Melinda, milyen pozitív változásra gondolsz?
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Tényleg jó sok progitok van!
Nem raksz a csajokról képet? Rég láttuk őket.
Macsek, tejóég, már túlvagy a félidőn.
Mindenkire felnézek, aki ilyen kicsi különbséggel bevállalta a tesót!!! Jól bírod amúgy?
Enikő, klassz, hogy jól vannak az aprónépek. Nekem a 9 tuti korai, bár a dolgok mostani állása szerint el sem jutok a Zaccba.
Karmen, sztem ne emészd magad ezen, ki ne akarna 16 ezret megspórolni? (vagy többször is 16ezret)??? Reméljük, most már nem lesz gond Norbinak a Pneumoval. Tényleg, Orsinak beadatod?
Zitus, gratula Noémi új tudományaihoz!!!
Én úgy várom, hogy Lali felüljön, de még nem tud, folyton próbálkozik, de el is dől mindig, viszont tegnap este a lábamba kapaszkodva felhúzta magát térdre, onnan pedig állásba!!! Bea mit mond?
Toncsi, akartunk menni ma ringatóra, de nagyon carul vagyok.
(megjött, görcsölök és hánytam is)
Norus, apa javaslata kipróbálva, eredménye nulla.
Szépen aludt tegnap, amikor kellett, bár reggel nem ébresztettem, 9-kor kelt magától, na de este... Bealudt 9 előtt, fél 10-kor már kiabált, fél órára rá megint, fél 11-ig ez ment, utána aludt fél 5-ig, aztán 7-ig, aztán 9-ig. Szóval este 9 és reggel 9 között 5x kelt.
Most nappal sem aludt, egész délelőtt nyüszögött, nyávogott, nyekergett, kaja nem kellett, már én is bőgtem, írtam rosszul is vagyok, na még így elviselni a gyereket is...
Látszik, a foga bántja, csak tudnám, mért, ahova nyúlkál, ott nincs is semmi, csak a csupasz ínye. Se afta, se szájpenész, semmit nem látok.
De már együtt bőgtem vele.
Úgyhogy gyanítom, szombat nekem kilőve, kezdek is barátkozni a gondolattal.