Sziasztok!
Zsombika! Nagyon boldog szülinapot kívánunk
LÁnyok, kezdek parázni
Szita az agyam....SOS. mit kell vinni a kórházba? Leírom, mit szedtem össze:
köntös
kétféle papucs (fürdős, sima)
hálóing - nem lehet pizsi?????
zokni
bugyi
tena bugyi
eldobható melltartóbetét
mellszívó
fertőtlenítő tabletta
fogkefe, fogkrém,dezodor,tusfürdő,intim szappan, fésű stb.
cicikenőcs
milusan tea
babának cérnasapka
popsikenőcs (profi popsikenőcse van a dokinéninek, valami baci-gombaölő)
nem johson popsitörlő
babafürdető
Kérdésem: Ha ráirom a kiskocsira: a saját popsikrémjével + fürdetőjével kezeljék, vajon megteszik??? Csak mert iszonyúan nézett ki szegény a johsontól
Na meg (bocsi, de...) a cigánygyerek popsiját is ugyanazzal kenik mint a fiamét....ki tudja milyen gombát "hozott" anyától.....
Azt még mindig nem tudom: epidurál van a klinikán, vagy altatnak császárnál? Rendes szülésnél még mindig nincs semmi érzéstelenítés? Pizsamában nem lehetne lenni? Annyira utálom a hálóinget.......
A "menetét" a dolgoknak szintén még mindig nem tudom.
1.) rendes szülés: egy ágyas ugye a szülőszoba saját zuhanyzóval, wc-vel? Apa végig ott lehet velem? Na, megszülök. Utánna ugyanott (ha nincs front persze) maradunk a megfigyelés alatt. Apa, Anya Baba? na de ha front van? Hova raknak?
2.) császár. Ugyanazon az emeleten van a műtő? (tehát szülőszobán - a szép üvegajtón) belül? Műtét után mi történik? Ott maradok a szülőszobán? Vissza az egyágyasba ha van hely? Vagy rögtön az intenzív örzőbe? (Az hol van? Ahol régen, vagy ugyanitt (Szülőszoba szép ajtón belül) - mindjárt elmondom, miért izgat "az ajtón belül dolog". HA visszavisznek az intenzív örzőbe baba nem jöhet, mi? Ha nem akkor Apávale lehet, én meg kómázom?
Na: amikor Peti született, azt mondták, vissza fogok aludni, és senmmire nem emlékezni. Nem tök jól voltam. Apám anyámmal (anyu a kissebb - sőt egyáltalán nem- gond) bevonult az intenzívre (kb fél órája toltak ki a műtőből, még én se láttam Petit). Videókamerával, végigvette az összes szomszédot, (este 6 óra volt) és interjút készített szinte velem. Meghozták a Petit (igazán jól ellettünk volna hármasban Apával) folyamatosan kérdezgetett, mi volt, hogy volt, nem hagyott foglalkozni szinte a Petivel. Tök ciki is volt mert hát ott videózott, meg elég hango votl (imád szerepelni). Szóval utólag jó, hogy az első pilanatok videón vannak, de jobban ellettünk voltna hárman....
Szóval ezért érdeklődöm. Mivel "rutinja" van, az intenzívre simán be fog jönni megint, ha nem enedik be, az ajtón benézegetve fog ott jópofizni.......A szülőszobára meg úgy tudom abszolút nem engedik be.
Na szómenésem volt.
Vojőr
Ha tudsz (miért ne tudnál) Te is válaszolhatnál
Puszi: (aki kéri)
Kata