Helló!
Orröblités:
Egy ismerősöm a tengerről hozott vizzel csinálja. Hmm, a gyógyszertárban lehet kapni, egy üveg 190 ft azt hiszem, recept nélkül. Ha van kórházi rokon,csenjen el egy fiziológiás sóoldat infóziót!!!!!!!
Gab! Katonáéknál is van!!!!
Nincs ráirva hány százalékos,de belenyaltam, nem olyan sós, szóval érzésre tengeri sóból és ásványvizből ki lehet keverni, de szerintem ennek a
steril sóóoladt a lényege. A só gondolom nem steril a zacskóban. Szóval nem olyan drága,ha mégis veszitek.
Nem semmi, hogy ennyi pénz elkérnek ezért,
Mári!!!
A vékony cső meg gondolom jobban felmegy az üregbe
Marcy
.
Preni!Nagyon fontos, hogy ha 10-10 milit benyomsz,akkor már bemegy a víz a csőbe és ha papirzsákos porszivód van gáááz.
Nekem vizes van, a csövet is kimosom utána így a 2 gyerek 10-10 millije+ a trutyi is mehet. Apa azt mondja 5-5 milivel csináld és legyen ott valaki aki gyorsan kimossa a szivót ha telik.
Azzal a sima porszióra erősithető orrszivóval csinálom, kettes fokozatra állitva a porszivót. Amiénk egyébként is kikapcsol már hármason,ha rajta van a szivó.
0.magad mellékészitesz minden kelléket!
1. lefekteted Petit hanyatt, a válla –háta alá teszel egy kb 3 ujjnyi lapos szélespárnát,pokrócot,úgy hogy a feje kicsit hátra lógjon, a földön nyugodjon. Mindez a kábad között, így kezei a combod alatt, nekem hosszú alábam, igy a lábfejem még rá tudom kulcsolni a vádlijára azt is lefogva. Apának már addig nem ér alába, neki Blani fogja le a tesólábát. Nkem néha a fejét is rángatja,igy jókis belős comb erősitő,hogy szoritássalegyenesben tartsam afejét.Még jó,hogy jólki van párnázva a belős combom!!!!!
2.Felszivom a fecsibe a sóoldatot. ( a nurofenes narancssárga adagoló 5 millije is elég lehet,ha nincs kórházi fecsid)
3. egyik orrlukába benyomom a só felét(ha a nurofenes 5 millised van akkor az egész 5 millit-a másik kezeddel meg a másik lukon bedugva a szivó fejet -szivod. Aztán csere, a másikon be 5 ml só, és az egyik lukat szivod. 2x is lehet egymás után. Van, hogy ha felül Beni még folyik ki víz(gondolom az arcüreg egy részéből-akkor azt még ülve megengedi hogy leszivjam.Olyan szépen kihozza a zöld trutyit.
Nem is gondoltam, hogy ez okból is szeretni fogom a vizes poszivót-apa allergiájára, illatositásra, konyhai kiömlött trutyi felszivására is jó,és igy 10-10, vagy 20-20 millivel egyszerre meg tudom csinálni a 2 gyereket. Ha zsákosom lenne, közben mosogatnám az orrszivót. Egyébként mivel lefelé forditom az orrszivót, az öblös tartály fentebb van, így benne marad a víz, nem megy tovább a keskeny csőrészbe.
Preni,kérdezz nyugodtan,nem tudom mi nem világos. Az szokott még apának lenni, hogy finomkodik és alig dugja be az orrba, így az orr falát szippantja be a szivó és nem jön a trutyi. Szóval én jól ,olyan turcsi orrat csinálva bedugom,(tudjátok,mint mikor maguknak könyékig fikáznak,bocsi,de így szemléletes),hogy érezzem az üregből szivja és nem a cimpa belső falát kapja be a szivó. Meg picit mozgatom is, mert olyan mintha a homlok felől, aztán picit elmozgatva az arc felől is jönne. Na azt nem tudom jobban leirni,csak úgy csinálom érzés szerint.
Futok rendet rakni, szellőztetni,fürdetni!!!
Jaaa,holnap alszanak először anyucinál mindketten-Hobó, Lord, Vikidál, stb régi rock zenekarokkal lesz buli nálunk!!!!!!!Apával 3 év óta először kiruccanunk,úgy h nem lesz itthon senkiiiii!!!!
Beninek mondtam:mamánálakaokalunni Banikával!!!Ezt mondta a kis drága!!KIvi leszek!!!!
széphétvégééét!!!!!
Preni,jövökmég ha kérdeznél!!!!!
Fúú,de gáz a meló!Méz vélemyénét osztom!