Sziasztok!
Patrisa,
Zalán is ilyen elfordulós, szerintem várj még azzal a pszichológussal, nem minden felnőtt sem egyforma. Nem lehet, hogy csak szégyenlős?
Minyu,
Tényleg jók a képek!!! Csanádnak is vannak cipői, és én szinte mindig farmerban viszem, ha megyünk valahova. Sőt, turiztam neki egy autós gumicsizmát is
van Csíkszeredában egy oviban valdorf csoport, nagyon szeretném, ha bevennék Zalánt, egy kis barátja is odajár. Majd ha jövő héten hazamegyünk (most itthon vagyunk), akkor megérdeklődjük.
Rólunk annyit, hogy jól érezzük magunkat kinn, Levente többet van otthon velünk, szép minden, és pár anyukával is megismerkedtem akikkel egy helyen lakunk. Zazi is szereti, jól elvoltunk. Amint hazajöttünk, minden nap hisztizik, későn fekszik, nem eszik rendesen, úgyhogy már alig várom, hogy visszamenjünk. Megkapták a fiúk az oltásokat, mindketten kaptak Prevenart is. Nem tudom, hogy írtam-e már, hogy Csanádnak kicsi a kutacsa. Ma voltunk uh kontrollon, és kb. félcentis neki. Holnap reggel megyünk neurológushoz, remélem semmi baj nem lesz, telefonon egy ismerős neurodoki megnyugtatott, mert azért Csanád fejlődése megfelelő. Azért nagy az izgalom, aggódás. És szívzörejt is hallottak neki, hogy ne legyen elég az izgulásból.
Na, eldugulok, majd holnap is jövök, ha tudok, hogy mi volt.
puszi