közben írok is egy kicsit.
iszonyatos dolgok történnek a családomban, de erről most nem akarok írni, ki tudja ki mindenki olvassa a blogot.
(ilyenkor eszembe jut, h marcsival korábban beszéltük nem kellene e zárolt blog, amit csak mi látunk. ötletek?)
szal kb 4 olyan dolog történt, ami nem kicsit vágott taccsra. nem vagyok rosszul, kapaszkodom csabába és örülök neki, h legalább a mi szűk négyesünkkel minden ok.
viszont megy a hasam az idegtől és fogytam még 1 kilót. (már csak 5 kilóra vagyok az álomsúlytól! én se hittem reggel a szememnek.)
jónás megint alszik sokáig, ez nagyon jó!
samu meg kis édes, nagyon dackorszakban nyomja, ma a játszón nem engedte a gyerekeket, h megnézzék jónást- "nem, az enyém". (titkon NAGYON örülök, h harciasabb, de persze mondjuk neki, h de samu, mutasd meg a gyerekeknek az öcsédet stb)
zsu: nagyon édes emma, h énekel! elhiszem, h megzabálod!! nevekkel hogy álltok????!!!
niki: jobbulást emmának és neked! és emma sebes pici fejére óriási gyógycsókot küldünk testületileg (samu, jónás és én).
fatima: örülök, h tetszett a bölcsi. mégis a szubjektív dolgokról nem írtál. h a gnénik milyenek? mármint szimpik? a bölcsi légköre? milyen érzéseid voltak? ezek fontos kérdések! a búcsú szuper lehetett!!!
marcsi: bicajt én mindenképpen először a vaterán, babaszobán nézném meg! lolo nem semmi!!! az öcsém is durván nyomta. 2.5 évesen 2 kerekűn bicajozott totál egyedül, de beszélni még nem tudott.
lolo pedig még azt is folyékonyan
kriszti: képek iszonyú cukik!! hol úsztatok?? pneumoval kapcs én is habozok, mert olvastam olyasmit egy doki blogjában, h az egész biznisz. és kifejezetten rossz, h annyi gyerek megkapja. mert sokkal durvább fertőzések megjelenését indukálja. (én nem értek amúgy hozzá. kicsit sem)
ja még arról akartam beszámolni, h megnéztük a bnőmmel (samu haverjának az anyukájával) a szóba jöhető ovikat és egyik rémesebb a másiknál. az a baj, h magánbölcsi után valszin más az elvárásom... nagyon gáz.
az egyik oviban tornáztak a kb. középső csoportosok, az egyik kislány kicsit locsogott, mire az óvónéni rászólt, h "nem beszélünk, tornázunk". lehet h nekem túlzottak az elvárásaim, de én ilyen poroszos helyre a 3 éves kicsi fiamat nem szívesen viszem...
mondjátok meg, h nekem túlzottak az elvárásaim? hogy kell ezt máshogy szemlélni?