sziasztok, valamit sikerult visza olvasni
puszi mindenkinek es koszi a tamogatasokat!
a fiacskam szopizik, de nem eleg neki a tejcsi mert kel szivjak a kis nunasnak is, ugy hogy egyszer eszik a cicirok egyszer meg tapot, Michelle-t probaltam szopiztatni, ott marad, de nem szivja, csak ugy el van a cicivel es neki is egyszer adok tapot es egyszer a cumibol anya tejet, valahogy at mentem azon az idoszakon hogy busulok mert nem eleg a tej, mivel Michelle nem evet, oda jutottam hogy aszt mondtam hogy akar meg aszt se banom ha a "falat" eszi, csak egyen valamit, nem ugy van ez a szoptatas mint ahogy gondoltam, de bele kel torodni abba ami pont van... most eppen orulok hogy anyi amenyi tej van, vagy igy vagy ugy meg eszik
nem akarom el kiabalni, de nagyon jo gyerekek, esznek, alszanak, probaljuk nem el kapatni a sok olbe vevesel, de ugy jon hogy puszilgasuk oket egy fojtaban, remelem nem lesznek ejszakai gorcsok, mert igy is nem sokat sikerul aludni, meg tisztaba teszuk meg esznek mindketten legalb egy vagy masfel ora, majd el telik egy ora es kezdjuk elorol, apa a jovo heten kezdi a melot
, nagyon jol el vagyunk igy ...
a szulesrol, csutortok este voltunk a korhazban a szulesi kurzuson es valami relax massazsokat csinaltak a ferjek nekunk, ami segit a normal szules alat, nagyon jo volt, haza jotunk, minden ok volt, majd negyed 2-kor arra ebredtem hogy el ment a magzat viz, Mattia volt az, semmi fajasok, szepen le zuhanyoztam, fel oltoztunk es be vonultunk a korhazba, meg csinaltak valami analiziseket, nem volt semmi problema, de mivel nem voltak fajasok meg vartak a reggelt a csaszaral amikor bent voltak tobb dokik meg noverkek stb, az aneszteziologus aszt monda hogy mivel 2 baba van jobb ha el altatnak, de csak utolso percben adtak be az altatot, mar a hasamat is fertotlenitetek mikor kaptam az altatot, Mattia volt az elso es meg almomban ereztem hogy huzak a vagast es halotam nyoszorogni a babat is, kozben gondoltam hogy fogom halani Michelle-t is, de ot mar nem halotam, majd mikor fel ebredtem nagyon faztam, majd el vitek a szobaba ahol vart apa
Mattia-t majd cska deluatan hoztak hogy lasam es Michelle-t meg csak masnap, mert elso nap inkubatorban volt, valami legzes problema, semi komoly, de inkab ott tartotak egy nap, csak szombat delutan volt szabad leszalnam az agyrol, probaltuk kozben is szoptatni oket hogy induljon a tej, de nem sok sikerrel es majd vasarnap a hideg zuhany, hogy Michelle nem eszik, vagyis evet, de nem tobbet mint 10 ml 30 helyet
na most enyit, mert megyek fejni
puszika mindenkinek es drukk...