni, tolmécsold, és átírom a forgatókönyvet 2 pasira :roll:
Zöldi! Aszta!!!! Jó nagy a pocid! :lol: : De a dokid nagyon h....! Nem nyomtál le egy ernyőt a torkán?evil:

bkatalin

Suzy! Nem sokára magadévá tehetsz egy egész cukrászdát! :P Kitartás...

Anita! Hurrá a kirakóshoz!

Manna! Nekem is este indul be a dance a pociban... és gumilepedőt nme veszek, de a Rossmannak van egy fajtája. 10 darab van benne, és én a pelenkázón használom, meg utazásoknál. Ha idegen helyen használom, utána azpnnal kidobom. Asszem a 10 darab 1500 körül van.

Gabilány! Szerintem hálózsákból nagyobb kell… nekünk 74-es van. És nagyon tutit vettél!

Csaki! Ez szupi, hogy normális emberek is vannak! Lilla meg szeriontem szépen helyre fog billenni! Csak türelem!

bkatalin

Szép jó estét mindenkinek,

Verzso, jo hogy jöttél, gratulálunk :D

Zöldi, lehet elfelejtettem megkérdezni... szoval nemrég volt egy baldachntartód. megvan még?

Gabilány, küldöm a masik mail cimed priviben.

Brendonban találtam babaágyat, amit haza akartam szallitatni, erre mondja nő:
legalább 5 nap a szállítás miután kifizettük
reggel 9 és délután 5 között jön, tehát itthon kell egész nap ülni..
ja, es nem is hozzák fel az emeletre, le kell menni érte.
Tehát, én hozzam majd fel? Vagy valaki ezek szerint itt kell üljön velem... :shock:

Aida, Ti kértetek házhoz szállitást, ugy emléxem. Felvitték az emeletre?

Egyébként a Brendonban találtam a legolcsobb ágyat aminek gurulós kereke van... :D

Kép
zsiraf8

Aida! Hááát az anyósodra már nem tudok mit mondani... télleg beteges... de nem kicsit! És lehet, hogy hármuknak családterápiára kellene menni... Talán úgy az anyós rávehető az orvosi segítségre.

Laura! Nagyon ügyi vagy, hogy ilyen jól megy a diéta...

Heni! Gratula a jó eredményekhez! Nagyon szép a pocid és milyen vagány a fiad!

Mush! Neked is gratula a jó eredményekhez!

Sármi! Nagyon cuki hálózsákot vettél… nekem is az utsó tetszik a legjobban. És neked is szép a pocid!

bkatalin

[quote]B írta:B! Kíváncsi vagyok a harmadikra. Bár mostmár mindegy, van ilyen is olyan is.

- aztán még a végén csajszi lesz ... :wink:

bkatalin

Zsiráf! Ez nem túl mamacentrikus hozzáállás a brendontól. :cry:

bkatalin

zsiráf: babyoutlet!!!! (Soroksári út) - itt sokkal olcsóbban is kapsz babaágyat... bár szerintem a teszveszen, vaterán is vannak fillérekért...

(mi az egyiket 6e-ért vettük a vaterán... tömör bükkfa, gyönyörű, kivehető oldalrácsokkal, tökéletes állapotban... )
Vendég

Na... mire végig olvastam a lemaradásomat el is fáradtam! Jó'ccakát minden kismaminak! :oops:

bkatalin

zsiraf.itt van a homero.
http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 8&mcb=core

gabi.koszi az emilt.

sarmon. anyukam megkapta.

KépKép
KépKép
mush589

zsiraf.
ezt kulfoldre is postazzak:
http://cgi.ebay.com/NEW-Grobag-Egg-Digi ... 01006r8226

KépKép
KépKép
mush589

Zsiráf! A tartót megtartom, mert mégsem öröklök másikat. Már csak a baldachin és a fejvédő eladó.

Na, én meg jól kialudtam magam...

Kép
zölddisznó

Álmatlan éjszakákra:

Angol kezdőknek:
Három boszorkány Swatch órákat néz. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Angol haladóknak:
Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi. Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?

:wink: :wink: :wink:

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

Angol profiknak:
Három svájci boszorkány ribanc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetne. Melyik svájci boszi ribanc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gombját nézné?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Kép
zölddisznó

sziasztok.:D

kidobott az ágy..rengeteget tudtok irni..

képzeljétek már 2 napja több nemfogadott hivásom volt csak nem hallottam vagy nem vettem fel stb...
tegnap megint csörög párom felveszi --
mondom:ki az?
egy csávo...
oké kimerevedett a szemem mert nincs olyan ismim akit ő ne ismerne.
átvettem a telot mire a csávo közölte hogy neki nagyon tettszenek a kismamik és hogy itt lakik a szomszédban..stb...
mondom és te ki vagy?
a Pisti....:D
Erre nevettem és mondom honnan tudod a számom?azt mondta én adtam meg neki mult héten...mondtam is hogy szép lenne kismama létemre számokat osztogatok...a PISTINEK :D
na jol felidegesitettem magam mert nem tudom ki volt és tiszta gusztustalan.nem hiszem hogy egézséges egy kismamára ráhajtani.nagyon gáz...és itt lakik valahol.....áááááááááá.....
de lerakta ugyhogy nem tudtam elküldeni a jo büdös........

Heni :szép nagy a pocakod...:D

Kép

Kép
nikianya21

Nini! Jáááájjjj!

Kép
zölddisznó

Na jó, akkor megyek, és odaadom a véremet és a pisimet a labornak és - ha marad - a haematológusnak is.
Pusssssz!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!

Tegnap jártunk UH-n, Zsófival minden ok, csak kicsit nagyobb az átlagnál. Végig vigyorogta az UH-t, lehet azért, mert betoltam egy Sport csokit a vizsgálat előtt. :-D Amúgy meg rám hasonlít!!!

32+1-es adatok:

BPD: 87,9 mm
HC: 313,3 mm
AC: 291,6 mm
FL: 64,7 mm
TAD: 84,7 mm
Becsült súly: 2240 g :-D

Az adatok alapján 33+6-nak felel meg. :-D

Kép

Kép

Kép

Az ékes bizonyíték, hogy kislány!!!!

Heni!
Nem semmi pocak méret!!!

Csakegy!
Boldog születésnapot utólag a férjednek!

Sarmi!
Te pocakod is naon szép!

Zöldi!
Ez a doki nem normális!!! Múltkor a védőnéni nekem is úgy mért vérnyomit, hogy közben beszéltetett. Persze, hogy 130 körül volt… És tartani fogod magad a két almanapos diétához? Én azt délig nem bírnám ki! És az alma rengeteg savat csinál!

Boci!
Érdekes a szülésfelkészítőtök megközelítése! Nálunk idealizált szülést meséltek el, a problémás esetekről nem esett szó. Szerintem a tietek azért jobb, a rosszra felkészülsz és csak pozitív csalódás érhet.

Mágnes!
Ez az oltásos sztori elég horror volt…

Niki!
Ez a Pisti nem semmi! Azért csak óvatosan!!!

Aida!
Mi volt tegnap anyósnál???

Kép
Kép
lbernuska

Ibernuska: szépek az UH képek, csak egy picit kicsik! :lol:
Igen a szülésznő is ezt mondta. A "rosszabb" inkább az idő hosszúságára vonatkozik, tehát azt mondta, hogy első szülöknél min. 6 órát számoljunk, de inkább 10-12-t. Persze mondta, hogy valakinek az is pikk-pakk megvan, de nem arra készüljünk. Amúgy meglepődtem, hogy Szekszárdon is már a modernebb hozzáállás van. Mindent megtagadhatsz amit te nem szeretnél. Egész türhető az alteros szoba, meg a hagyományos is. Igaz van egy 3 ágyas, na arra nem pályázok! Vihetsz zenét, sétálgathatsz (kivéve ha valamiért muszáj monitorozni), van kád, labda, apa maszirozhat és még kellékek is vannak hozzá, kérheted hogy amíg pulzál a köldökzsinór addig ne vágják el....... Szóval én azt hittem ott nincs ilyen lehetőség, csak a régi "brutális" dolgok! Persze azért lehetne modernebb is. Azt sajnálom, hogy apa nem tudott jönni mert számára is sok hasznos dolgot mondtak (volna). Ráadásul tegnap elkeserített, hogy nem ér haza a következő UH-ra, így mehetek egyedül!!!! :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?