Szia Sütőtök!
Nem is tudom Fehérváron hol van ilyen,kaptam egy nvet, majd megkérdezem a kórházban, hol van a rendelés...
Most amúgy is megint olyan vacak a hangulat közöttünk.Tegnap e-meil-eztünk és úgíy vagyok ezzel, mnit Betti,egyszerűen nem értem a férjem csak azt tudom, hogy nem jó így valami...
idézek a levelekből,kérlek mondjatok ezekre valamit!elsősorban azt írjátok, amit gondoltok, nem kell udvariasnak lenn,jó?
Végül beírtam az egész levelezést, szó szerint.
Tünci:Beszélgetsz a barátaiddal a dolgokról?
Férj: se a Zs se a L nem tudna értelmeset mondani...
akkor meg minek hozzam őket kellemetlen helyzetbe?
T:ez olyan fura így..nekem ez például gondot jelent a barátnőmmel,hogy még én ne hozzam őket kellemetlen helyzetbe????
F:nem vagyunk egyformák
T:de ha már gondolsz arra,hogy nem tudnának értelmeset mondani, akkor mégiscsak szeretnél beszélni...
F:nem. amit én akartam azt meg is beszéltem ezzel-azzal, mikor kivel.
van itt a melóhelyen azért pár ember akivel lehet dumálni.
idősebb nők családdal gyerekekkel... velük lehet beszélgetni értelmesen.
ez elég
T:és azokat velem is megbeszélted??mert azért az csak nem jó,hogy mi egyáltalán nem beszélünk róla csak ha sírok..pedig jó lenne,csak úgy szeretetből,nem?
meg arra se mondtál semmit,amikor megjöttem aházidokitól..egyáltalán semmit,nem is tudom, hogy hallottad e...
((
F:mostanság már nem beszélek erről...
T:nem az gond ha beszélsz róla..csak szeretném,ha mi is beszélnénk róla..és nem csak akkor amikor bömbölök..
F:mondom: nem beszélek róla!!!
T:de nem ezt mondom,hanem:csak szeretném,ha mi is beszélnénk róla..és nem csak akkor amikor bömbölök
F:én már nem tudok erről mit beszélni
T:de nem arról,hogy mi történt a kórházban,vagy előtte..hanem Violáról..róla sem tudsz?
F:nem.
T:ezt én mindenféle idegesség és veszekedni akarás nélkül kérdeztem.nem látlak és nem tudom, hogy hogyan reagálod ezt le,de nekem ez nagyon nagy baj.ezzel megtagadod a létezését számomra is.mert akkor ezekszerint nem beszélhetek veled róla.a kislányunkról.így nem tudom feldolgozni,ha soha többé nem beszélhetek róla
F:ez nem azt jelenti.
én azt irtam, hogy én nem tudók már mit mondani...
ha Te beszélni akarsz erről akkor beszélgetünk.
nem mondtam, hogy nem hallgatlak meg.
T:de emiatt én azt érzem, hogy ráderőltetem, meg ha különben sem mondasz semmit, akkor még rosszabb.csak gondolj bele, hogy a következő terhességnél egy csomó vizsgálatra el kell mennünk,ezerszer szóba fog jönni,a kiskönyvembe nagy betűkkel bevésik..nekem az nagyon fáj, ha te nem beszélsz róla semmit..így egyedül maradok..nem tudok olvasni a fejedben és ha nem mondod, akkor nem fogom tudni..nekem is mondod hangosan ,hogy szeretsz,mert kell mondani is..kérlek szépen!!!
F:de ha nem tudok mit mondani??
szerintem mondom sokszor hogy szeretlek!
T:de ha csak néha mondanád, hogy hiányzik, hogy mennyire vártad, hogy neked is mennyi terved volt,vagy bármit, amit gondolsz!
nem lehet, hogy csak egyedül gyászolom,hogy csak nekem fáj..ezt így nem bírom ki...
F:ez nem azt jelenti, hogy egyedül gyászolod
T:akkor én már semmit sem értek.csak azt hogy most itt bőgök,mert szükségem van rád, mert szeretlek, mert született egy kisbabánk, akit amíg élek szeretni fogok!!!
de így olyan eyedül vagyok,mert tudnom kell, hogy neked is hiányzik, hogy nem fogod elfelejteni!mert ha én már valamikor nem elszek ,akkor ki fog gondolni rá,ki visz neki virágot?
F:Én nem hiszem, hogy ezt mondogatnom - bizonygatnom kell.
Legalábbis én igy érzem.
Szerintem már többször elmondtam, mit érzek mit éreztem Violával kapcsolatban.
Ez nem változik.
"mert ha én már valamikor nem elszek ,akkor ki fog gondolni rá,ki visz neki virágot?" ennek nincs értelme számomra.
T:mért nincs?ha én meghalok 10 -20 év múlva?akkor mi van?
F:és szerinted én nem megyek ki akkor a temetőbe????????!!!
F:aludjál most már,puszi...