Elmentek a kerilányék annnyira jóó volt...persze marhára elfáradtam de mondanom sem kell egyszer sem ébredtem fel éccaka kukorékolni meg vakarózgatni aludtam mint a bundaaaa...
ez a másfél éves kor ez valóban szuper...vicces de nagyon...a kezdődő humorérzéket figyelni bámulatos.,....nagyon jó volt
no kinek mitiss.......
Gyugyikám!
örülök, hogy minden okés a kis életedben és ilyen pozitivan állsz a sterilitásodhoz ami szerintem hülye szóóóó,,, nem steril leszel, hanem nyugodt és kényelmes
és valóban az élvezetknek élhetsz
bennem is felmerült, hogy a császárral egyidőben ezt is megoldom ugyis csak egyik oldalt kell elcsipenteni azt is csak ippeghogy, még nem döntöttem----( elvégre van még 5 kis maszatkám, ha megőrülnék és szülnék még egyszer az életben....
Vicuska!
uradra nagyon haragszom
egészen biztosan összefüggésben van a terhességeddel a megnüvekedett munkájával és felelőségével,de akkor is!!!!!!neked most babusgatás kell és nem hisztéria,.....én kos kos vagyok cask tudom miről beszélek....
Gaby!
mi nem vetetjük le aköldökvért, bár uram nagyon szerette volna de egyszerűen nem hsizek benne és pénzlenyúlásnak tartom....és pont ezért durrant el az agyam mikor azt kellett hallgatnom hogy magának nem ér meg ennyit a gyereke és igytovább....
na engem az ilyen dumával nem meggyőzni hanem felbősziteni lehet és jusztse...
Dike!!!
MuSZÁJ PICIT LAZITANOD az akaráson, mert nem jó ez így...mi is ugyanígy görcsöltünk a babáért hid el, de soem vezetett jóra ha kapaszkodtál mindenbe hogy na biztosan most sikerült.....vessél be valami egyéb célt vagy hobbit magadnak vagy belehülyülsz....muszáááááááááááááááááááááj.....és félreértés ne essék nem azt gondolom, hogy attól fog sikerülni ha nem fogllakozol vele, ilyen mondatokért már öltünk embert eze a topikon is
, hanem a saját lelki üdvöd érdekében muszáj lazitani....
Zsófi!!
nagyon nagyon sajnálom, de itt a lombik és SSIKERÜLNI FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGG...vonalzót ne cserélj!!!!!
Akinek nem írtam még ezermillió pusz ölelés, az agyam szita és takaritás közben vagyok, szerencsére apa leültetett kissé pihenni....ő porzsívóz ügyesen----
Szóval jobb lett a vérképem hétfőn ujabb kontroll reméljük tovább javulll........voltunk tegnap uhn ezek kész mekkorák....áltag 35-36 hetesnek felelnek meg, 2500-2600 grammosnak ebcsülte őket a gép......hátnemtom hogytörtént mindez, de büzske vagyok rájuk