Na, csak most hagynak azóta írni...
Eszter!
Akkor mi máris lestoppolunk titeket napközbeni talira, bár én pont dolgozni fogok azon a héten, de majd megbeszéljük, hogy mikor tudjuk összehozni.
Bigyót sajnálom, de azt hiszem, én is így döntenék a helyedben. Inkább legyen szenvedés nélkül (vagy kevesebb szenvedéssel) rövidebb az élete, mint valamivel hosszabb (ha egyáltalán hosszabb lenne) folyamatos rosszulléttel. Homeopátiával nem próbálkoztál? Úgy hallottam, van állatoknak is.
Mi Attilával pont tegnap éjjel beszéltünk róla, hogy mekkora mázlink volt, hogy Keve a cumi elhagyását olyan könnyen viselte, sőt, rá két hónappal a cumisüveget is magától letette, és még éjszaka se fogadta soha többé el. Nála nem jött a helyére semmi önnyugtató dolog. Déva ujjszopi elhagyása egyrészt jó, mert nincs vele később gond, másrészt viszont olyan édesen csinálta! Azért az érdekelne, hogy miért hagyta abba szinte egyik napról a másikra! Már a 20 hetes UH-on a szájában volt a keze, utána az összes többin is és születése után is rögtön ezzel nyugtatta magát. Rejtély!
Nancsika!
Milyen fogyit csinálsz? Ala még szopik?
Melitta!
Szofica lassan utoléri Dévát!
Mit jelent az, hogy Zazi ugrott egyet? Megkomolyodott? Vagy már nem "többemberes" gyerek? Gratula neki!
Tali valamikor? Nekünk szerdától lenne jó.
Meli!
Rólatok is nagyon rég hallottunk!!!
Boglárka szépen a tudtodra hozta, hogy ő bizony nem akar még bilizni, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem!
Én már beletörődtem, hogy egyelőre nem leszünk szobatiszták. Majd ha Keve akarja, szól. Azért ha három évesen még nem lesz nappalra szobatiszta, megijedek.
Írhatnál többet is magatokról! Mióta Máté megvan, nem is tudunk rólatok semmit. Képeket is hozzál!
Anita!
Próbálj relaxálni, és elengedni Emmát! Ne tartsd őt tudat alatt vissza! Egy sokkal jobb korszak következik!
Mi volt a baj a dadussal?
Boscó!
Mikorra várható a kis meglepikutyus?
Rólunk:
Attila itthon van szerdától. Olyan kényeztetésben volt részem, hogy Anyumék meg is kérdezték, hogy mit csinált, de mondtam nekik, hogy nem akarom tudni, mert akkor esetleg haragban lennénk, így viszont élvezem a bűntudata miatti extrákat!
Befizetett egy szuper helyre masszázsra, előtte volt rizstejes testradírozás. Odament előre megszervezni, nekem csak meg kellett jelennem, és élvezni a kényeztetést. Aznap virágot is kaptam, csak úgy!
Pénteken eljutottunk kettesben ebédelni is, holnap meg munka-vacsorára megyünk.
Mostohapapám egy hete kórházban van.
Bement vesekő eltávolításra, ami elvileg 3-4 nap, de aznap éjjel újra kellett műteni, mert vérezni kezdett. Utána előjött az epekő, amiről eddig nem is tudtunk, meg a prosztata-megnagyobbodás, ami szintén újdonság. Valami be is van gyulladva, de az már múlik a mindennapi vérvétel szerint.
Gyerekekkel voltunk a Gellért-hegyen a csúszdáknál, Keve nem mert egyiken se lecsúszni.
Miatta mentünk, mert imád csúszdázni. Én hordozókendős Dévával lecsúsztam, neki nagyon tetszett.
Túl vagyunk Déva első homokozásán is, majd hozok képeket. Holnap állatkertezünk, kedden oltás mindkettőnek. Pénteken felhívtam a doktor néninket, hogy kérjem Dévának a pneumo-elleni oltóanyagot. Mondta, hogy jó, hogy hívtam, mert így még befér a gyerek abba a húsz gyerekbe, akit ingyenesen olthat!
Csütörtökön volt nekik tájékoztató, ahol közölték velük, hogy nincs elég oltóanyag, nem tudják, hogy mikor jön a következő adag, így egy orvos csak húsz gyereket olthat az elvileg minden két év alatti gyereknek ingyenesen járó vakcinával!
Még szebb az egészben, hogy két hónapon belül meg kell kapni a következő adagot, így, ha addig nem érkezik meg az újabb adag, akkor azért fizethetünk.
Persze ha nem lenne elvileg ingyenes, akkor a dupláját kellene kifizetni, de ha valamiről azt harsogják hetek óta, hogy ingyen jár, akkor ne kelljen már 17 ezer forintot kifizetni érte!
Keve a barihimlő ellenit kapja. Van ezeknek valami kivezető homeója?