Új privát üzeneted érkezett!

Szóval így állunk. Hát tömegnyomor az nem lesz. :lol:

Topiktali 2008 (október 11)

Nóri + Lilcsi
Judit + Marciapu + Marci
Tündi + Lucus, aki már 1 éves elmúlt !
Linda + Réka
Évi
Jaimee + Popiapu + Popi

Menü

Grízes mézes
Pizzás kifli
Meggyes piskóta
Bögrés diós, mákos süti
Tiramisu
jaimee1

Móni,örülök,hogy találkoztunk :) Nagyon arnyosak a gyerkőcök.Luca hatalmas kiscsajszi :)

Voltunk a brendonban+matsch-ban.Brendonban hiába van nyitási akció,szétnézni sem igen tudtunk,de egy nacit azért beszereztem :)

Holnap tali :wink: már várom nagyon :)

Kép
Kép
tundi24

Huhhh...jó zsúfolt napom volt. És holnap is az lesz, meg vasárnap is, meg utána, meg utána.... :roll:

Erika! Te az elhalálozási sorrendben írod ki a tali résztvevőket? :wink: :lol:
Amúgy mizu veletek?: Vagy majd holnap elmondod? Lilit kirittyentem, Popiapu meg majd csinál sok babaképet! Bár Lili már nem baba :roll:, de lesznek ott bőven...

Hú, Tündi, én nem mertem volna bevállalni a mai napot az új buszpályán :shock: Akciók ide vagy oda, tömegiszonyom van. Majd valamikor a jövő héten...talán. Már Zsút nagyon megnézném robot közben :lol: :P

Szóbeli vállonveregetésben részesítettem magam....fini lett a süti!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Én meg most döbbentem rá, hogy mégiscsak a kókuszos minicsigát kellett volna sütni. :? Tiramisuból nem nagyon ehetnek a gyerekek. :oops: :oops: :oops: :? :( Mármint sem Marci, sem Lilcsi. A többiek még babók. Na mindegy, már elkészült.

Tündi: Milyen üdcsit vegyünk? Mi az, ami nincs?

Nóri: Naggggyon szar napunk volt, Apával összerúgtuk a port Kettteskén. Illetve azon, hogy úgy néz ki, nem lesz. :( :( :(

Akkor holnap! :D
jaimee1

Tömegiszony nálam is befigyel. MInimum két hétig nem megyünk a buszpályára. Max. a Libribe. Kata aszonta, az üres volt. Olllllyan jellemző.

Pont azon gondolkodtam....néhány éve még a Bazi Nagy Görög...."büfé" volt a buszpálya fénypontja. Most meg....
jaimee1

Ó :cry: ...reméljük, hogy még meggondolja magát...

Én 1 doboz narancslével kísérem a sütit.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó Talizást... Bulizást holnapra!!!!! 8)
szilbee

Nóri: hát én is.....
jaimee1

szép napot!

Sütike sül,remélem jó is lesz! :wink:

Erika,van itthon almalé,őszibarack,multivitaminos,és ananászlé.Alig bírtam elolvasni az aprűbetűset,de sikerült :? :(

Nóri,hiszek neked,hogy fincsi lett a süti,ha sok finomságra gondolok,összefut a nyál a számban :)

Szilbee,köszönjük szépen :) Kár,hogy nem jöttök!

Hajniék sem tudnak jönni :( és Móniék sem :(

Na majd legközelebb :wink:

A cím mégegyszer:Szolnoki.u.35 /Fő út/

Kép
Kép
tundi24

[color=orange] Letti!!!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!!
[/color Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!

Jó bulizást Nektek mára :) Sztem szupi idő lesz biztos jól érzik majd a gyerkőcök magukat. Nekem van egy csomó dolgom........mosok főzök takartítok és még tanulni sem ártana mivel 20-án vizsga lesz :( Eddig még semmit nem tudok egyszerűen nem fog az agyam...valaki adhatna igazán valami ötletet ,hogy tanuljak hatékonyan :wink:

Tegnap megnéztük mi a buszpályát hát csajok én nem tudom ez kiknek épült ??? Olyan árak vannak a boltokban,hogy az elképesztő... A Brendont én is megnéztem de csak néztem mert 1 valamire való sapka is 1900ft-nál kezdődött. Azt hiszem mi nem sűrűn fogunk ott vásárolni. De a többi butik is pont ilyen ...még talán a Takko ahol annyira nem magasak az árak viszont a minőség sem a legjobb sztem bár nem néztem szét még rendesen 2 pasival voltam :D Hát igen a könyves bolt tényleg nagyon üres volt alig lézengett ott pár ember..de hát ez jellemző sztem.

Szilvi!!!
Sikerült valamit egyezkedni????

Na lépek 1000 a dolog és még anyós is jön ma.....
Kép

KépKép
diÁcska

Csajok,az én sütimből nem eszünk :? Gyorsan megyek és beszerzek valamit :)

Letti,nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Vali, kitartás a tanuláshoz! Menni fog az neked :)

Kép
Kép
tundi24

Mit csináltál, Tündi? Odaégett? Vagy nyers maradt? :shock:

De kár, hogy Hajniék nem jönnek!!! Miért? Pedig úgy számítottam Francira.... :cry:

Erika! Én sem ehetek tiramisut, de viszek neki vmi tálkát és hazahozom... :oops: :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Letti!
Sok Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!

Csajok!
Jó szórakozást kívánunk,nagyon szép ídőt fogtatok ki,és várom a képeket

Kép

Kép
katlina

Hol vannak a képek???????

Kép

Kép
katlina

Hát még a gépeken :wink: Elég későn jöttünk el, sztem majd később lesznek képek.
Én meg alig csináltam. De Popiapunak általában fentebb volt a feneke, mint a feje és kattintgatott rendületlenül :wink:

TÜNDI! NAGYON JÓ VOLT NÁLATOK! KÖSZI A SZERVEZÉST!

Azokat a képeket, amin Lili is van, lééééégyszi, küldjétek el 1:1 arányban! Erika! Nem tudom, Tibi mennyit csinált, de ha sokat, viszek cd-t vagy pendrive-ot.... :oops: :roll: Ne kelljen töltögetni....

Jóccak...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Fotók jönnek mindjárt! Nincs sok, kevés volt a fény....de azért készült 1-2. :wink:

Tündi! Nagyon jó volt nálatok! :wink: Még búbánatomban is. :wink:
jaimee1

Kép
Vendéglátóink :D

Kép

Popi néhány órás nem hivatalos látogatásra érkezett Lucához. A fogadás pillanatai....
jaimee1

Folyt köv. majd hétfőn. Valahogy nem jól sikerül a kép butítása, pixeles lesz. :shock: :?
jaimee1

Sziasztok!

Óh, azt hittem, fénykép hegyekre érkezem :wink:

Tündi, köszönöm a vendéglátást, tök jó volt veletek (mindenkivel) találkozni! Bár nehezen indultam, de ti feldobtátok a napomat!
Meddig maradt a társaság?

Letti! Boldog szülinapot kívánok!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Huuuu de álmos vagyok,végig néztem a megasztárt,Luca meg 6kor már kuruttyolt :?

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Majd még szervezünk :) Apa azt mondta akkor is legyen,ha majd hazajön végleg :wink: persze előtte is lehet még :P

Amiket én csináltam képek,azok sem lettek vmi jók..de itt van egy pár db :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Erika,várjuk a képeket! :)

Judit,a tiéteket is :wink:

Kép
Kép
tundi24

Évi,látod..látod,jó hogy eljöttél :) :wink: 7körül széledt szét a társaság nagyjából :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! De egyszerre írtunk :lol: Jó a képek!

Ja, képzeljétek, Csongi ugatós köhögésre ébredt. A fenébe :?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! :cry: Akkor megint ültök a hűtő elé? Vagy az csak rohamnál kell?

Lili is jobban köhög :? Így, hogy holnaptól bölcsi, egész jó...sztem 1 hetet sem fog bírni.

Akkor az én képeimből pár:
Kép Kép

Erika! Ne csigázz már!

Tündi! Számolj be, mit zsákmányoltál a börzén!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.

nagyon jók a képek :D :D :D Örülök,hogy jól sikerült a tali.

Évi.CSongi hogy van??? volt vmi előzménye,vagy hirtelen jött??

Menek főzni :)

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat tegnap, és örülök, hogy azokat is megismerhettem személyesen, akikkel előtte még nem találkoztam :) Ha máskor lesz ilyen, abban is benne vagyunk :)

Mindjárt teszem fel a jobban sikerült képeket!
Én is szeretném kérni nagyobb méretben azokat, amin Marci is rajta van!

Nóri! Arra az e-mail címre jó, amit itt megadtál?

Letti! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!
judit_79

Kép
Kép
Kép
judit_79

Kép
Kép
Kép
judit_79

Judit,köszike a képeket! :) Jól sikerültek :) Lilcsi+Marci nagyon egymásra találtak :wink:

Nóri,neked is köcce :) A börzéről egy db nadrággal jöttem el :? Luca kissé türelmetlen volt,így nem igazán tudtam nézelődni.De nem baj..kikapcsolódtam..Hajniékkal mentünk egyébként,ő beszerezett azért pár gatyót Francinak :) :wink:
Utána meg ott a téren szaladgálatk a gyerkőcök..hazafelé be is aludt Luca,még most is húzza a lóbőrt,2órája már :)

Évi,jobbulást Csonginak!! :)

Andi,legközelebb benneteket is várunk ám!

Diusnak és Lucusnak sok szerettel a keresztelőjükre!

Kép

Menek kitakarítom az autót ebebn a ragyogó időben :wink:

Kép
Kép
tundi24

Letti

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

DIUS,LUCUS GRATULA A KERESZTELŐHÖZ

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Azta hogy lemaradunk a taliról!!!
Atya ég pedig úgy elmentem volna, de eszembe sem volt.....nagyons ajnálom de majd a következőre...remélem :oops:

Letti nagyon bodlog születésnapot!

Dius Luca gratula a keresztelőhöz
Popi boldog hófordulót!

rólunk :
nincs semmi különös, az elmúlt két hétben szinte másnaponta voltam orvosnál(belgyógyász kardiológus stb.
volt 24 h-s vérnoymásmérőn mindne érték jó
s az átlag 103/70 vagy valahogy igy.
Kardiológus doktornő nézett s mebeszéltük hogy hóvégén csörögjek át s megnézi szív Uh-n.

Hétfőtől gyakszi:-(
Bettinek van egy csoda jó barátnője már telszámot kellett az anyukájával cserélnünk mert szervezkednek a lányok:-)
Beirattam néptáncra Bettikét kiváncsi vagyok hogy fog e táncolni:-)

nah jól van belölem mára elég.
bocsi az önzőségért

szép délutánt.

ui.: Elin nem tudom hogy észrevetted e már de nekem szinte mindennap küld a géped vírust :evil: remélem minden ok a te gépeddel:-)

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést.

Látom, hogy nagyon jól sikerült a tali. Jó igy együtt látni a csapatot, Gondolom a gyerekek is nagyon jól érezték magukat.

Mi jól vagyunk, igaz Antónia beteg volt a héten. Holnap viszem Atit mérni, kiváncsi vagyok nagyon hogy hány cm.

Diusnak és Lucusnak gratulálok a keresztelőhöz. Kép

Kép
Kép
mongi

Diusnak és Lucusnak Gratula a keresztséghez!!!!!!!!

Látom a tali nagyon jól sikerált!Remélem a legközelebbibe már mi is eljutunk!

Évi!
Most jutott eszembe,tetszik Robinak a huzat,ő azt mondja rá hogy trakka :wink: (traktor)

Kép

Kép
katlina

Csonginak és Lilcsinek pedig jobbulást!Kép

Kép

Kép
katlina

Judit! Tündi! Továbbra is várom a képeket... :roll:

Katlina! Hogy áll a házatok? Vagyis áll még? :wink:

Betti! Privi ment :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,msn-en betettem az összes képet a megosztási mappákba! :) Remélem sikerül leszedned :wink:

Letti,jobbulást Antának!MAjd írd meg mennyi Ati súlya :)

Betti,kitartás a gyakszihoz.De mi a gond?Miért nem szeretsz menni????

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szuper lehetett a tali! A képek is nagyon jók, de Évit miért hagytátok aludni? Aranyosak a törpik is.

Én asztalt pakoltam és suvickoltam, mert iszonyat állapotban kaptuk meg őket. Mikorra a 80 asztallal többször átrendeztük a tornatermet, meg fertőtlenítővel végigsúroltok addigra szépen eltelt az idő. Reggel meg mentem 6-ra, hogy a maradék 40 aztalt az ebédlőből áthozzuk a tegnapi rendezvény után. Aztán már csak a 120 szék kipakolása maradt, na meg az én cuccaim asztalra varázsolása. Végül is 9-re készenlettem. És jöt a tömeg...
A mai börze is jól sikerült a meglátásom szerint. Szerintem legalább 600 embert megmozgatott. Én semmit nem vettem, igazából szétnézni sem tudtam, de elég jól elviszegették a dolgainkat. Kétszerre vittem ki úgy Renault Megane kombival, hogy fullra volt pakolva. Nem csak a csomagtartó, hanem az ülések is. Hazafelé már a lányok is bent ültek kényelmesen az autóban.
Egy házaspárról tudok, akik duli-fulin rohantak ki az ajtón, mert odajöttek 1/2 9-re, és nem értették miért nincs nekik nemhogy asztal, de hely sem. Hát azért, mert az a 120 asztal ami volt már régen elkletek, a helyekből pedig 16-18-nak volt gazdája szombatig.... Fel nem emelték volna a telfont, hogy érdeklődjenek....
Attól tartottam, hogy az árusok majd szóváteszik a 4 féle asztalt, de azért senki nem szólt (másért se), hogy neki ne lenne megfelelő az ami neki jutott. Kb mind egyforma alapterületű volt, csak formában volt eltérés (1,15 nm - 1,23 nm között).
Ja! És üzenet annak aki azt gondolja, hogy mekkorát kaszáltak vele a rendezők, hogy meg lehet próbálni. Mi örültünk neki, hogy kb nullára kihoztuk, és nem kellett pénzt beletennünk. Bármennyire is furcsa, de ez nem erről szól.... Bárki mehet kihordhatja azt a nagyjából 3000 szórólapot, plakátot amit hárman széthordtunk, lehet napokat telefonálgatni, kuncsorogni, alkudozni, szervezni, asztalt pakolni, súrolni, terembe védőréteget fektetni, feltekerni, szemetet eltakarítani (mert azt az árusok otthagyják), WC-t takarítnai. Arról nem beszélve, hogy mindez már a 10. alkalom volt, tehát van némi előzmény is. Bocs, nem kifakadás, de ha bárkinek is ez a fenti vélemény jönne vissza. Egy ilyen elejtett mondatot hallottunk, de lehet nem is gondolták komolyan.

Letti, boldog szülinapot!

Jó éjt!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Teszek néhány fotót!

Most jöttünk a Mátrából! :D

Kép

Lucacica
jaimee1

Kép

Lilcsi és anyukája
jaimee1

Kép

Évi, olyan jó, hogy te is eljöttél! :P
jaimee1

Kép

Marci, a korelnök
jaimee1

Kép

Réka baba
jaimee1

Kép

Rékám
jaimee1

Judit és Réka baba Kép
jaimee1

Kép

Lilcsi és Marci
jaimee1

Kép
jaimee1

Kép

ÉÉÉs ezzel a jobb fotókat fel is tettem...
jaimee1

Hiányzókat erősssen hiányoltuk, az összes süti nagggggyon finom volt, a pizzás kifli egyenesen mesés :P :P :P ....a gyerekek aranyosak (enyém hisztis - utána éjfélig szambáztunk vele, mire elaludt :shock: :shock: :D )
Szóval jó buli volt.

Ja és ahogy szálltam volna be az autóba Tündiék kérója előtt, majdnem meghaltam. :shock: Egy autó előzött és így majdnem magával sodort, mellettem suhant el. Apa állítólag ordított, hogy ki ne lépjek az autó mögül, dehát balról, a mi sávunkban nem jött semmi....Mindegy, túléltem, csak itthon a kapuban volt már sírhatnékom, aztán meg röhöghetnékem, hogy milyen már....babatali után hullaház....

Na tente!

Előtte:

Letti! Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
jaimee1

Jó reggelt!

JJudit,a lényeg ,hogy sikeres volt a börze.Pihend ki magad!

Erika,basszus...én nem is láttam..sztem akkor csuktam be a kaput..Még jó,hogy nem lett baj!
Réka jól későn dőlt akkor ki :?

Szupik lettek a képek,köszönjük Popi apunak :wink:

Nóri,célbe értek a képek? Du be lesz kapcsolva msn,ha nem!Délelőtt zenebölcsibe,bolt+postára megyünk.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?