Sziasztok Csajok, csak gyorsan bejelentkezem, h még élek.
Csendben olvasgattalak benneteket, de olyan gyorsan termeltetek, h azért a melóban munka mellett elég nehéz volt követni.
Magamról:
Hát nagyon röviden az exem otthagyásánál szerepet játszott az is, h semmi jövő képe nem volt kettőnkről (itt a babára gondolok, és) Hát Én próbáltam vele megbeszélni, itt be ott ki, 11 és fél évet voltunk együtt. Aztán egyszer csak betelt a pohár. Aztán döntöttem és léptem. Aztán megismertem a férjem, Ő ennek teljesen az ellentéte. A második randinkon közölte h elvesz feleségül, meg én leszek a gyerekei anyja, hát szegényt ekkor jól kinevetem.
Aztán tessék tényleg el vett, most meg babázunk.
És IMÁDOM
Szerintem ha itt az idő, és tényleg betelik a pohár azt érzi az ember. Persze ez az én véleményem és tapasztalatom, illetve történetem. Ja és semmit nem bántam meg, és sokkal boldogabb vagyok. És ha visszagondolok azt gondolom, hogy a legnehezebb a mi lesz majd velem, kérdés miatt kiszállni. De szerintem mindenki úgy éli le az életét ahogy akarja, és ahogy választja
Remélem nem haragszotok az őszinteségemért meg
, de mivel átéltem.....
Kissvirág, még ha azt is mondod, h nem olyan jó a kép nekem nagyon tetszik, és azért csak óvatosan azzal a pakolással.
Nitácska sok sikert a sulihoz, szerintem is tök jó szakma.
Kissedi, hát az élet folyamatos tanulás, nekem is 4 végzettségem van, ebből 2 diploma, és amikor melót kerestem, én is több helyen meghallgattam, h túlképzett vok, meg nő, meg még nincs baba meg blabla.... De gondolom ha lett volna gyerek akkor meg az lett volna a baj, meg persze h nő vok
Volt h. le is tagadtm a diplomáimat....
Ácicsa, ha szívhangot is szeretnél látni, akkor 6 de inkább 7 hetesen érdemes menni dokihoz, tudom ez hosszúnak tűnik de ez az 5 hét is, hogy eltelt
Anita, Hannának mihamarabbi gyógyulást. Nekem is nagyon tetszik ez a név, a férjem már mondta, ha babás leszek és netán kislány lenne Ő javasolná, h Hanna legyen, mert Neki is nagyon tetszik
Luli kössd be a torkod vízes valamivel, nekem az segített, de jobbulást
Teri NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Nikol, pihengess és jobbulást Neked. Találtál valami gyógyírt a hátadra, vagy kizárásos alapon pihenés
Princzike, csak pozitívan, lehet esélyed, hogyne lehetne, és nem LEHET, hanem LESZ BABÁD, és sikerülni fog. És a mhnyk is jó állapodban lesz
Kérlek ne pánikolj, most tegyél meg mindent, és pozitívan, próbálj meg ne mindenen stresszelni.
Tudom h nagyon neház, meg pont én mondom, akit még a parázok klubjába is beválasztottak, de kérlek próbáld meg
Ja és a melód miatt is szorítok, és próbálj meg erre most nem is gondolni.
Most még maradok egy kicsit, de holnap reggel megyünk Sopronba, remélem nem fog szakadni az eső
Jaaaaaaaj már nagyon várom. És csak vasárnap tudok jelentkezni, és tájékoztatni benneteket, h szombaton megjött vagy nem
Ugyan is akkor lenne aktuális. Kiváncsian várom a minden nap elfogyasztott teáimnak a jótékony hatását.
Remélem nem jön meg, de ha mégis, akkor pedig arra leszek kiváncsi h mensi elötti barnázásom elmúlik e?!
És drukkolok azoknak akiknek most NEM KELL MEGJÖNNIE.
[/b]