DENIKA
Ez ám a telepátia! Pont arra gondoltam, hogy már rég írtál Vicky hozzászólásánál, erre lejjebb kattintottam és lám ott volt a hozzászólásod!
Sajnálom a babót...... bevallom én is tartok egy kicsit az ikrektől........ anyukám és a dokker is mindig mondja, hogy egy nő szervezete úgy van felépítve, hogy egyszerre egy babát hordjon ki. Talán kevesebb lesz igy a kockázat ennyi átszenvedett év után.... és ha a lelked mélyén ezt akartad..... akkor a kívánságod teljesült.......... persze sajnálom nagyon.......... és természetes, hogy ti is, mivel ő ugyanúgy a Ti babótok volt mint a másik kis integetős!
Remélem a kis angyalkátok vigyáz majd odafentről a tesókájára!
Puszillak vigyázz magadra!
Inszemesek, inszemre készülők! Drukkhegyek, babatapaszok mennek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
VICKY
Én már ma teszteltem volna egy tizessel!
Jujj de izgulok!
LINACSKA
Én 3 hónapig az inszem előtt nem kaptam stimut, mégis volt több tüszőm. Júniusban konkrétan 7!
Igaz nem nőtt meg mind nagyra!
Nyugi-nyugi megint kezdesz bepörögni..... néha magamra ismerek benned, de én már mostanra abba is belefáradtam, hogy az eredményeimen törjem a fejem......... már nem fogok semmiből következtetéseket vonni, mer amikor tök állat volt az eredményem akkor sem sikerült amikor meg tök sz@r akkor sem, kezdek rájönni, hogy nem ezen fog múlni!
NÉMÓCI
Reggel néztem magam a tükörben és kb. ekkora volt a pocim!
Csak nem ilyen szép formás, és fóleg nem babától!
Nagyon cuki, amúgy mi ez a ruci rajtad? Valami dressz?
Én is hasonlón töröm a bucimat! Elegem van már, hogy itt vagyok 6 éve a cégnél és idejön egy kis taknyos aki beszélni nem tud rendesen, ha nagyon akarnám még a gyerekem is lehetne, és kijelentik nekem, hogy ő a főnököm!
A magam ura szeretnék lenni. Eddig pont emiatt a mh. miatt nem tudtam elmenni egyetlen tanfolyamra sem, de ha meglesz Bogyó akkor úgy húzok átképeztetni magam, mint a vadlibák!
Aki érdeklődött felőlem (meg annak is aki nem!
)
........... velem így a 6. napon nem túl sok minden van! Nyomázom továbbra is a szurrancsokat....... még a postás is drukkol...... mert a minap pont akkor lépett be az irodába amikor ledöftem magam...... majdnem elájult......... és vagy negyed órát ömlengett ahogy mások is szoktak..... hát én meg persze dagadog a büszkeségtől........ nem tagadom ..... de hisz tényleg tiszta para voltam a tűktől világ életemben!
Ezen a héten két kutyát is a nyakamba akartak varrni. Mindkettő aranyos..... fajtiszta és okos állat, sajnálom is őket, de nekem baba kell nem kutya!
Persze a fiúk meg vannak gajdulva, hogy nekik kéne, csak hát tudom, hogy még egy deci vizet sem adna neki egyik sem, így a kutyagond is a nyakamba szakadna!
MONIC
Remélem haladsz a melóval......
KATA
Nem sok időm volt belemélyedni az útmutatóba, majd jövő héten próbálgatom, de az a gyanúm, hogy a gépem nem biztos, hogy alkalmas lesz a feladatra!