Új privát üzeneted érkezett!

Huuu én nagyon fázós vagyok........... amúgy most hogy vagy Betti lelkileg. Ma gondoltam rád, mert olvasta amit irtál. Vigyázz magadra még oda kell figyelned a lelkedre is. :)

Kép

Kép
melcsike70

most egy hete mi nem fűtünk,de előtte,akkor nagyon hideg volt.

most van a szobában 23 fok,pedig nem megy a kazán..jók az új ablakok.

viszont ha ideülök a géphez,akkor mindig betakarozom pléddel..

ma végégjártam az összes belvárosi turkálót.az elmúlt időkben olyan sok lett, hogy lassan több van belőle, mint butikból...simán vannak vadonatúj(még benne a ragacsos cimke) márkás cuccok is,de én nőcisekre vadászom...egy ideje ez lett a mániám..pedig régen kizárólag drága ruháim voltak, de időnként totál befürödtem velük...és mindenféle ember jár oda..ma találkoztam egy orvossal és egy közjegyzővel is...érdekes jelenség, nem?pár éve még ciki volt, most meg divat.

Most viszont van egy nagy kupac ruhám, amit már biztos sosem tudok felvenni.itt nincs bolhapiac,de gondoltam eladom a Vaterán...valaki tapasztalt ilyen dologban..el lehet adni a cuccokat?

kidobni sajnálom és nem lenne rossz pénzt csinálni belőle..

Ilyen gazdasági helyzetben meg pláne???!!! :D

KépKépKép
tünci28

Szia Betti!

Nagyon óvatosan holnap lécccccci :wink:

Mi is panelben lakunk, de most még nincs fűtés... Amikor pár fokkal hidegebb van, csak akkor kapcsolják be.

Tea helyett gyorsan nyomtam 7 percet az elliptikuson, máris nem fázok :lol:

Lehet, hogy holnap én is szolizok egyet :idea:
Vendég

tök jó hogy eltünt a hsz-em...

Szia Betti!

pedig holnap is köd lesz...
óvatosan....

én még nem szolizok,bizom benne, hogy lesz haszna a sebkenegetésnek..már megvettem a második tubust..még kb 2-3 hónapig kenem..
én úgy nézek ki most mint egy kísértet..sötét a hajam, fehér a bőröm..nagy karikás szem..

KépKépKép
tünci28

Tünci, én nem vagyok sajna járatos benne. Amiket kiselejtezek, azokat először megmutatom rokonnak, hátha találnak benne egy-két használhatót, ami meg nem tetszik nekik vagy odaadják rászorulóknak, vagy kidobják, nem tudom mi lesz a sorsa.

Nagyon sajnálok odaadni/kidobni cuccokat, pedig egy csomó olyan van, ami évek óta nem volt rajtam. Tegnap is selejteztem, és párat nem volt szívem kidobni, az egyik akkor volt rajtam, amikor először randiztunk apával stb. :)

Húúú, basszuskulcs, a krémet elfelejtettem még megvenni :roll:
Én is hipó fehér vagyok :oops:
Vendég

Néha voltam fenn a Vaterán, de nem tudok sokat róla.

Kép

Kép
melcsike70

Kis autóm bírja a kiképzést, de igyekszem vigyázni.

Melcsi
Nem annyira volt ma idő foglalkozni magammal, csak ez a babás sztori volt kicsit rosszabb, de szegény anyuka mondta is, hogy akkor ő most épp nem jó, hogy bejött ide hozzám, de nem tudta és látni akart. Mondtam, hogy ez nem az ő hibája,
Minket akart megnézni, többes számban.

Boboka
Menjél szoliba, tök jó, nincs olyan sápadt indián színe az embernek, bár én nem vagyok valami barnabőrű, nem is nagyon fog rajtam, de valamennyit mégis.
Meg jól esik a fény.
Hétvégén szaunáztam, fény, aroma, gőz és sima. 15 percekre, közte lehülés, jó két órát voltam, na az nagyon nagyon nagyon jó volt.

Betti
Kép
betti0412

Vaterát én sem tudom, nem voltam fent soha.

Ja igen Tünci, én is elég szépen festettem a kórházban, beesett szemek, sápadt bőr, karikás szem, összeizzadt haj.
Az egyik nővérke meg is jegyezte, hogy nézzek magamra milyen szarul nézek ki, ne ugráljak itt nagyon.
Nem mintha akartam volna, csak meg akartam mosni a fogam, mert kellemetlen volt a szülés után aznap nem tudtam és tudom nem ez a legfontosabb akkor ott, de én épp ezt akartam tenni.

Betti
Kép
betti0412

most mi van, engem kitilt a babanet???
megint nem írta ki amit írtam!!! :evil:

Betti!
a szauna nagyon jó lehet, én még sosem próbáltam..

KépKépKép
tünci28

Elmegyek aludni Csajszik, mert reggel kelés van, majd a munkahelyről jelentkezem, bár reggel értekezlet lesz, jó két órás, ilyenkor viszek be olvasnivalót mindig, mert nem minden téma érint és néha annyit gagyognak a semmiről, tök uncsi.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Betti vigyázz magadra.

Kép

Kép
melcsike70

hát igen..én amkior harmadszor mentem a vajúdóba ,akkor nagy rutinnal vittem fésűt, poharat,fogkefét, hajgumit...negyedszerre is vittem,de akkor már nem kellett...a múltkor amikor mentem a munkahelyre szembe jött velem a szülésznő aki tsokat beszélgetett velem..ráköszöntem, de láttam, hogy nem ismert meg...mondjuk én se ismertem volna magamra..

KépKépKép
tünci28

Babanet nekem is ilyen néha.

Tünci
az jutot eszembe, hogy lassan majd olvashatom a decemberi topicban az első fecskéket.....
Az rossz lesz.
Írtam naplót a terhességem alatt, párszor még utána is, de azóta nem is olvastam.
A decemberieket is egyre ritkábban olvasom, azokban a témákban már nem nagyon vagyok jártas.

Betti
Kép
betti0412

a novemberiben már van két három baba...van egy ,aki aug-végén született, pedig november végi lenne..de jól van, ez a lényeg...

már én se nagyon olvasom őket...

olvasom a császárost helyette...

KépKépKép
tünci28

Tünci
Szaunába elmenni.....
Bár elsőre keveset, de nagyon jó dolog, bár nem biztos, hogy mindenki szereti. Főleg télen jó, mikor át vagy fagyva....
Próbáld ki.

Tényleg jó éjt, a férjem is kel most kivételesen 5.-kor, és fürdőszoba elférési gondjaink lesznek......

Jó éjt, reggel jelentkezem majd.

Betti
Kép
betti0412

Én is nagyon vártam a decembert, de már nem számít.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj Melcsi!

bocs, hogy így mondom,de jó szar karácsonyunk lesz..

KépKépKép
tünci28

Tudom.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Betti.

Én a terhességem alatt a babanetre nem, csak a gyakorikerdesek.hu-ra írogattam. Itt találtam egy augusztusi topikot, abba egyszer beleolvastam, többször nem ment. Látni azt, hogy hogyan is lehetett volna. Inkább bele sem gondolok. Ilyen téren elég rendesen blokkoltam az agyam. Múltkor lefekvés előtt arra gondoltam, hogy milyen lenne, ha Lackó most a gyerekszobában lenne, húúú, igyekeztem gyorsan elaludni.

Tünci, szerintem akkor egyikünk sem hozta a formáját :oops:
Vendég

Lányok, hogyan lehetne most az idei karácsonyt elviselhetőbbé tenni? Fát mindenképp szeretnék, picit, kis angyalkás díszekkel. De valahogy az ajándékozáshoz semmi hangulatom.

Tünci, privi megy
Vendég

Még én sem tudom hogy hozom össze a karácsonyt. De muszáj a Barcika miatt nekünk. Majd csenben szenvedek, lassan megtalulom már teljesen.Mert igyekszem akkor szenvedni, amikor egyedül vagyok.

Kép

Kép
melcsike70

jó éjt Betti!

nem is tudom csajok, még az ünnepekre aztán végképp nincs tervem..

és a találkozó mikor legyen????még az ünnepek előtt, vagy inkább január elején?
ti mit szeretnétek...?

Jó lenne, ha Mano is jönne,lehet ő még korainak érezné,akkor viszont várjunk, amíg mindenkinek jó lesz...

KépKépKép
tünci28

Melcsi, én is csak akkor tudok elmerülni az érzéseimben, ha egyedül vagyok.
Vendég

Nekem is eszembe jutott ma. Szerintem decemberben összehozhatnánk egyet. Bár, ha magamból indulok ki, december 10-én még azt hiszem, hogy időmilliomos vagyok, aztán 20-án rám tör a pánik, hogy még senkinek nem vettem semmit, nem sütöttem semmit stb. :roll:
Hátha összejönne decemberben :wink: A helyen gondolkoztatok már?

Húú, decemberre már olyan csini leszek, hogy rám sem ismertek :lol: 8) (vicceltem :lol: )
Vendég

szerintem nekünk itthon nem lesz fa...de Violához mindenképp viszek egy picit, feldíszítve neki...ajándékot veszek a páromnak, mert idén kimaradt a szülinapja is,de biztos hogy nem lesz olyan ÜNNEP mint egyébkor..lesz sok bőgés...

KépKépKép
tünci28

Én is gondoltam arra, hogy még idén hozzuk össze. Hogy hol? Jó kérdés. Én szivesebben mennék valami kisvárosba, Pesten teljesen eltévednék az 1000 %

Kép

Kép
melcsike70

nekem jó Pest,de busszal kell mennem, nekem nincs jogsim :oops: ,úgyhogy nagyon könnyem megtalálható hely legyen...mondjuk a buszpályaudvar... :D
és hová menjünk:étterembe,ilyesmi.?...lesz egy nyilvános bőgősarok.... :roll:

KépKépKép
tünci28

Boboka!
akor decemberben már csak én leszek kövér? :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci, nálatok hogy zajlik ilyenkor az ünnep? 24-én este mentek férjed anyukájához meg anyudhoz + papádhoz? Nálunk kész káosz... Anyuék vidéken laknak, tavaly volt az első karácsonyunk pesten, feljöttek, hozták az idén 88 éves nagyikámat is. Először anyóséknál vacsi, ajándékozás, aztán anyuékkal vacsi meg ajándékozás. És ugyanez a szilveszterrel is.
Azt nem tehetjük meg, hogy itthon vagyunk édes kettesben, mert egyedüli gyerekek vagyunk mindketten.
Vendég

Ne gondold Tünci, én alapjáraton sem vagyok vékonyka.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ne butáskodj, csini vagy! És Melcsi, te is:)

Nekem is mindegy, hogy hol találkozzunk, nyilvános bőgősarkot majd igénylünk a foglaláskor:)

Melcsi, Mosonmagyaróváron laktok, ugye? Az hány km-re van bp-től? Azt tudom, hogy rajka környékén van. (200)
Tünci kb. 65 km (71,3:))
Betti sok km (pedig már ezerszer voltam szegeden, de nem tudom mennyire van :oops: Csak tipp: 140-160 km?) (170 :))
Manó bp
Sütőtök bp (ugye?, bocsi, de a memóriám elég gáz)
Kisanyácska: Pécs:201,9 km. (Jó ez az útvonalterv.hu:))
Csige: Szigetszentmiklós
Aarnika: nem vagyok biztos benne: bp?
Madamrekamé: nem tudom merre:(

Szerintem menjünk Lédáék felé, útközben átaludhatjuk a karácsonyt:):)

Kit hagytam ki?

Ti döntsetek 8) Én szívesen megyek bármerre (kivéve ha az út jégpálya, mert akkor eléggé parázok vezetni)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.13 21:44-kor.
Vendég

200 km elég messze van azért kellene még jó időben mert én sem szeretnék jégpályán vezetni.

Kép

Kép
melcsike70

nálunk elég furák a karácsonyok..
a papámhoz mindig előtte megyek, mert karikor elviszi magukhoz a nagynéném, mert a papus otthonban él.
a tesómhoz eddig se mentünk, mert 28 nm-es albérletben laknak, ahol még szék sincs..(idén meg már nincs testvérem, mint tudjuk..)
anyuhoz szoktunk menne 25 v 26.,de idén ő már inkább a barátjánál lakik, oda meg fura lenne menni...
a páromék családjához úgy szoktunk menni, hogy az itt lakó nővérével(+férj)megyünk együtt a másik nővéréhez,ott lakik az anyukája is és ott élt a bátyja is ,aki tavaly meghalt...

de idén csak a nővére lesz szerintem...

24-én sosem mentünk sehova..hét éve dolgozom minden évben 24-én délután 3 ig...

KépKépKép
tünci28

Én kb. 6 éve volt, hogy dolgoztam 24-én délután ötig, utána vonattal haza (1,5 óra), gyors vacsora és már aludtam is...

Tünci, nem lehet valahogy cserélned műszakot? Vagy a fene sem tudja. Idén először nem bánnám, ha 24-én is dolgoznánk, legalább elterelné a gondolataimat. Reméljük nem a gyerekekkel mennek hozzátok 24-én
:x
Vendég

KISANYÁCSKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boboka,lesz ejnye!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mindenki, aki úgy érzi, hogy találkozna velünk, akkor is, ha ritkábban ír..Pl:madamrekamé,leda(amerikából :lol: ),aarnika,csige...

KépKépKép
tünci28

DE! BOBOKA!DE!!!!!!!!

pont a pici gyerekekkle cirkálnak apukák,amíg anya csinálja a fát!!!

KépKépKép
tünci28

ÚÚÚÚÚÚÚÚristen, ezer bocs :oops: :oops: :oops: Tényleg :!: :!: :!: Mentségemre legyen mondva, alig vannak már nyitva a szemeim :roll:
Most ég az arcom rendesen :shock:
Mindjárt kiegészítem :idea:
Vendég

boboka.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

milyen érdekes, hogy a szélrózsa minden irányából vagyunk..jobbnál jobb kórházak, orvosok..és mégis...

KépKépKép
tünci28

Nálunk nincsenek jó orvosok. Most ha választanom kellene nem tudnék. És ez tök komoly. A kórházunknak sincs jó hire.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi itt vagy még?

Te is nagyon keveset alszol,későig itt vagy,reggel kelsz Barcival..fizikailag hogy vagy?azért kérdem, mert neked, enhezebb az előzmények miatt..Bírod az álmatlanságot??

én ma már alig tudtam felkelni..megint 4 órát aludtam...

KépKépKép
tünci28

Melcsi,igen közben rájöttem, hogy Bogit vitték át győrbe, nem?met az súlyponti kórház,ugye?

KépKépKép
tünci28

Nem hiányzik nagyon az alvás. Sosem aludtam sokat. Hetente 1x délben alszok 1 órát azzal bepótolom.

Kép

Kép
melcsike70

Igen. Ott van koraszülött osztály. Nálunk nincs.

Kép

Kép
melcsike70

Én kicsit bizakodva nézek a jövő felé orvosválasztás szempontjából. Sütőtök is írta tegnap, hogy a mostani dokimról jót hallott. Tudom, hogy ők sem mindenhatóak, de azért sokat fog számítani, hogy jó kezekben vagyunk.
+ Ha belegondolok, hogy amikor teres gondozásra jártam az egyik legbababarátabb kórházba (nem akarom még egyszer kiírni) a wc minősíthetetlenül koszos volt és büdös (még jó, hogy a kismamáknak ilyenkor duplán kéne a higéniára vigyázni), a vizsgáló ajtaja inkább nyitva volt mint csukva az esetek többségében, a vizsgáló szék legalább 50 éves volt stb.
Legközelebb már tudni fogom, hogy kellemesebb körülmények között is lehet jó egy doki. Direkt azért nem törődtem ez előtt ilyenekkel, hogy nem a körülmény a lényeg, hanem a szaktudás és koszt kaptam, szaktudást nem:( Legközelebb mindkettőt "igényeln" fogom. (Remélem lesz legközelebb :oops: )

Kiegészítettem a kis "táblázatot" fent (ami legkevésbé sem táblázat kinézetű :roll: )
Vendég

jobb lett volna,ha ezt most nem hozom szoba..ilyenkor este kell a legjobban vigyázni, mire gondolunk..

ma megint megpróbálok időben lefeküdni,mert holnap is megyek dél körül el itthonról..ugyhogy holnap is estefelé jövök majd,jó?

szép álmokat...

KépKépKép
tünci28

Jó éjt. Tünci

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek, mert 6:30 körül kelnem kell :cry:

Pusz nektek, jó éjt

Gondolkodjatok addig a találka helyen :)
Vendég

Jó éjt neked is .

Kép

Kép
melcsike70

Lányok szívesen találkoznék Veletek, de ehhez nektek kell ide jönni és itt megfagynátok :).. De ha rutint csináltok a találkozóból, akkor egyszer remélhetőleg én is részt tudok venni.

Tünci, a férjdeddel való levelezésedhez annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy azonkivül, hogy világos, hogy a férjed is gyászol, az egész beszélgetés a női-férfi közötti kommunikáció nehézségeit tükrőzi. Te nő vagy, aki folyton beszélni akar az érzelmeiről, a fájdalmáról és elvárja, hogy a férje a férfi is is ugyanazt tegye. DE ő nem fogja, mert másképpen van kódolva emiatt más módon gyászol/fejezi ki fájdalmát. Az Ő módján (ami a férfiak nagy többségében befele fordulás) és, ha erőlteted, akkor megfullad, mert nem tud más lenni. Beszélj, ő meghallgat.. ennyi.. sírj, ő megsimogat, búj hozzá és ő átölel.. nem tud többet tenni.. Az derült ki számomra, hogy voltak még nehéz időszakaitok és átvészeltétek. Ez azért nagy út amit megtettek és együtt vagytok még mindig, tegyetek meg mindent, hogy így is maradjon.

Kép
leda2002

Kisanyácska, a logika Barak nevét illetően jó :), csak nem ránk vonatkozik.. Obama neve BaraCk, a mienk Barak, ami az Ószővetségből való.. habár elég nehezen tudom kimagyarázni, hogy nem Obama után neveztem el a gyerekem és, hogy akkor még színre sem lépett amikor a fiam született.. mindenki azt kérdi: Like Barak Obama??? No, like Barak mondom én! Jó éjszakát lányok, megyek főzni:)

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?