Jó reggelt!
A barnázás nem jelenthet minden esetben gondot. Korábban már másoltam be ide erre vonatkozó orvosi magyarázatot. Persze azért a hormonokat nem árt megnézetni+ palástot inni.
Irdab, az én Apim is így van ezzel. Nem tudom levakarni, no de nem is akarom!
Lolou, az sem baj, hogy a Te Apid nem ilyen, nem vagyunk egyformák. Valószínűleg Nálatok kialakult már ennek a dolognak is egy bizonyos ritmusa. És nyilván Te most a baba miatt is többször szeretnéd. De a férfiaknak nem egészen így működik az agyuk. Őket nehéz kizökkenteni a megszokott dolgokból. De semmi sem lehetetlen, csábításra fel!!!!!
Bár tudom, ha közeledsz hozzá, most egyből úgy érzi, hogy ez most a bébi miatt kötelező jellegű. Nehéz eset, makacs férfiak. Találkoztam már a környezetemben sok hasonló esettel. De a legtöbb esetben így is, úgy is baba lett a végeredmény és apáról is leesett végre ez a nagy "teher".
Egyébként szerintem bizonyos ideig történő sikertelen próbálkozás után némelyik férfi bestresszel attól, hogy miaata nincs bébi. Ezért is kerülik a szexet, mert akkor ráfoghatják, hogy a szex hiánya miatt nem jött össze és nem azért mert valami nincs náluk rendben.
Szóval ezt kell valahogyan kiverni a fejükből. Bocsi az okoskodásért, pszichológusnak készültem valamikor.
Ferti betette a PÉ-t péntekre.
Az még csak a 11. nap volt. de egye fene.
Tezsteléssel kapcsolatban: mivel én előtte mindig barnázok kb 3 napot, a mensi megjötte napján, ha addig nem volt barnázás már tesztelnék egy 10-es erősségűvel. De lehet még addig sem bírnám!:) Nekem a barnázás már három nappal mensi előtt jelez. Ha elmaradna, akkor igen erősen gyanakodnék.
Egyébként gonolkodom rajta, hogy ha ez a hónap sikertelen lesz, novemberben elmenjük egy sperma és egy hormonvizsgálatra. Tuodm, hogy két hónap után ez még korai, de ha gáz van,. akkor minek vesztegessünk el hónapokat. Az ember a sikertelenségek után csak egyre stresszesebb lesz...
És van ez a családtervező központ (Czeizel féle), ahova javasolják 3 hónappal a próbálkozás megkezdése előtt ellátogatni. Ott már ezekkel a vizsgálatokkal kezdik.
Na nézek egy táblát is, mert már régen volt!
Puszi mindenkinek!