Sziasztok!
Ma egészen véletlenül beleolvastam ebbe a topicba, és erre az aktuális botrányban a híradóban pont szerepel az említett doktornő.
Én is a Nyírőben szültem, márciusban, a főorvosnál. Mivel csak a bemutatáson találkoztatok vele, meg kell védenem. Szerintem nagyon jó szakember, bár kétségkívül van egy stílusa, amit meg kell szokni. De lelkiismeretes, és tényleg tudja mit csinál. Meg sem fordult a fejemben, hogy a következőt másnál szüljem. Abszolút rá merem bízni magam. És van betege bőven, a "bemutatás" szerintem más célt szolgál. Esetleg a problémás eseteket nézi ő is meg, de az is lehet, hogy a beosztott orvos kéri a főorvosi vizsgálatot. És persze lehet, hogy ellenőriz. Szerintem az nem baj, ha a főorvos figyel az orvosaira.
A szülőszobát amúgy megmutatják a felkészítő tanfolyamon, ennek ez az egyetlen értelme. Elég sok minden van,én sajnos nem tudtam kipróbálni semmit.
Szülésznők: Én egy Erzsikénél szültem, középkorú hölgy, ő is nagyon kedves, legközelebb felkérem.
Nővérek: vanak kedvesek és kevésbé kedvesek. Sajnos nem tudom a nevüket, de rá fogtok jönni, ki melyik kategóriába tartozik.
Csecsemősök: nekem velük volt a legkevésbé jó tapasztalatom. Maguktól nem sokat segítettek, de ha hívtam őket valami miatt, akkor igen.
Ha tudok segíteni valamiben, kérdezzetek.
Beu