Sziasztok!
Ticsimű,
Ehhez képest nagyon szép kisimult babuci. Gratulálok!
Vicuska,
Nagyon sajnálom, hogy még mindig így áll a helyzet. Most már én is küldöm fenékbe billentésemet apjukodnak. Egyáltalán nem ezt érdemled, igenis tekintettel kéne lennie a várandós asszonykájára. Legalább az anyja beszélhetne vele. Lehetne annyi esze, hogy elmagyarázza a fiának, ez ilyenkor nem helyénvaló viselkedés.
Egyébként nagyon aranyosak az uh-os fotók, tök jó
Pont ezt beszéltük a párommal, ha folytatjuk legközelebb legalább 4 szóba jöhető tüsző legyen, különben hagyjuk az egészet. A múltkorinál ennyi is volt.
Neked nem kettőt tettek vissza?
Sajnos ez a mókuskerék téma nálunk is, meg sokmindenkinél nehézséget okoz. Én se sokat látom a páromat, és jövő márciusig, amíg befejezik ezt a projektet nem is lesz jobb, csak rosszabb. A rohadt pénzkeresés, megélhetési küzdés, lakáshitellel stb. nem kedvez a családi életnek. Sokszor nem könnyű, de át kell vészelni a nehéz időszakokat. Most hogy ilyen gazdasági válság van, belém is állt a frász, hogy mi lesz még itt.
Zsu,
Köszi az együttérzést. Sajnos még neked is elég friss érzések ezek. Jó lenne ha legalább a munkahelyeden nyugalom lenne.
Nekem is új munkahelyet kell keresnem, ahol normálisan bejelentenek. Ez befolyásolja a köv. lombik idejét is.
Zapáné,
Azért el ne fogyjál! Lassan tényleg a tiniosztályról öltözködsz.
Miért kell a műtét, citológiai eredmények miatt?
Tavirózsa,
Sajnálom, hogy téged is műteni kell. Nem lehet ezt még elhalasztani, hátha 3 hónap múlva jobb eredmény lesz?
Érdekes egy módszer, majd mesélj róla.
Köszönöm Mindnyájatoknak a lelki biztatást. Azt hiszem nem adom fel, ha már mindenki ezt mondja. Én is így érzem, de konkrétan nem is tudom miért? Ha 11-szer nem sikerült, akkor miért pont a 12. sikerülne? Teszek még egy utolsó kísérletet, és utána befejezem végleg. Úgy érzem futószalagszerűen csinálom-csinálom évek óta, de minek?
Megvagyok, de még nem vagyok jól. Kell néhány nap h összeszedjem magam.