Új privát üzeneted érkezett!

úgy látszik az alvással nem csak nekem van gondom..nem tudom meddig bírja a szervezet..

tegnap én is úgy leveleztem a férjemmel, hogy csöpögött a könnyebb a billentyűzetre..ma is bennt a munkahelyen..aztán a kocsiban...el-elpityeredek,van amikor ahogy mano is mondja van a megállíthatatlan zokogás...ki tudja meddig lesz ez így ..Melcsike sose mondd azt hgoy akkor Te nem mondasz most semmit,mert ez a topik ezért jött létre..hogy ne egyedül sírjunk!
én még mindig nem tudtam összepakolni Viola dolgait..nincs sok minden..valahogy nem vásároltunk..vártunk..ami van, azt szeretném majd betenni egy dobozba..valamikor, nem most..
és lesz Violának egy polca..a játékaival,meg amiket majd ajándékba veszek neki..és teszek majd ki fényképet..amikor sírás nélkül tudok ránézni...

KépKépKép
tünci28

melcsike! Kár, hogy az ilyen emberekből kevés van! Milyen szép lenne a világ ha csak ilyenek élnének benne....milyen szép lenne ha ők is élnének és most épp az etetés miatt kéne felkelnem...és szoptatnom...és nem azért mert sírok....mert aludni sem tudok....
Vendég

tünci: tulajdonképpen miért kell visszamenned dolgozni? Nem hiszem, hogy itt az ideje....de az biztos, nem lesz könnyebb a visszatérés fél év múlva sem....tapasztalat...
Vendég

Lehet hogy igazad van hogy mi más dimenzióba kerültünk, de az a baj ugyanúgy meg kell állnunk a helyünket itt is a földi emberek között. Az kivülálló emberek ezt nem értik meg. A mási dimenziót, max. dilisnek tartanak minket. Mert én igenis hiszem hogy létezik Bogika angyalka és én ugy is bánok vele, csak nem látom nem tudom megfogni. A kivülállók meg nem hisznek az én Angyalkámba.

Kép

Kép
melcsike70

Végülis át kell esni rajta...most sem könnyebb mint 2 hónap múlva....elfilózgatok itt magamban... :)
Vendég

én már tényleg nem várom az emberektől, hogy bármit is mondjanak..csak mondják azt, ha akarnak valamit, hogy sajnálom..
ezt mondtam ma a munkahelyemen,de ők csak hajtogattám, hogy nem így lesz, mert nem ilyenek az emberek..hogy készüljek a legrosszabbra..legfeljebb nem lesz olyan rossz...

Mano!
Kérdeznék valamit, ha tudsz válaszolni...ha idegen környezetben valaki megkérdi aki nem ismer, hogy :család,gyerekek??
akkor ,mit mondasz?
tünci28

melcsike! vannak emberek akik hisznek...kevesen vannak...de vannak. aki nem érti meg elmehet a melegebb tájakra...aki megérti az megérti. Mit érdekel engem már ki mit ért meg....már nem érdekel, elég ha kussolnak és nem jön a sok baromság, lesz majd másik, lesz majd jobb, lépj már túl rajta, mit szenvedsz ami volt az volt.....pozitívan ....hűha na ettől kiakadok...már nem fáj ha rámnéznek és hallgatnak és azt látom a szemükben: dejó h nem velem történ meg. Csak ne mondja és akkor jó.
Vendég

Nekem is meg van Bogikának a" kis szobája", egy üveges szekrény polca és nagyon sok minden van neki is. A Barci rendszeresen rajzol neki, vagy gyöngyből ékszereket csinál neki és az az első neki hogy beteszi a Boginak. Mert Ő neki csinálta.

Kép

Kép
melcsike70

már egy hónapja vagyok táppénzen..az orvosom még itthon tartott volna, ha nagyon akarom..de ő is mondta, hogy essek túl rajta...most még két hét szabi,aztán meglátjuk..holnap beszélek az igazgatóval,nem tudom mit mond maj...de majd csak este tudom megbeszélni veletek, mert az uram nem fog ideengedn... :?
tünci28

Melcsi!
Csodálatos kislányaid vannak!!!
tünci28

tünci, most megfogtál...semmit,

vagy hallkan: már nincs velem a gyermekem....ennyi. És akkor jön a sok baromság, ne haragudj, nem tudtam..

....az a rosszabb, ha elkezd ömleni a baromság, lesz majd másik.....és ennél is jobban fáj: amikor kiváncsi tekintet néz rám és kérdezi: miért, mi történt??? Na ettől be szoktam pöcceni. Koraszülött és nem szeretném meghallgatni a lesz majd másik...stb dolgokat, úgyhogy ne haragudjon de inkább vátsunk témát. Ezt elég határozottan szoktam. De szerencsére nem sokszor volt ilyen. Jah és volt már olyen hogy csak bőgtem...vagy elrohantam szó nélkül...mikor mit....
Vendég

Én szinte minden emberre megsértődöm ez miatt mert nem értenek meg engem. És nem akarok velük beszélni tovább. Mert nem is tudok. Nem tudok a játszótérre lemenni ha lenn vannak azok az anyukák akikkel évek óta együtt dumcsizunk, mert ők sem értenek meg. Nem élték át azt amit én. Volt aki átélte háromszor Ő azt mondta, hogy ugyanigy volt vele. eltelt neki kb. már 20 év. és van egy felnőtt fia, de senkivel sem tud azóta sem beszélni, róla, és most hogy velem megtörtént újra átélte a fájdalmát, amit akkor elfojtott. Most kijött neki.

Kép

Kép
melcsike70

melcsike! Fantasztikus földi és égi angyalaid vannak! A földiért egy kicsit irigyellek....könnyebbé teszi vajon hogy ő veled van, azt hogy Bogi elment?
Vendég

szarakodik a netem...lassan elmegyek aludni, hátha sikerül, nagyon kimerültnek érzem magam.

Legyetek jók, gondolok rátok! Óh ha tudnátok mennyit....
Vendég

Mano!
legyen könnyű álmod!
tünci28

Köszönöm Tünci, hogy azt mondtad vannak. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Nagyon jó hogy van a BArcika, de nem teszi ez sem könnyebbé, mert Ő a Bogika. Ő a másik kislányom.És amikor már a pocakomba volt ketté osztottam a szeretet és úgy érzem most is hogy ő is meg kell hogy kapja ugyan azt a törődést mint a BArcika. CSak neki az emlékét tudom ápolni, de az is olyan fontos számomra.

Kép

Kép
melcsike70

Aludjál jól Manó. Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

én is megyek,jó éjt Melcsi.

KépKépKép
tünci28

Sütőtök!

Te kérdezted hogy mit mondtam a Barcinak. Amikor Bogika elment másnap mondtam neki, hogy a kis tesója nagyon kicsi volt és azt tudta hogy kórházban van. És Ő Angyalka lett és már nem fogjuk látni. De azt gondolom megértette mit jelent ez. Azt kérdezte tőlem, hogy ha beszél hozzá hallja e majd őt . MOndtam neki hogy igen, bármikor ha úgy érzi beszéljen hozzá. Bogika itthon van velünk a kis urnácskájában és a kislányom is ezt elfogadta, most már természetes neki hogy velünk van. Ő is hisz angyal Bogikában. Nálunk ez már természetes.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt Tünci neked is.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsi!
még egy kérdés,aztán tényleg megyek fürdeni...
Bogival kapcsolatban..hogy otthon van az urna..ezt így akartátok, így is marad?
valahogy nekem ez eszembe se jutott..halál-temetés-temető-sír..ez is biztos ilyen belénknevelt dolog.

KépKépKép
tünci28

Igen mi ezt szeretnénk mind a hárman hogy itt legyen velünk. Most már be van rendezve neki a kis szobácskája. Ahol élni fog velünk. Nagyon jó érzés hogy minden nap megsimogatom vagy ha magamhoz ölelem ott van benne.

Kép

Kép
melcsike70

kitakarítottam a fürdőt...
jön a konyha....

KépKépKép
tünci28

Jó reggetl!
Reggel az úton olyan köd volt, hogy két csíkot láttam 50-el végig.
Hangosan mondtam, hogy vagy vigyáz rám az Isten, úgyis jön eggyel, vagy itt döglök meg.
Kifolyt a szemem, mire beértem.

Tünci
Menj dolgozni. Igaza van annak, aki azt írta, minden csoda 3 napos. Az első napok nehezek.
Pénteken egy ismeretlen kolléganővel egy másik cégtől utaztam pester, mellettem ült végig, fiatal, próbáltunk beszélgetni és megkérdezte, van-e kisgyerekem. Mondtam, hogy nincs még. De ugye tervezitek, benne van az elkövetkező egy éves tervben? Igen tervezzük.

Most mit mondjak egy ismeretlennek, hogy volt, de hogy volt?
Sokszor nincs ott a helye ennek, sokszor csak nyelni kell egyet és magadban gondolkodni.

Lesz sok kellemetlen élmény, mert még nincs vége, de az sem jobb, ha otthon bezárva ülsz és gondolkodsz, túlesel az első napokon és könnyebb lesz a munka utána.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Ma elmegyünk innen és az új lakásban még ninsc net de majd sürősen intézkedek! Addig is vigyázzatok magatokra!

Úgy láttam a nevet (manomano) nem lehet megváltoztatni de rájöttem, hogy nekem nagyon nem tetszik. Úhogy átregisztrálok másik névre ezt meg törlöm. Azt hiszem akkor névtelen lesz a sok hsz-em de mivel még úgyis új hozzászóló vagyok nem érdekel. Még nem tudom milyen nevem lesz de ez nem jött be.

No megyek is mert lassan indulunk. Puszi nektek!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Útra kelek mert van egy kis elintézni valóm. Úgyis mindenkinek dolga van most. Tünci próbálj meg kitartani.

Boboka tegnap nem hallottam rólad mizu veled?

Mano

Egy kalappal az újrakezdéshez.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Na, csajok, két órámba telt, mire elolvastam a tegnap du-i, esti termést:) helyes! :)

Tünci, már hirtelen azt hittem, hogy lemaradtam valamiről, és titokban visszamentél dolgozni :roll: Emlékeztem, hogy még két hét szabi lesz.

A férjeddel való levelezésre sokat nem tudok mondani, nagyjából nálunk is ez a helyzet. Mindig csak én hozom szóba Lackót. Viszont múltkor, hogy mentünk be hozzá, mondtam, hogy most nem gáz, ha nem viszünk virágot, és férjem mondta, hogy olyan nincs, viszünk és kész. Hidd el, ők is szenvednek nagyon magukban, attól, hogy velünk nem osztják meg.

Manó, remélem minél hamarabb tudsz majd jönni:)

Tünci, nagyon csini kismama voltál :)
Vendég

Tünci, még a bunkó kollégákra és a megjegyzéseikre annyi, hogy megkérdezheted tőlük, hogy az nekik miért fáj, hogy eltemettétek. Attól nekik jobb lenne most, ha nem? Nagyon sokat foglalkoznak a témával, látszik, hogy nincs jobb dolguk :twisted:

Melcsi, tegnap megint rossz volt a net. Apa gépén valami miatt nem tölt be, a nagy gépen meg állandóan lefagy az egér, kb. 10 percenként újra kellett indítani, már nem volt türelmem hozzá. Ezt csinálja már két napja:( Remélem ma meg tudjuk javítani :roll:
Vendég

De furi, Manó névtelen lett :cry:
Vendég

Sziasztok!!
Tünci!!
Nem leszek kíméletes!!
Azt gondolom ,hogy a gyászod formáját ráakarod erőszakolni a férjedre!!
Amikor elveszítettétek a babátokat együtt gyászoltatok.
Tehát akkor midketten egy időben ugyanott.
De azóta eltelt egy kis idő.
Ő is gyászol még a maga módján,és gondolom ugyanakkora fájdalommal mint te!!!
Ne akard minden gondolatát tudni,kihúzni belőle mindent,kikényszeríteni olyan dolgokat amit lehet,hogy nem is mondana el.
Ő is gyászol!!!!!

Lehet,hogy a munkahelyén,a kocsiban, stb...
Arra nem gondoltál,hogy miattad nem akar erről állandóan beszélni?

Pusza
sütõtök

Betti, arra nem emlékszem, hogy írtad e, hogy vészeltétek át a pénteki dugót?

Óvatosan reggelente :!:
Vendég

Épp most tolta be a szomszéd irodában dolgozó csajszi az egy hónapos kislányát, hogy megnézze, mekkora hasam van már.
Hát van, aki még nem tudta....

Boboka
nem volt dugó szerencsére, gyorsan haladtunk, mert a 0-áson kerültünk.

Betti
Kép
betti0412

Basszus Betti :x
És, hogy tudtad lereagálni a csecsemőt?

Én múlt héten taliztam bent egy volt kolléganővel, behozta a két gyerekét. Régebben mindig beszélgettünk, meg babáztam, most gyors köszönés és sipirc el mellettük...

Örülök, hogy szerencsésen átvészeltétek a péntekit:)
Vendég

Drága Tünci! írtam privit.
bende

Betti!

Rossz érzés volt ugye? :(

Én ma kimenekültem az egyik üzletből, mert megláttam vásárolni a Barci volt ovis társának az anyukáját. Annyi idős terhes, mint amennyi én lennék most. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ez a babakocsik napja!

Nálunk is van egy a folyosón a meló helyen. Azt még nem láttam, hogy kié, remélem hozzánk nem hozza be!

Ja, meg az ismerősünk, aki nem rég szült, ugyanazt a babakocsit vette, amit mi, csak más a színe!!!!!!!! :twisted: :roll:
csak a miénk üresen áll otthon :cry:
Vendég

Boboka
Eltologattam a folyosón, amíg elmeséltem, mi is történt.

Aztán odacsődült mindenki babanézőbe, gügyögni, az irodám elé.
Tudjátok már elegem van magamból.

Betti
Kép
betti0412

Betti, ne magadból legyen eleged! Sajnos mi nem tudjuk befolyásolni a környezetünk viselkedését.
Ha meg valamit nem szívesen viselünk el, az egyetlen megoldás, hogy szépen eloldalgunk az ilyen szituk mellett...Nem kell szenvedve végig állnunk/néznünk a dolgokat.
Vendég

Tünci hol van ma? :lol:
Vendég

Boboka

Hogy áll neked a babakötvényes projekt?

Kép

Kép
melcsike70

Áll... Kb. 2,5-3 hete adtam postára a közjegyzőnek a kérvényt, hogy állítsa ki az öröklési bizonyítványt. Azt mondták, majd telefonon hívnak, ha kész van és majd be kell mennünk aláírni. Utána kell majd a Hold utcai államkincstárhoz postázni a dolgokat. Szóval még szinte sehol sem tartunk:(
Vendég

Sőt, még a családi pótlékot sem kaptuk meg... Ugye június 27-én született a Picikém. Jó mi? Nem hiszem el, hogy szinte 4 hónapra van szükségük az adatok feldolgozására...
Vendég

Boboka!

Azért kérdezem, mert ma bejelentkeztem a közjegyzőhöz. Nekünk azt mondta a közjegyző ha megyünk azonnal elkésziti a bizonyitványt. Utána kell kérvényt megirni ugye? Mit kell beleirni?

A családiról még én sem tudok semmit. Te kell örökösödési adót fizetnünk a babakötvény után. Ezen gondolkodtam.

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom, ez még eszembe sem jutott. Majd megkérdezem a közjegyzőtől.

Egyszer már bemásoltam ide azt, amit az államkincstár írt e-mailben. Most így hirtelen nem tudom. Szerintem csak azt kell beleírni a kérvénybe, hogy a számlánkra kérnénk ezért meg ezért utalni a pénzt + csatolni a h---i anyakönyvi kivonatot, az öröklési bizonyítványt. + a kérvénybe beleírni a bankszámlaszámot.
Vendég

Szerintem a tüncinek elküldted privibe, mert csak azt találtam meg.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj bocsi meg van!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka
Hát nem tudom. Én már ott tartok, hogy végigszenvedem inkább, mert már lassan az a nem normális ha nem.
Ezen a mai délelőttön is túlestem és megmaradtam egyben.
Talán kibírható már.

Betti
Kép
betti0412

Persze, van ami erősíti az embert, de én még nem érzem részemről bunkóságnak azt, ha nem állok meg csacsogni egy babakocsis mellett. Ha meg ezen megsértődik valaki, akkor így jártunk.

Mióta ez történt kezdek antiszociálissá válni :roll: :oops: 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.13 14:41-kor.
Vendég

Majd azért ha előbb közjegyző elé kerülök rákérdezek. Nem vagyok benne biztos minden féle adó lerovása nélkül adjon az állam nekünk ilyen sok pénzt :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?