ZSUZSKA
Én pont ezen gondolkoztam, hogy miért tűnt nekem Monic annyira magasnak a talin! Pedig rajtam is magas sarkú szandi volt, de szerintem rajta is és lehet, hogy ezért! Amikor veled taliztam arra emlékszem, hogy szoknyában voltál, és nagyon tetszett a copfid, nem merem állítani, hogy teljesen lapos sarkú cipőben voltál, de biztos nem magasban, ez tuti! Ezt hívják érzéki csalódásnak!
Hát jó most ajnároztalak egy kicsit, ha ezt akarod?
De tényleg még annyi és ez tök komolyan!
Én eddig a gebe barátnőmön kívül még senkit nem ismertem aki terhesség alatt nem hízott, sőt fogyott ........... (amúgy az említett barátnőm, egész nap egy narancsot, meg egy joghurtot evett, tehát így nem volt nehéz)........ egészséges életmódváltoztatással jutottál el arra szintre, hogy sem magadtól sem a kis élettől aki benned növekszik nem vontál meg semmit........... szóval csodállak, na!
(nekem nincs ekkora akaraterőm, a nagy "Norbi fannak"
)
Nagyon csini kismami vagy, sztem te úgy vagy jó ahogy vagy! Minden ott van a szeren!
A magasságodhoz minden arányos, nem is értem, hogy a férjed anno mit kifogásolt!
(
)
VICKY
Hujujjjjjj! Hát ez tényleg elég bíztatóan hangzik!
Én nem is értem te hogy bírod ezt, meghalok a kiváncsiságtól a BMC-s tesztedig!
Ja hát igen......... tudod így van ez amikor két dudás van egy csárdában!
Lehet igaz a mondás, hogy inkább az ellentétek vonzzák egymást???
Mert mi a párommal nagyon egyformák vagyunk......... makacs, akaratos és erős személyiségek, nem csoda, hogy gyakran kerülünk egymással ellentétbe.......... és én tudom....... meg sztem ő is, hogy sokszor megspórolhatnánk magunknak a veszekedéseket, de hát egyikünk sem szeret igazán engedni!
Nem tudom mi fog kisülni majd a későbbiekben ebből......... vagy megszokjuk, vagy megszökünk, ez a két variáció lehetséges!