Sziasztok Csajszik,
Hát pénteken Én is túl éltem a kukorica szedést, és Kissedivel egyettértve én is a kádat céloztam meg elsőnek.
Kissedi fáj a derekad? Jobbulást!
Ranita, írtad, h ha legyengül az ember fogékonyabb a babásodásra, én erről még sohasem hallottam?!
Ranita, végre megjött a barátcserjém. Te mennyit szedsz be belőle? Mert Én egy kicsit soknak tartom azt amit a papírra írtak? És Te most folyamatosan szeded?
Dokid nagyon rendes, ilyennel még nem találkoztam! Remélem mihamarabb rendbe jön a szemed. Amúgy, hogy van, érzel valami javulást?
Szép az új vonalzód!
Vernike, örülök, hogy hamarosan megkapjátok a kulcsot, és költöztök. Hidd el ez le fog foglalni, de tök jó lesz!!!
Sajnálom, hogy a szabi nem jött össze, de azért ne hanyagoljátok el, azért ha lesz egy kis időtök majd menjetek el legalább egy hétvégére valahova. A ház, meg a meló, így egyszerre jól kiszívta az energiátokat
Mi jöv héten megyünk Sopronba, 4 napra már nagyon várom. Oda amit ajánlgattam itt. Szóval Jónás meg 17-ét mondja Jónás napomnak, kislányt, 0-val, és akkor pont pihizünk ott, hát megpróbáljuk, igaz 18-án meg lehet, h már piri itt lesz, de hátha.
Luli, a hőd szépen alakul
Loulon, ne veszekedjetek, hanem szeressétek egymást. De jó, h. megoldódtak a dolgok.
Én apit mióta próbálkozunk alig bírom magamról "levakarni". Állandóan gyereket akar csinálni
Ácicica, nagyon tetszik a pozitív gondolkodásod, és tudom, hogy így kell, de néha olyan nehéz......
De megpróbálok nagyon pozitív lenni.
Megy a drukk neked, és én nem bírnám, h ne teszteljek. Nekem az nap amikor megkellett jönnie ki is mutatta a teszt a terhességet. Amúgy jó pár oldalal előréb nagy teszt megbeszélés volt, és volt aki feltett egy terhességi teszt listát is.
Amúgy ha olyan tesztet veszel akkor már beágyzódás után 3 nappal kimutattja. Amúgy csak ha nem publikus, milyen melód van, h állandóan hétvégén, és este dolgozol?
Mi tegnap elmentünk régenlátott barátokkal dumálni. Hát nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztem magam, de a mai nap....
Szóva ma a tegnapi 2x2 dl vörös bórtól full másnapos vagyok
Remélem nem ítéltek el a 2x2 dl miatt de már muszáj volt kicsit kikapcsolnom, illetve elengednem magam, de már nem bírom az éjszakázást