Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Kitartás :!: :!: :!: :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ja, ma mondta az egyik nő bent, hogy mióta velem ez történt, azóta babonából nem tölteti ki a papírokat előre a gyesre menőkkel. Mondtam, hogy ami velünk történt, annak köze sincs a babonához :!: :!: :twisted: Így is úgy is megtörtént volna akkor is, ha nem töltöttem volna ki előre a papírokat :roll:
Az ilyenek miért nem tudnak csendben maradni inkább???? Azzal nekem jobb lesz, hogy ilyen hülyeségeket mond???
Vendég

Idióta az nő komolyan Boboka. Ha babona miatt lenne, nem az Ővé akkor sem. Mert nem vele történt meg.

Kép

Kép
melcsike70

Szerdán megyek a közjegyzőhöz amúgy.

Kép

Kép
melcsike70

Lehet, hogy bevezetem azt, amit Betti csinál, csak persze sokkal lightosabban, hogy az edzéssel vezetem le a feszültséget :lol: Minden szempontból hasznos lenne :roll:

Az ilyen hülyeségeket másképp nem lehet elviselni :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.13 16:53-kor.
Vendég

Helló!

Amikor a babámat elveszítettem,másnap bejött egy nő a szobába kitölteni a papírokat. Így jött be.Jó reggelt anyuka,már tegnap kellett volna jönnöm,csak nem akartam felzaklatni!!
Nem tudott egy papírt kitölteni,értetlenkedett a lakcímkártyán stb...
Majd a végén:van egy jó hírem ez a baba beleszámít majd a nyugdijjába,mert ugye ez a baba élve született!!

Akkor azt mondtam: Menjen ki!!
sütõtök

ÁÁÁÁ, Sütőtök, erre már nem lehet mit mondani!!!

És akkor ezek után még elvárják, hogy jópofizzunk egy sort, hogy nekik ne legyen kellemetlen. Úgy nem lehetett volna bemennie, hogy nagyjából már kitöltöttem a papírokat, hogy az anyukának minél kevesebb baja legyen vele ebben a helyzetben?
Vendég

Szerintem sem lehet mit mondani.
Tavaly az önkormányzattól hívtak fel,hogy van náluk egy csekk befizetve,de nincs kedve keresgélni az irodában hogy mire is fizettükbe/temetés volt/
Mondtam keresgéljen csak,és letettem.
sütõtök

Ma odamerészkedtem a játszin a többiekhez. Kár volt. CSak bőgés lett a vége. Odatolta a pofáját, meg a babakocsiját egy liba, aki egész nyáron FÜSTÖLT MINT A GYÁRKÉMÉNY. Ennyi volt egy darabig a játszótérből.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, nem tudnátok másik játszótérre menni, ahol kevesebben ismernek titeket?
Vendég

Melcsi!!
Szerintem is másik játszóteret kéne nézni.
Talán a kislányod is örülne neki.
Én nem tudtam lemenni 2-hónapig,azóta sem ültem le arra a padra.
sütõtök

Na, ma megvolt a 2. hogy vagy? majd jobb lesz, majd lesz másik mondat :roll: :oops:
Vendég

Igen Melcsi, tudom, hogy a te kis lelkivilágod is eléggé labilis, de szegény Barbika (bár sok mindent ért már) mindent azért nem fog még fel ebből az egészből. És nem is kell még neki, hiszen még nagyon fiatal. Keressetek egy másik játszót neki, legalább új barátokat szerezhet, + te is megismerhetnél jó fej anyukákat, akik nem szólnak be :wink:
Vendég

Tünci, Betti, Többiek, merre vagytok?

Közben leesett, hogy Tüncit bizti nem engedik még géphez 8)
Lap-topot karácsonyra :lol: és mindketten egyszerre netezhettek :P 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Látom írtatok hatszáz oldal,mindjárt olvasom vissza...

ma egész nap anyuval sétáltunk a városban,vásároltam néhány dolgot..

mindjárt reagálok majd ..

KépKépKép
tünci28

Olvastam egy blogon, hogy a babakötvény nem adóköteles, azt hiszem azért mert állami támogatás.a csal.potl. és az anyasági sem adóköteles és ez ugyanaz a kategória...

olvasom, hogy ma mindenkinek volt jónéhány kellemetlen perce..

még mindig nem tudja az igazgató, hogy hova fogok kerülni,majd hívjam föl a héten..
amúgy a legidiótább munkatársam,akit mindenki kigúnyol ezt mondta:szegénykém, ez borzasztó lehet, amin átmész..ezt sosem fogod elfelejteni,hiába lesz majd másik 10..Ő mindig hiányozni fog..mindig arra gondolsz majd, milyen lenne ,mekkora lenne....
gyere ha tudsz dolgozni, majd vigyázunk rád...

Most mondjátok meg..tőle vártam volna a legrosszabbat..

És akitől csak jót vártam,ezt kérdezte:ÉS MENNYIT FIZETETT A BIZTOSÍTÓ...?????
:cry:

valahogy kibotladoztam az épületből...

KépKépKép
tünci28

Ez hülye :twisted: :roll: már bocsánat :oops:
Hogy jön ide a biztosító :?: :?:
És az érzéseid egyáltalán nem érdekelték? Mondjuk már semmin nem döbbenek meg :shock:
Vendég

Boboka!

Az a röhej, hogy van három gépünk,ebből kettő szinte egész nap megy,de egy monitoron van...
a harmadiknak most egyelőre nincs hely,itt a monitor a földön...

Alig várom, hogy délutános legyen az uram,mert akkor tudok jönni "emberi "időben...

Bettiről lemaradok minden nap..

Köszi mindenkinek a reakciókat a levelezésre... :D

KépKépKép
tünci28

Nem tudom, de azóta azom gondolkodom, hogy ha lenne életbiztosításom, akkor az lehet, hogy kiterjed a terhesség alatt a magzatra????
lehet erre gondolt???

nem tudom,sokkot kaptam... :cry:

KépKépKép
tünci28

Nem lehet másik játszóra vinni a Barcit, mert itt vannak a barátai. De ez a kérdés nem gond, mert az apukája szokta levinni. Csak megpróbáltam ma. De még nem megy.

Tünci én már nem tudom mit mondjak erre, ...............Mennyit fizet a biztosító?........... :twisted: idióta

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, igaz, hogy semmi közöm hozzá :oops: csak kíváncsiskodok, miért kell a szabid kivenni most? Miért nem maradsz táppénzen meló kezdésig?
Vendég

Egyébként nekem ma tűnt fel,most voltam először ilyen sokat emberek között..mindenki terhes..csak én nem.. :cry:

és nagyon sok, nagyon fiatal lány van..tolják a babakocsit, telefonál,cigizik...
nyilván nem vonatkozik mindenkire, de mégis döbbenetesen sok ilyet láttam ma...meg egész kicsi két-három éves gyereket a karjánál fogva ráncigálni...húúúúú...
nem tudtam nem feltenni magamban újra és újra azt a kérdést:hogy ők megérdemlik a babát...és ott jó helyen van a baba...?

KépKépKép
tünci28

Boboka,azért mert a következő évre átvinni nem lehet és nekem van 22 nap még bennt..és jobban fizet mint a táppénz...

KépKépKép
tünci28

ÉÉÉrtem :wink:

Hát, ma beszéltem az egyik kolléganővel, és annyira őszintének tűnt, amit mondott, hogy mindennek van oka, ami velünk történik, és higgyem el, hogy nagyon sokat szenvedtünk volna, ha megmentik a babánkat, de egy életre beteg lett volna. Elfogadom, ez történt... Biztos nem ok nélkül, és igen, mi is megérdemelnénk, megérdemeljük majd, hogy itt legyen velünk a babánk!
Akik itt írogatunk, már mindannyiunkkal történt annyi szörnyűség, és szerintem a felét nem írtuk még le ide, nem érti az ember, hogy a jó Isten még mennyi csapást akar ránk mérni...
Lehet, hogy bennünk látott annyi erőt, hogy hogy el bírjuk viselni, hogy a babánkat odaadjuk neki, hogy már jó helyen legyenek.
Vendég

akkor Isten önző... :cry:

KépKépKép
tünci28

Tudjátok, mi a nagyon furcsa? Néha úgy érzem, mint ha ez az egész nem is történt volna meg velünk. Nagyon hiányzik a kicsikém, de van valami elmondhatatlan nyugalom, ami körülvesz. Szerintem nagyon nagy erőt küld nekem, másként nem is tudnám elviselni.
Ma beszélgettünk barátnőkkel, és mondta az egyik, hogy ...persze, mert sokat idegeskedsz. Kertelés nélkül rávágtam, hogy nem vagyok ideges. Erre mondta, hogy de az voltál, és hirtelen elszégyelltem magam, hogy bizony, van pár nehéz hónap mögöttünk...

Tegnap kérdeztem apától, hogy nem gáz-e, ha néha néha nagy ritkán beugrik egy egy babanév. Még Isten bizony nem szeretnék ezen gondolkozni, bűntudatom is van miatta, de azért nem baj, ha egy kicsit a jövőn is gondolkozok ugye? :oops:
Vendég

Tünci, lehet, hogy egy kicsit önző, de hidd el, tologatjuk még együtt a babakocsit :wink:
Igaz, nem a mi kis elsőszülött apróságaink lesznek benne, Ők majd föntről vigyáznak ránk :wink:
Vendég

Képzeld Boboka és is szégyenlem ezt,mert MINDIG is tudtuk ,hogy akislányunk Viola Lilla lesz..évek óta..nincs más alternatíva...és most néha megnézem a neveket,hogy ha....akkor mi legyen....egy biztos:a második családneve egy virágnév lesz Viola emlékére...

KépKépKép
tünci28

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1223922669.6273.jpg[/img]

Ezt a képet pár órája találtam. Egyből a mi kis angyalkáink jutottak eszembe:)
Szerintem így néznek minket fentről :wink: [/img]
Vendég

És persze kibeszélnek minket, hogy anyáék milyen buták már megint :wink:
Vendég

remélem Boboka!Remélem megtalálták egymást!!!

ma vettem neki egy édes plüss koala hűtőmágnest...nem tudtam ellenállni neki..majd holnap kiviszem megmutatni neki...

KépKépKép
tünci28

Nekem már nincs más név a naptárba lányok. Barbi és Bogi csak őket akartam. Elfogyott az én naptáramból az összes név.

Kép

Kép
melcsike70

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1223923122.9771.gif[/img]

És ezt azoknak, akik beszólnak nekünk :roll: [/img]
Vendég

Tünci, biztos vagyok benne, hogy megtalálták egymást:)
És tuti, hogy Lackó és Andris hajkurássza az összes csajt:):)
Bár, amilyen kis helyesek, lehet, hogy ők futnak Viola, Franciska és Bogi elől :wink:
Vendég

Előbb már irtam de nem ment el megint. :evil:

Újra leirom, nekem már nincs újabb 7 évem sem, még egy babára, mert addigra kimegyek az időből. Mert nálam a 7 éves tendencia állt be.

Kép

Kép
melcsike70

csak ebben a topikban,legalább 30 baba...

egyrészt vígasztalnak,hogy ez milyen ritka,másrészt mennyien vagyunk..

Melcsike!

És ha Bogika küld maga után egy új csodababát?

KépKépKép
tünci28

Melcsi, Bogika is csoda volt számotokra, ne adjátok fel légyszi a reményt :wink: nem szabad! Ebbe az egybe tudunk belekapaszkodni.
Vendég

Ők biztos együtt vannak. Mert ők hoztak össze minket, és ezt csak úgy tudták megcsinálni, hogy megbeszélték egymással.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi, az tuti, hogy így van :wink:
Vendég

nem is mondtam, hogy most meg azért nem jött a kőműves mert elromlott a teherautója...de állítólag holnap már jönnek....

már röhögök az egészen...

már úgyis mindegy...

KépKépKép
tünci28

Tünci még szerencse nem mondd holnapra havazást, mert ha más nem is de tuti a kőmüves elakadna. És azért nem tudna menni. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Bízunk benne :shock: Még nagyon sok van hátra?
Vendég

Nyugi lányok jó időt mondtak, azért mertem poénkodni a hóval.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!
Ne fesd az ördögöt a falra. :D

egyébként nincs már sok munka egyáltalán..egy-két nap javítgatás bennt,kb két nap a színezés kinnt..dehát már egy hete nem jöttek...

KépKépKép
tünci28

Tünci nyugi jó időt mondtak.

Kép

Kép
melcsike70

Hát csajok, nem tudom mi lelt, de majd megfagyok :roll: mindjárt kreálok egy forró teát :idea:
Vendég

Nálunk megy ezerrel a fűtés. Csodák csodája. Panelban lakunk.

Kép

Kép
melcsike70

ÉN most csak gyorsan üdvözlök mindenkit, megyek lassan aludni, nagyon kifáradtam (tornán azért még voltam) :D

Félek a reggeltől, olyan köd volt ma is, alig láttam valamit.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti.

Vigyázz az úton. nálunk ma még délben is volt köd.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi
Én két hete nem fűtök, de nincs hideg, nagyon jó fekvésű a lakás így télen, nyáron melegebb viszont.

Lányok, lassan visszaáll az óra és olyan sötét lesz már 4 órakor, hogy az orromig sem fogok látni, sötétben megyek, sötétben jövök majd.
De várom. gyenge téli depresszió.
Ma torna után elugrottam 10 perc szoláriumba is, olyan jól esett.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?