Sziasztok lányok, köszi a drukkokat!
Itt vagyok már, csak kép kicsinyítéssel küzdöttem.....
Tegnap reggel és este ilyen csíkosom lett:
2008.10.13. reggel és este
A felső One step teszttel készült, az alsó Lily, kb. mindkettőn azonos halványan látni a tesztcsíkot, lehet, hogy itt a gépen nem feltétlenül látni egyértelműen.
Az egész úgy kezdődött, hogy szombat reggel teszteltem egyet a Lilyvel. Nem láttam rajta semmit ezért 10 perc múlva kidobtam. Aztán volt egy megérzésem, visszahalásztam a szemetesből....
(nem nevetni...!
) és képzeljétek valami halvány sejtelmes csíkocskát láttam rajta. Egész nap azt szugeráltam, inkább csak egy elszíneződésnek tűnt, de egyértelműen mégsem lehetett azt mondani, hogy negatív. Megmutattam a párocskámnak, aki pedig picit színvak bizonyos színeknél, és ő is felfedezni vélt valami halvány csíkot. Így aztán hétfőn megint teszteltem, ami már egyértelműbb volt.
Tegnap délután voltam gyógyszertárban, nálunk nem lehet kapni Gabriel tesztet...
így vettem egy másik típusút a gyógyszertárban, aminek a neve csak annyi, hogy HCG, kazettás, csepegtetős. Nem tudom, hogy ismeritek-e?
Ma reggel kipróbáltam ezt a HCG tesztet, viszont halványabb volt a csík, mint a tegnapiakon, bár szabad szemmel azért látni valamit, de inkább szugerálni kell!
Feltenném ide is, de nem sok értelmét látom, mert a kép nem adja vissza a halvány csíkot sem.
Ezért aztán bizonytalan vagyok még mindig. A tesztek szórakoznak velem? Lehetséges az, hogy a tesztek nem egyformán mutatják ki, vagy halványodhat egymást követő napokon a vonal?? Nem erősödnie kellene?? Persze az is lehet, hogy pé után még túl korán vagyok. Ha ez tényleg igaz, akkor számításaim szerint a 24. ciklusnapon
jöhetett össze, mert ilyen későre teszem a pét. Ma van a 38. ciklusnap, piri nincs és a hő ma is 37 volt. Az jó jel ugye? Úgyhogy ne adjátok fel, mert a 24. napon is lehet pé!!
Szóval bocsi, ha túl hosszú voltam, még mindig nem érzem 100 %-nak a dolgot, csak akkor, ha már tutira erősödik a csík. Kérek szépen egy kis drukkot....
Én is nagyon szurkolok mindenkinek, hogy biztos csíkos teszt mutatkozzon minél előbb Nálatok!
Az új kismamiknak pedig gratula, és jó egészséget kívánok!!!
Nagyon klasszak az uh képek és a videó az ikerbabákról!
Puszi mindenki! [/img]