Új privát üzeneted érkezett!

ÉN is csak benéztem most, kíváncsi voltam mit írtatok.

Hettuli
Nem feltétlenül rossz a szembesítő, kemény stílus, neves pszichiáterünk is ezt használja, van mikor ez használ, de alkalmazni tudni kell. Az őszinteség mindig dícsérendő, nem sok emberben található meg igazán, itt ennek is helye van, meg az ellenvéleményeknek is.

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácska, ilyen magas vagy? Ahogy néztem a képeidet kb. velem egy magasnak gondoltalak. Én 167-168 cm vagyok és ugye 73 kg.
Úgyhogy a te centidhez a kilók teljesen jók szerintem:)

Igen, valahol olvastam én is amit Betti írt, a 62 kilót. Nekem is kb. 58-60-nak kellene lennem, de hát az még csak távoli álom :oops:

Sütőtök, én mostanában ha meglátok egy idegen babát, mindig azt nézem, hogy a kisfiam vonásait hátha felfedezem benne. Pedig ép ésszel felfogom, hogy azok a babák nem Ő. Olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen nagyobb baba lett volna belőle :)
Vendég

Apropó vezetés! Boboka, ha már ilyen jól összeszedted a klubtagokat meg a földrajzi elhelyezkedésüket (és engem kihagytál :twisted:- tudom ám, mit üzen ezzel a tudattalanod :lol:), akkor nem lenne kedved valami jó talihelyet is kitalálni? Mondjuk olyat, mi mindenkitől egyforma távolságra van? Persze lehet, hogy hülyeség, mert a km-szám nem egyenlő a megközelíthetőséggel... :?:

Amúgy az időponot tekintve nekem a nov. végétől jan. közepéig terjedő időszak necces, vizsgák ugyebár, pfui... :x Ellenben, hogy gyakoroljam a pozitív felfogást: a november közepe előtti és január közepe utáni időszak nagyon kiváló! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Én nem akartam rémísztgetni senkit a kilókkal
Különben sem az számít, láttam én már tök vékony csajszit nagyon rossz alakkal.
Nem is tudom mi számít, attól mert valaki vékony egyszer sem biztos, hogy jól is néz ki.
A lényeg, hogy jól érezd magad, szeress a tükörbe nézni.

Boboka, a káposzta és a kacsacomb ok, az utánna lévőket a Schubert família kihajigálta volna...... :D

Betti
Kép
betti0412

Jövő héten ránk szakad 4 nap munka nélkül.....
Vagy az túl közeli találkozni?

Betti
Kép
betti0412

Szia, Betti! Azt akartam kérdezni tőled, te mit használsz, hogy bírd ezt a tempót és ne kösd fel magad amiatt, ami nem megy, de az elvárások szerint kellene, hogy menjen? Ebben úgy érzem, hasonló az életstílusunk, és én kezdek becsavarodni... :shock:
kisanyácska

Készülök a hétvégére, megint rohanás lesz. Vasárnap megyünk keresztelőre.....
Csupa pici gyerkőcös családok...
Nincs kedvem magamat rájuk eröltetni....
De majd megleszek valahogy. Keresztelőre megyeünk, örülni kell velük, tudom én azt.

Betti
Kép
betti0412

Boboka

Ezt a sokat mind megetted? Jól tetted. :lol:

Tényleg Tünci nem is küldött pitét meg sült már vajon?

Kép

Kép
melcsike70

Betti, nem is rossz ötlet! Nekem tkp. bármelyik nap jó lenne... (ha édesanyukám is úgy gondolja, és vállalja a gyerekeket). Mondjuk, ha pontosan jön meg, akkor szombatra lesz olyan erős, hogy fél órát sem tudok wc-látogatás nélkül kibírni. De máás bajom remélem nem lesz.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Betti, tudom :oops: :oops: :roll: Ezért is van most bűntudatom ezerrel :oops: 8)
Holnap dupla torna lesz úgy érzem, ma már csak lustálkodni fogok. Mostanában nem szeretek a tükörbe nézni:( de majd pár hét/hónap múlva:) Bááár, ha jobban belegondolok, ha Lackó is úgy akarja, lehet, hogy akkor majd kezdődik a gömbölyödés előlről. Ezért is szeretném kicsit formába hozni magam addigra.

Kisanyácska, Sütőtök: még egyszer ezer bocs, hogy a találka listáról lefelejtettelek elsőre Titeket. Tényleg nem direkt volt, csak már akkor alig láttam az álmosságtól, amikor írtam.

Én sajna nem vagyok valami jó szervező :oops: És még a várost sem jelöltük ki. Ha meglesz a város, akkor nézhetünk a neten helyeket aztán közösen döntünk, ok :?: :wink:
Vendég

Jaj csajok, ez borzasztó, itt csücsülök veletek, pedig írnom kéne. Ez már tényleg kóros.... Ráadásul fontos lenne: egy babás újságba, a gyermekünk elvesztéséről kéne írnom, és ma volt a lapzárta.... Na, lassan nekiveselkedek... Ti mit üzennétek a nagyközönségnek?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska
Nem tudom, én néha elég lustának érzem magam....komolyan.
Nem használok semmit :D egyszerűen ez az életem, ebbe kell beleállni és csinálni, mert más nincs igazán választás.
És nekem nincs gyermekem, neked még az is van, tehát el tudom képzelni, milyen az.
Sokáig, míg a 3 tesóm pici volt, én is tudtam, mi az amikor a háromat kell gondozni, meg mozgatni, nevelni, játszani, ez ahhoz képest már nyugalom.
De tényleg nem gondolkoztam ezen még, igazából ez van és kész.
Annyit érzek, hogy fogy a türelmem sokszor.

Betti
Kép
betti0412

Kisanyácsak
Irány dolgozni!

Boboka
Semmi lelkifurdalás, ha jól esett egészségedre. Egy héten egy bűn nap belefér...fogyókúra esetén

Betti
Kép
betti0412

Melyik újságban is olvashatunk?

Betti
Kép
betti0412

Boboka, fönn ne akadj ezen! Ezt a kis botlást még elnézzük. Nincs kedved vonalzózni egy országtérképen?

Csajok, titeket nem irritálnak ezek az idióta ugráló hólyagfejek ott balra?! LC-Pufa és társai... :evil: Mi a francot nem találnak még ki, hogy jobbnak tűntessék fel a tápszert az anyák tejénél.............?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanyácska
A nagyközönséget rád bízom én nem üzenek kifele nagyon semmit.

Betti
Kép
betti0412

Megfogod a bal szélét és kihúzod, máris nem látszik....

Betti
Kép
betti0412

Betti, csak egy helyi kis újságocska lesz, de ha nem bénázom el túlzottan, majd küldök (vagy viszek!) belőle. Viszont elég nagy példányszámban fogy itt a Mecsek lágy ölelésében, és ingyenes, úgyhogy sok emberhez el fog jutni.

Tervben van még egy hasonló projekt, de azt még nem árulom el... :wink:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Nekem tesóim mind tápszeresek voltak és mondhatom elég szép gyerkőcökké fejlődtek én nem tudok ellene mondani, ezzel nem azt mondva, hogy anyatej ellenes vagyok, csak nem láttam a tápszer rossz hatását sem, anyunak nem volt teje.

Betti
Kép
betti0412

Titokzatos vagy Kisanyácska, csak nem könyvet adsz ki az írásainkból?

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát te egy zseni vagy!!!!!!! Soha-soha eszembe nem jutott, pedig nem vagyok tök sötét számítógépezésből. Látjátok Csajok, érdemes hangot adni a problémáinknak! A legváratlanabb pillanatban érkezik rá megoldás, és tényleg érkezik, és fel lehet lélegezni...................
kisanyácska

A számlát hova is küldjem a szolgáltatásaimért cserébe? :D
Látod ma már ezért is megérte itt lenni.

Betti
Kép
betti0412

Megyek Feleségeket nézni, utána meg aludni.
Reggel benézek, jók legyetek addig.
Kisanyácska, te meg menj már dolgozni! :D

Betti
Kép
betti0412

Lányok, nem rossz az ötlet, de én még nem tudom 100 %-ra megmondani, hogy mi lesz a négy nap alatt.
Lehet, hogy lemegyünk anyuékhoz vidékre, ha jó idő lesz, férjem tuti, hogy horgászni szeretne majd.
Vendég

Betti!

Ha nincs anyatej, a tápszer százszor jobb, mint a felestej és társai... de az édesanya tejének nyomába sem érhet.
És nem bírom megállni, ezt le kell írnom: A nők 98%-a anatómialiag képes szoptatni... Tej attól lesz, ha szopik a baba... Ha nem szopik, nem lesz. Ha többet szopik, több lesz...
Ez nem a saját okosságom, bár szoptattam én is összesen négy évig és kilenc hónapig, több lentmenettel tarkítva. De ez tényleg igaz... Remélem, mindannyian alá fogjátok támasztani majd!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Betti, ha másért nem is, ezért tényleg! :P :D
kisanyácska

Amúgy a könyvkiadás az írásainkból nem is rossz ötlet, hazunék, ha azt mondanám, át se futott az agyamon.....

És ha egyszer ráértek, meséljétek már el, milyenek a feleségek meg a Grace klinika meg az a morcosfejű kékszemű dokis sorozat, mert nekünk nincs tévénk, tehát bűnben élek: nem nézem őket... :roll:
kisanyácska

Betti, köszi, én sem jöttem rá, hogy kell eltüntetni onnan :oops:
Engem a gabis reklám irritál még nagyon...De most már eltűnt :lol:

Tényleg, Kisanyácska, csak nem könyv lesz a vége?

Azt a filmet, amit egy oldallal előrébb említettél nem tudod, hol lehet megszerezni?

Betti, a dirty dancinged megvan ám két napja. Még nem néztem, hogy milyen minőségű, de szerintem ok lesz. Priviben majd írd meg a postacímed és elküldöm.
(szla helyett a gabis reklám eltüntetéséért :lol: :lol: )
Vendég

Boboka, és hol lakik az anyukád, nem lehet, hogy az pont jó hely lenne?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Én is nézem most a feleségeket, de fél szemmel itt leszek ám
Vendég

Szolnokon. Bettiék felé félúton a 4-esen. Csak kb. hetente-két hetente egy-két napot fent vannak pesten is. Így tudtam most bekajcsizni :lol:
Vendég

Boboka, a Világra jönnire gondolsz? Ha nem vagyok eltévedve, The First Cry az eredeti címe. Hát a barátnőmnek megvan, pikk-pakk meg tudom szerezni, csak a másolást kéne megoldanom.
kisanyácska

megnéztem Szolnokot tömegközlekedéssel (mert ugye a jogsim még odébb van :roll: ), és négy óránál kezdődik a menetidő, de el lehet jutni 10 és háromnegyed óra alatt is.... És tekintve, hogy még aznap haza kéne érni... nem túl jónak tűnik :?:
kisanyácska

LÁnyok már ne menjetek olyan messze mert én itt lakom a nyugati határszélen :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Igazad van, bocs, Melcsike. Majd kiagyalunk valamit. Részedről Bp teljesen kizárva? Mert arra gondoltam, oda mégiscsak megy intercity mindenhonnan, egész gyorsan.... (értsd: 3 óra Pécstől :evil: )
kisanyácska

Elképesztő mennyit írtatok!
kiteszem a lábam és tessék!
most azt sem tudom mit reagáljak... :D
1.csatlakozom a törpe dagik táborához,plussz én vezetni sem tudok.
2.képzeljétek én meg mostanában nem tudok elmenni gyerekcuccos bolt előtt..megyek megfogdostam a játékokat, azon gondolkodtam mit vesgek Karácsonyra Violának..kicsit nézegettem a ruhákst is ,de az nem volt olyan jó érzés,hamar otthagytam.
3.Melcsike nem pite lett,hanem tejberizs. :lol: (mindegy csak édes legyen)
4.pufa engem is zavart,ezért én már rég kihúztam a szélét. :D
5.én nem nézem a feleségeket.
6.mást se a tévében, mert torrentezek..így aztán utálnak az ismerőseim mert véletlenül mindig elmondom, hogy mi lesz a következő évadban...
7.ha valaki ilyen témában szeretne írni könyvet, annak valószínű aranybánya minden hasonló topik...

KépKépKép
tünci28

képzeljétek Szeged,Mosonmagyarov és Pécs nagyjából azonos távolságra van Fehérvártól!!!! :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Az biztos egyedül eltévedek. Budaörsig autópályán eljutok aztán ennyi. Nem ismerem a fővárost autóval meg egyébként sem nagyon. Amikor 3 évis jártam oda busz metró vonat. Tudtam mire kell felszálni.

Kép

Kép
melcsike70

Na Tünci közeledünk egymáshoz. Az már jobb ötlet.

Kép

Kép
melcsike70

És Budapest sincs messze és Szeged is hasonló távolság mintha Pestre menne Betti is ahogy elnéztem.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, a zseniális geográfus! :D
Amúgy nem rossz az ötlet. Persze Bp és Nyugat-Magyarország most is előnyben.... :evil: :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Te Tünci, ahogy bújom az elvirát, hát kidobja, hogy Szf-on reptér is van?! Az frankó, mert Pécsett is! Akkor benne vagyok :D

Amúgy is jó, jippíííííí! Mert három óra, 1 átszállás vonattal, az nem olyan gáz. Olyan, mint Bp.
kisanyácska

Reklám van:)

A tejberizs is finom :lol:
Vendég

Melcsike, neked is megnéztem, szintén 2-3 óra, ha akarnál inkább vonattal jönni.
kisanyácska

Sütőtöknek nem látom a helyzetét....

Budapesti tali.
Moson.:163km
Pécs:200
Szeged:170
Fehérvár tali:
Moson:125
Pécs:158
Szeged:228Ez Bettivel igazságtalan lenne,meg nekem alig kellene felemelni a sejhajom,úgyhogy holnap még agyalok ezen,jó?
bp:60-70.(viszont Ők többen vannak,ott esetleg jobban tudják mik az erre való helyek..??

A többiek is jelezzék, aki még szívesen jönne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.15 22:02-kor.

KépKépKép
tünci28

A várost tényleg döntsétek el ti, nekem nagyjából mindegy :wink:
Vendég

Nem tudnák menni vonattal nekem kényelmesebb ha beülök a Álmosba mert úgy hivják az autónkat. Én szeretek vezetni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

OK, nekem Bp-Fehérvár időben majdnem, vonatok számában is. Bp-en persze jobban tájékozódom, de gondolom, Fehérváron is meg tudnám oldani :)

Melcsike! Én is szeretek vezetni :wink:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

...az "ugyanaz" kimaradt. Késő van.
kisanyácska

Folytatódik a feleségek vége a reklámnak.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?