Tünde: és Ádám nem mondott semmit arról, hogy valójában miért nem szeretne menni az oviba? Mármint gondolom próbáltatok beszélgetni komolyan, "nagyfiúsan" vele.
Csöre: előre is szurkolunk a jövő heti cukorvizsgálatokhoz. Miért kell a próbareggeliset is meg az OGTT-t is csinálni? Nem volna elég ez utóbbi? Jó lenne ha mielőbb tudnának valami diétát javasolni neked....Már hetek óta húzódik
(bár tudom, írtad, hogy utánaolvastál és te magad is diétázol, de azért gondolom megnyugtatóbb lenne)
Ma én a bankunkra akadtam ki....Mivel Dávidot "bevállaltuk" szocpolhoz, be kellett vinni a szül.anyakönyvi kiv-ot (még akkor megtettük mikor megszületett - de azóta semmi sem történt) nyáron kaptunk egy általános tájékoztató levelet, és inkább mégegyszer bevittük bemutatni a kivonatot... aztán most meg szólnak hogy váltsunk ki egy friss tulajdoni lapot, mert a szerződést át kell kötni igénybevett támogatásként...
nem hiányzik a földhivatali ügyintézés, meg macera cseppet sem
Délután megint volt Bálintnak táncovi, és nagyon élvezte - a tánctanár néni pedig nagyon megdícsérte őt
Ja.. és kiderült az is, hogy a szomszédunk hangosnak tart minket
pedig mi lesz itt ha megszületik a kicsi tesó!!
Mit vár egy kisgyerekes családnál? Nem tudom
Pedig ott is van egy kislány - igaz az anyuka egyedül neveli... biztos hogy nem ugyanaz a hangerő kell hozzá, mint nekem a két fiúhoz
(Pedig tévét, vagy zenét nem bömböltetünk... és este 8-reggel 6-ig garantált a csend, mert akkor mindig alszanak a fiúk)
Először zavart a dolog, mikor a közös képviselő említette, de szégyellni nem fogom magam pont amiatt, hogy elég kevés időt töltünk itthon...Nappal sokat vagyunk anyáéknál amúgyis, este pedig tényleg csend van.
Vigyázzatok magatokra lányok!
Üdv, Kriszti