Új privát üzeneted érkezett!

Cili!
csorog a nyálam, nagyon guszta a tortád!!!! :D

Az tuti, hogy szülés után teletömöm magam édeséggel!!!!!!!!!!!!!!!!!
susy75

Zöldi hatalmas pocak...

Tegnap éppen melltartókat vásároltam, és ahogy próbáltam, megláttam a hasam a tükörben... Ó TE JÓ ÉG...., nemhogy nagy hatalmas! Csoda, hogy a párom még elfér mellettem az ágyban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Suzy köfke! Gesztenyés.... Apának megtiltottam, hogy benézzen a hütőbe!!!!!

Recept majd belekerül a megfelelő helyre! Kis idő!

Kép

Kép
dcili81

zöldi!
Szép nagy Coca pocak!!!! :P :P :P :wink:
susy75

cili!
éjszaka is somlóival,meg gesztenyepürével álmodtam. Ez már kóros!!!!!!
Ráadásul van itthon fagyasztva gesztenyepürém,amit tejszínhabbal szoktam magamnak megcsinálni... amíg lehetett... :cry: :cry:
susy75

Suzy egy nagyon picit sem ehetsz?

Kép

Kép
dcili81

Köszi!

Ha cukrozatlan a püré, szerintem ehetsz!

Kép
zölddisznó

Szerintem is. És arra mehet egy kis édesítőszer, meg light-os tejszínhab, abból nem lehet gond!

Kép

Kép
dcili81

Verzso: hatalmas gratula a fiúkhoz. Várunk vissza!!!

Vera: örülök hogy te is alakulsz és nem tartottak bent. Akkor valószínű te leszel itt az első!

Cili: nagyon szép a torta. Próbálj meg többet pihenni!

Coca: ez már kocapocak!!!! :lol: :lol: :lol: Nem semmi! És legyél is önimádó, nagyon csinos kismami vagy!
Vendég

Bkatalin:Boldog születésnapot neked!!!

Csajok most megijesztettetek.Itt komolyan nem szűrnek streptot legközelebb Pesten és Sopronba van szűrés,és épp azért mert én aggódtam nézett utánna nekem a védőnőm,hogy hova kell mennem szűrésre :Pestre.Igenám de doki mondta hogy én már a 36. héten antibiotikumot fogok kapni.Kérdeztem tőle:Nem is kell szűrni doktorúr?Azt mondta nem.
Végül úgy olvastam,hogy akkor szűrnek kb.36.héten s ha előbb jön a bébi és még nincs eredmény akkor is adnak antit a biztonság kedvéért.Szóval ha úgy mehet akkor ígyis nem.? csak tudja a doki!!??vagy most mit csináljak?Lehet hogy többet ártanak így mint használnak,de hát csak tudja...
Na már megint tiszta para vagyok :cry:
Vendég

ÓÓÓÓÓÓóóóriási zöld has! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

susy:megnéztem neked! 100g gesztenyében 33 g szénhidrát... :?

szép a cocapocak :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Verzso!
Gratula a fiúkhoz nagyon kis édesek!Jó egészséget sok - sok tejcsit :)

Zöldi!
Ágynemű garnitúra, collod (kékes).A Brendon honlapon megtalálod.
cumisüveg és az apróságok beszerzése a cél.

Bocika!
Mindenkinek kell házassági any.kiv másolat aki 300 naponál régebben ment férjhez?Vagy csak azért kell mert nem abban a városban szülsz ahol házasodtatok?
Mert én is hétfőn megyek és ennek járok utánna.

Cili!
Remélem olyan fincsi a torta, mint amilyen jól néz ki.

Fogorvosnál minden ok.majd egy hónap múlva megint benézek.
Várandós csomag:Szerintetek a boltos tudja h mi van benne és milyen színű a cumi?

Kép

Kép
bellanitta

Szép nagy coca pocak! :D

És a Verzsóbabák!!! Tüneményesek!!!
sinaszi

Látom mindent aláhúztam csak azt nem amit akartam :roll:

Kép

Kép
bellanitta

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Te kis butuska(mármint én) A nap eseménye:A KIRAKÓ ELKÉSZÜLT! :) :D

Kép

Kép
bellanitta

bellanitta:
Mindenkinek be kell mutatni 300 napnál nem régebbit! Különben a nevedre anyakönyvezik a babát :)
Illetékmentes, legalábbis 2 éve az volt...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Valaki kérdezte, hogy hányadik hétre szült Verzsó! A leírtak alapján 29-30. hét környékén...
sinaszi

Anita! Grat a "kicsi" kirakóhoz! Akkor már "csak" 2 1000 db-os maradt? Azt hagyd a manódra, majd ő elrendezi!! :lol:
sinaszi

Mágnes!
Kszi az infót!

Kép

Kép
bellanitta

Anita: igen mindenkinek kell, akinek 300 napnál régebbi. És illetékmentes!!!!
Nem írtad (vagy én vagyok vak), hogy neked miért mondta a dokinéni hogy nem lehet szép körmöd??
Vendég

Anita! Az eladó nem láthatja, mert leheggesztett zacsiban van a csomag.

Kép
zölddisznó

Ja anyakönyvi kivonatról jut eszembe, hogy ott maradt a hivatalban a személyim. Aztán jó hogy visszamentem érte, mert rájött az anyakönyvvezető, hogy nem írta bele mi lesz a gyerkőc családi neve. Jó mi, pont a lényeg maradt ki???? :lol: :lol: Így kaptam egy újat!
Vendég

nagyon tunemenyesek Verzso babai! olyan kis picurkak. biztosan nem lehet konnyu, hogy ott kell hagynia oket a korhazban. sok-sok tejcit nekik!

vera. szuper, hogy meg hazaengedtek es nana, hogy maradsz ebben a topikban! :lol:

apa elaludt a foldon a radiator mellett. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Bocika!
Most még megváltoztathatom a vezeték nevét?Attól független h bele van írva az eredetibe?
A körmömről azért kellett lemondanom mert használnom kellett hüvely tablettát és azt mondta a dokinéni h nem higiénikus.Én meg szót fogadtam neki és leszedettem.

Sinaszi!
a többi 2*1000 darab megy valami fiók vagy szekrény mélyére.Ezt is csak azért fejeztem be h nem kelljen már kerülgetni és nehogy elvesszenek a darabjai.

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi!
itt megnézheted amiket kinéztem:
http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... rd=collodi

Kép

Kép
bellanitta

Anita: én úgy tudom, hogy születés előtt egyszer megváltoztatható. Mi nem akarjuk, csak én nem vettem fel apa nevét ő meg az enyémet, és így nyilatkoztunk, hogy a gyerkőc apa nevén lesz. Ugye lehetett volna az én nevemen, vagy kötőjelesen mindkettőnkén, mindkét variációban. Ez még 3 évvel ezelőttről rémlik, de szerintem még így van!
Hát fura, hogy ez nem higiénikus. Mondjuk az enyém rövid és saját csak a tetején van zselé!!! Csak nekem durván törött, néha véresen és húsba. Szerintem az jóval fertőzőbb!!
Vendég

Bocika!
Mármint naponta 3* felrakni a tablettát, arra gondolt nehogy valami bacit véletlen is felvigyek még a lakkozásról is le kellett mondanom.De ennyit megért nekem h kisbabám legyen.

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi: mikor lehet járni a II-esre szülésfelkészítőre?

Nagyon szép NAGY hasa van, gratula!

Nektek nem izeg mozog a baba nagyon sokat? Nekem este indul be és teljesen olyan, mintha ki akarna mászni.. :D :D

Ti vesztek gumilepedőt????? Nem tudom kell-e, illetve merre kapok :D :D
mannababoca

Anita: persze!! Nekem nem volt ilyen gondom!!! Csak nem utroztál???
Vendég

Hazaértem, és széééétreped a fejem a sok tudástól (a hasam meg a paprikáscsirkétől) :lol:

De tényleg, szerintem tök hasznos volt a tanfolyás, persze nyilván a saját termék volt a fő csapásirány, de ebből nem csináltak titkot egy percig sem. Az általános rész nagyon jó volt és legalább egyféle légzésfigyelőt már viszonylag behatóbban ismerek elméletben :).

Ja, és vettem ismertetőt (a tanfolyam témája jegyzetszerűen ábrákkal) meg egy kiskönyvet a különböző korú babák/gyerekek altatásáról. Mivel többen dobtuk rá össze a pénzt, úgyis le kell fénymásolnom, és akkor már beszkennelem, ha kell vkinek bármelyik, mélben szívesen átdobom.

Kép

Kép
gabilany79

Manna: ma nagyon aktív kis Bogyókánk! Reggel 3/4 6-kor keltett, mivel akkor szoktam kelni, de ma aludhattam volna tovább, mert védőnéninél kezdtem. Megbeszéltem vele, hogy még egy kicsit szeretnék aludni és szót is fogadott. De szinte egész nap nyomja a bogiet! Igaz ezek már finomabbak! Én nem veszek gumilepedőt, de gondolom babaszaküzletben kaphatsz!

Gabi: engem érdekelne! Priviben küldöm a mail címemet, ha úgy jó!
Vendég

Bkati! Boldog Szülinapot kívánok!

Harisnya! Én is vettem az első gyereknél, de sosem tudtam ráadni! :( Annyira kínzás számba ment, hogy 1-2 próbálkozás után feladtam. Én mindig ráadtam egy rugit és arra egy nadrágot, utána meg bundazsák.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili, Zöldi!
Szerintem cukrozott,mert olyan bóti, és eleve édes. :?

Mágnes!
Az ugye sok? :roll: :roll:

Sinaszi!
Èn kérdeztem, de én is megnéztem, a 30. héten!
susy75

Boci: persze, küldd. Holnap megcsinálom, és át is küldöm :)

Egy nagyon "ámátőr" kérdés: hálózsákból ugye jobb nagyobbat venni? Mondjuk 62-68-asat... Vagy az túlzás? :oops: :oops: :roll:

Kép

Kép
gabilany79

gabi. nekem is kuldd legyszi: enikobeki@yahoo.co.uk. koszi

jo ejt lanyok!

KépKép
KépKép
mush589

Verzsó!
Nagyon-nagy gratula a két kisfickóhoz!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!!!

Vera!
De jó, hogy nem fogtak bent! Tessék is csak még pár hétig jelentkezni itt! Hogy maradhatsz-e köztünk? Jó vicc! :-D

Zöldi!
Még szép, hogy önimádó vagy! :-D Baromi jól áll a poci! Szép méretes!!!

Gabi!
Lécci nekem is küldd majd át az anyagot! Címem: lbernuska@freemail.hu. Előre is köszi!

Kép
Kép
lbernuska

Anita! Megnéztem. Marha drága! (nekem nem annyira tetszik, de nekem elég fura ízlésem van ám)

Manna! Keddenként van fél 3-tól 4-ig. A következő heti téma: A szülés körüli rendellenességek, mikor és hogyan segít az orvos. A szülési fájdalom csillapítása.
Gumilepedőt én csak majd bilireszoktatáskor fogok tenni a kölök alá, most még nagy balesetet szerintem nem csinál. Bababoltokban lehet kapni, és szintén rémisztő ára van. ... bár bugabúúúúúsoknak!? :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem nagyon sokat mozog. Azt írja a szakirodalom, hogy 32. héttől fog belustulni, most tetőzik a buli!

Gabi!
[quote]l írta:egalább egyféle légzésfigyelőt már viszonylag behatóbban ismerek elméletben
Mind ugyanolyan elven működik. Ennek az a baja, hogy csak 2 lapos. Van 3 szenzoros is olcsóbban.

Kép
zölddisznó

Akkor ez azt jelenti, hogy ha egyet ismerek, mindet ismerem :D
Valszleg jól körbejárjuk ezt apával, mert annyira engem sem hatott meg, hogy azonnal megvegyem...
Ennél állítólag mindegy, milyen vastag a matrac, és milyen fajta, de én meg azt olvastam, hogy nem mindegy... Most akkor mi van????? Vagy típusa válogatja?

Kép

Kép
gabilany79

Ezt úgy értették ott, hogy "mindegy", hogy a Mo-n forgalomban lévő matracok közül mindegy, milyen alá teszed, mert mindegyik megfelel. Akár kókusz, akár szivacs...rugós vastag nincs nálunk forgalomban.

Én e hónap utsó péntekén megyek a Heim Palisra. Jön valaki?

Kép
zölddisznó

http://www.hogyanvalasszunk.hu/szakcikk.php?szv_id=24

Ezt már egyszer belinkeltem, ez a Heim Pálos. Ha letöltitek az összes videót, még tanfolyásra se kell menni. Újraélesztés is van benne.

Kép
zölddisznó

http://www.babycontrol.hu/

Mi emellett döntöttünk.

Kép
zölddisznó

Zöldi: hálás szívvel... emlékeztem rá, hogy belinkelted, és hogy el akartam tenni a Kedvencek közé, csak aztán kihullott a szőke fejemből :oops: (de most pótoltam). Ez a babycontrol jónak tűnik, és az ára is baráti...

Kép

Kép
gabilany79

Verzsó! Gratulálok a babákhoz! Remélem minden rendben volt és már otthon babázol! Ahogy tudsz jelentkezz, nagyon várunk! Innen nem lehet kesni! VÁRUNK VISSZA!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gumilepedő:a barátnőm sajnálta rá a pénzt,és vékonyabb viaszos vászon asztal teritőt vett a boltban azt tette a baba alá.Ugyanazt a célt szolgálja.Bukik,és van hogy kifolyik a pelusból a pisi kaki,az ellen nagyon jó. :wink:

Én megkérdeztem egy kórházi szülésznőt a fehérvári szülészetről,ők nem ragaszkodnak a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonathoz.Elfogadják az eredeti 6 évest is.Hála Isten. :lol:

Kise látszom a takonyból,most vagyok a csúcsponton,még a szemem is könnyezik egyfolytában.Hú elég szar.Megyek pihizni.Jóccakát.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic! Köszönöm szépen a recepteket!

Manna! Gumilepedőt tudsz venni az IKEA-ban, kb 1500 Ft és mosható. Nekünk volt egy-két alkalom, amikor a matraccserét usztuk meg a lepedőnek köszönhetően!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi: Én megyek a Heim Pálosra...

Nekünk is Babycontroll van... csinálok is nekik egy kis reklámot olyan korrektek voltak velünk :) (ez egy kb. 2 hetes sztori csak nem pakoltam fel ide)

Jaaaa... képzeljétek mi történt. Visszaadta a hitem az emberekben :)

Vettünk anno Lillának használtan egy 3 lapos légzésfigyelőt (Baby Control) amin még volt majdnem 2 év garancia. Persze jó olcsón (már nem tudom mennyiért de jó áron volt nagyon).

Kb. egy éves lehetett amikor elkezdett furán működni, ki is vettük alóla, hogy majd visszavisszük és megjavíttatjuk. Persze ellustultuk a dolgot...

Most 11-én járt volna le a 2 év garancia úgyhogy tegnap SOS el is vittük a gyártóhoz. A pasi vizsgálgatja, nézegeti, mondta, hogy szerinte az egyik érzékelőlap nem 100-as de ő be szeretné vizsgálni az egészet, hagyjuk ott és majd jövő héten érdeklődjünk ha nem SOS a dolog addigra megcsinálják. Mondtuk, hogy semmi gond, tőlünk akár decemberig is maradhat, csak a garancia miatt rohantunk mert az nemsokára lejár. Na itt jön a poénos rész. A pasi ránk néz és kérdezi, hogy jaaaa még van rajta garancia? Miért nem ezzel kezdtük. Akkor nem is szórakozik ezzel, azonnal ad egy újat újabb 2 év garanciával!!! Kaptunk tőle egy vadiúj digitális egységes légzésfigyelőt (a miénk egy elég régi típus volt, minden manuális rajta)... igaz, ehhez csak 2 lap járt. Igen ám, de mondta, hogy vigyük el a két tutira jó lapot is a régi figyelőnkből, így megmarad a 3 lap plusz lesz még egy tartalék pl. a bölcsőbe :))))))

Úgyhogy most van egy vadiúj digitális légzésfigyelőnk 2 év cseregaranciával és 4 érzékelőlappal :))))

Hát... rég tapasztaltam ennyire korrekt hozzáállást a dolgokhoz...

(a dolog pikantériája, hogy azért volt ennyi garancia a légzésfigyelőn, mert már az előző tulaj is kicseréltette mert szerinte nem volt 100-as... azt meg már a fene tudja, hogy tényleg gond volt-e anno vele, a cégnél nem is igazán firtatják a dolgot... azt mondják, nem kockáztatnak néhány fillér miatt, egy baba élete többet ér, inkább azonnal cserélnek)

Verzso: Hatalmas gratula :) Sok boldogságot és jó egészséget a piciknek!!! Remélem nemsokára otthon lehetnek!
Vendég

Lányok... Anyós nem semmi. Este hívta páromat a sógorom, hogy sírva jön haza az anyjuk, bezárkózik aztán meg kómás fejjel megy az utcán hogy begyógyszerezte magát mert hogy a tönkretették (legfőképp én) az életét. Hogy teheti ezt? :( Ilyen érzelmi zsarolás... A sógorom teljesen kivan borulva, párom depressziós. Ennyit ér el ezzel az anyjuk. Sajnálom hogy ezt mondom de érzelmileg beteg, segítségre lenne szüksége.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Csakegy: ha jól rémlik, ezt másik topikban már mesélted, ugye? :) Csak azért, mert pont ezzel a történettel példálóztam kb. félórája apának, csak a márkára nem emlékeztem :)

Aida: ez már tényleg beteges, és talán tényleg orvosi segítségre szorulna. Vagy csak nagyon jól csinálja...

Kép

Kép
gabilany79

Aida!Erre csak azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy ilyen családba csöppentél! Én megmondom őszintén számodra jó megoldást nem látok, illetve csak azt, hogy menekülj innen, ha nem akarsz évekig szenvedni, mert itt gond nemcsak az anyossal van, hanem a két fiával is! Szerintem mindhárman komoly kezelésre szorulnak.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?