Még jóóóóóóóóóóóóóóóó, hogy mentettem a szöveget!!!
Sziasztok!
Látom Edinám nagyon anyás kislány a kis Kamilla.
Nem baj az, biztosan még nincs megérve a világra, kell neki ezek a hetek.
Igazából a fogantatás is csak hozzávetőleges ( egy biztos pont a menses), de ha nem középidőben fogant, akkor ugye csúszik az egész. Látod Nellyre is azt modták, hogy túlhordott (42. hét volt), mégis tiszta magzatmáz volt, ami ezt rögtön megcáfolja).
Amíg jó a kis szívhangja, negatív az amnio, minden rendben van.
Elhiszem, hogy uncsi (kipróbáltam a 36. héttől kezdve
) , lényeg, hogy vigyáznak rátok.
Mire írtad, hogy szülésindításkor tutira császár lesz?
Panka jobbulást Pannikának!
Olvastam a fűtés storyt, katasztrófa ez a sok vén kriptaszökevény.
Mi a Békési Bélá utcán laktunk, szintén 4 emeletesben, igaz a 3.-on. Mindig balhé volt a fűtésből, majd megcsinálták a mért fűtést. Hááááááááááát, még rosszabb lett!
Ugyanis volt olyan banya, aki egyedül lakott 60nm-en és csak egy szobát fűtött, a többiben lezárta 0-ra, hiába tilos.
A szomszédunkban szintén kicsi volt, állandóan 9esen ment a fűtés, mert alattuk nem fűtő banya- mellettük üres lakás volt.
Nem tudom miért jó ez, ennyire szeretnek orvoshoz járni? Megva a napi program???? Aztán meg sírnak, hogy kevés a nyugdíj....
Bocsi a negatívitásért, de borzasztó, hogy senki sincs tekintettel a kicsikre.
Az influenza elleni oltást is kik kapják ingyen? Fogyatákosok, öregek.....
Erre nem is mondanék semmit, mert nagyon durva lenne.
No de a lényeg!!!!
Tegnap voltunk rehabon, iszonyú dolgokat láttam, egéz éjjel nem aludtam.
A doktornő nagyon kedves volt, átvizsgálta nellyit tetőtől talpig , hűledezett, hogy miért gondoljuk, hogy le van maradva, mikor gyönyörű, édes, ügyes, tökéletes, ömlengés fél órán keresztül stb.
Jövünk ki boldogan, nemkell járni, juj, de jó! Olvasom a zárót "3 hónapos familiárisan jólfejlett.....". Hopppppá!
Megyek vissza, hogy a gyerek 5 hónapos, dokinéni néz , majd rávágja " Akkor is rendben van!".
Na ehhez mit szóltok????? 3 hónaposként vizsgálta?????
Nem látta, hogy májusi????? 7, 5 kg és 68 cm egy 3 hónapos gyerek?????
Kész vagyok, kereshetek másik orvost, mert ez nekem így nem stimmel. Pláne, hogy alig mozog, csak a lábfejével köröz.
Visszamentünk a körzetihez, röhögött egy nagyot, majd közölte, hogy biztos látta volna a fődokinéni, ha gáz van.
Köszi szépen, végül is csak a gyermekemről van szó!
Na jól kidühöngtem magam, bocsi.
Inkább írok másról.
Nekem IUD-m van (Gold Lily) fogamzásgátlásra. Nelly előtt is ez volt, szerencsére panaszt nem okozott, a levétel után 2 hónappal elsőre sikeresen megfogant.
Soha többet nem viszek be a szervezetembe hormont, 69 kg voltam az esküvőn, a TRiregoltől kaptam 30 kg-ot, ami szerintem örökre rajtam marad.
Andi, én is már gyűjtögetem a karácsonyi ajándékokat! Imádom a decembert, már az adventi időszaktól kezdve!!!
Olivér is kap minden ünnepre könyvet, mi a Teszvesz város sorozatot gyűjtük.
Panka, én megértelek!!!! Nekem is mindig bokalengó minden nadrág, plusz még feszül is az elefántlábamon.
Nagyon szeretnék egy pár jó boltot, pl. H&M-t, imádom!!!!
Régen csak ott vásároltunk , minőségi és szuper az ár. Remélem itt is lesz hamarosan( Mark & Spencer mi a francnak????Olyan drága).
Mióta megvannak a gyerekek, csak turiban tudok vásárolni, ami nem baj, de se időm, se energiám felkutatni a jó helyeket.
Lányok, szépen gyűlnek az ötleteim, ha esetleg munkanélküli leszek a GyES után...
Zenekuckó (normális), ruhabolt a méreten felülieknek(csak az lesz benne, ami nekem tetszik és rám jó), de szerencsére még van 3 évem, ráérek ezzel.
Beadatjátok az influenza elleni oltást?
Na annyit locsogtam, hogy elfelejtettem mit akartam még írni.
Majd még jövök, csak visszaolvasok.
Addig is szép napot mindenkinek!
Kriszti