Sziasztok
Bocsesz,hogy így lemaradtam
Most meg 3 oldalt olvashatok vissza.
Noel még néha köhécsel,de már azt hiszem minden rendben.És annak ellenére,hogy tiszta lilás véraláfutás a köv. foga helye,egész jól viseli és jól telnek az éjszakáink.
Vicuska
igen,a cerazette fogigátló,ezt lehet szopi mellett.Piri anyó még mindig van,de már csak kicsit.Már több mint két hete
.Igazán lemondhatna!
Ha megjöttél Pestről,gyere és mesélj!
Szuper lehetett az uhu!Emlékszem nekem is kb ennyi idős volt Noel amikor az első legemlékezetesebb uh-t csinálták.Akkor volt bent velem előszőr apácska is.Veled ott volt a párod?Látta már a kis bébiteket?
Ildi
Sajna nem kapunk azóta se sárga keretes órát
,nem tuidok semmit ígérni.Bocsesz
Szavaztam ám én is Bencére.
Kaja ügyben nem igazán tudok mit mondani.Én borsót sem ehettem.Egyszer kipróbáltam,hát volt is poci fájást.A szülésfelkészítőn azt mondták,hogy általában ami gondot okoz a mamának az okoz gondot a babának is.
Nagyon édes a képeken Bence és jó kis husis már!
Tand
Gratula az első fogacskához és szuper,hogy ilyen simán ment,reméljük a többi is ilyen lesz.
Ez a gesztenye nagyon jól hangzik,nekünk is van egy szelídgesztenye fánk,csak sajna nincs párja így a termése csak olyan csökevényes.Pedig jó volna mert itt a zöldségesnél 680 Ft kilója a gesztenyének.Gréti csodaszép kis hercegnő még mindig,fantasztikusak a képek!
Ágica
Remélem dorka már jobban van!És Te meg próbálj meg pihizni és ne idegeskedj annyit,az majd segít.
Judy
Barbika nagyon aranyos a képeken és nagyon ügyes!Mi van az éjszakákkal,látod már a felső fogacskát?Szerintem tuti nem azért sír fel mert éhes.
Kérdezted a mensit.Nekem most jött meg előszőr és Noel már 10 hónapos múlt.Úgyhogy ne aggódj.Kb 2-3 hónapja voltak mensis jellegű görcseim és feszített a pocim,meg fájt a derekam,de vérzés nem volt.Most meg egyszerre be akarja pótolni a kimaradt 1,5 évet.
Tesó
Patrik igazi pasi ezen a képen,és persze Bencusról is tündériek a képek!
Enikő
Nagyon cuki Eszter baba!
Ani
Nagyon édi Roni fürcsizős videója.Tényleg kár,hogy nem viszitek babaúszásra,biztos nagyon élvezné.
Nibcsike
Hogy Gergő milyen nagy baba már!Nagyon cuki a képeken.
Bessy
Takonykór?
Nagyon ügyi vagy a diétával!!!
Kata
Geri már nagyon ügyes.Dobhatnál róla képet.biztos nagyot nőtt már!
Sajnálom a nyűgös éjszakákat,biztos aza fránya fogacska lesz a ludas.
Vikike
szuper a fürdős videó!Nagyon édes Levi baba-milyen kis huncut!
És el se hiszem,hogy így elment az idő,hisz midjárt megszületik Andriska.Szupi,hogy ilyen könnyű szülést jósolnak-biztos az is lesz!
Orsi
Luca baba is tündéri!
Alíz
Mi az elejétől fogva hason altattuk Noelt és még most is úgy alszik.Nekünk nagyon bevált!
Normaflor szerintem hasfájás ellen felesleges.Mi csak akkor adtuk neki amikor kapott antibiotikumot.Amúgy semmi baja nem lesz ha egyszerre adod neki,de jobb ha több részletben.Amikor Noel pici volt egy felet kapott reggel és egy felet este.most meg egy egészet rakok az iszijébe.
Nati
Az jó,hogy nincs gond Bencével.A nyügösség lehet az idő miatt volt.Nekik is lehet rossz napjuk,nem?
Ezt a pneumot nem értem.Nekem azt mondta a dokinő,hogy azért oltja 1 évesen mert akkor már csak 2 kell.akkor most mi van?
Chrissyy
MARTINNAK,NAGYON-NAGYON BOLDOG 1 SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!Én nem tudok most sajna olyan szépet írni mint Andesz.És egy kicsit meg is vagyok késve.De vasárnap gondoltam a kisfiadra!Majd mesélj miket kapott és,hogy tetszett neki a vendégsereg.
Vikcy
SZÍVBŐL GRATULÁLOK KISLÁNYOD SZÜLETÉSÉHEZ!CSODÁLATOS KIS HERCEGNŐ!KÍVÁNOK GYORS FELÉPÜLÉST SOK-SOK TEJECSKÉT ÉS CSODÁS BABÁS PERCEKET!
Anikó
nincs semmi,mi is siettünk haza,csak megállítottak.Majd írj vagy csörgess ha jöttök,én ráérek.Csak a péntek nem jó!
Sajna csajok,most ennyire volt időm.Amint tudom ezt az uccsó oldalt is elolvasom és reagálok.Most mennem kell.Talán holnap jövök,ha előbb nem is.
Puszi Mindenkinek!