Új privát üzeneted érkezett!

Bols,
már megkaptad a pöttömkéket
+++++++++++++++++++++

Angel,
Te meg szerintem most fogod nemsokára megkapni
+++++++++++++++++++++

Fanni,
sajna én nem tudom, Puszi szervezi, majd biztos jön és megmondja

Alle,
a múltkor a 120 perces már nem kevesebb volt? vagy csak én emlékszem rosszul?:(
Vendég

Alle, nem kérdezel rá a dokidra az avandametre vagy az avandiára???Van akiknek az használ jobban...Roziglotin vagy mi van benne és gyorsabban leviszi az inzulinszintet, majd ha levitte, vissza kell váltani metre.Avandametben metformin is van, avandiában csak roziglotin.Asszem vagy fordítva, de a lényeg, hogy gyorsabban leviszi az inzulint annak,akinek a met nem használ.
Vendég

A talira szerintem 2-3 körüli időpont lenne az ideális....valaki rendezi a foglalást, vagy odaszóljak nekik esetleg én?

Angel, Bols!
+++++++++++ :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hunci, ma megyek 16.45-re, rákérdezek. Nem értem kristálytisztán, hogy működök...

Bella, de igen, a múltkor 53 volt a 120 perces.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, én sem tudom pontosan, de a pcos topikban többen is szedték a nem csökkenő ir miatt....
Vendég

Angel, Bols hajrá lányok!!!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Nagy nagy drukk a "maiaknak"! ++++++++++++
és mindenki másnak!

allegro, ez elég sok.. :? talán tényleg át kéne váltani a gyógyit, de majd a dokid megmondja.
nani72

Alle: :cry:

Angel, Bols: :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Banana: ???

Lois: lefoglalnád a Tranzitot?

Akkor legyen 3 óra, hm????? Az jó Nektek??????????

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi, Csajok, a drukkokat!

4 szépségest kaptam vissza! :D

Harcika,
köszi a plusz infókat! :wink:

Bols,
örülök, hogyha pár percre is, de sikerült összefutnunk! :)
Szurk a két kicsidnek!
angel37

Bols, Angel: hajra babocak, tapadjatok csak!!!

Banana: nagyon hallgatsz... remelem hogy minden OK!

Puszedli: nekem jo a 3 ora!

Mindenkinek meg szep estet!
amina09

Angel (4-et???) és Bols: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella: alig várom a szombatot!!!! ++++++++++++++++++++++++

Till: alig vagy mostanában! :cry: Tantónénivel mi újság???

Amina: elkerültük egymást. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Angel,
Azannya, 4 baba!!! :lol: tapik-ragik 1000-rel mennek!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
úgyszintén!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
ez tényleg furcsa :oops: Diétát tartod? Írj majd, mint mond a doki...

(Nálam is furcsaságok zajlanak: sajnos sem az FSH, sem az LH nincs rendben, a prolaktinom 25 :oops: tuti nem úszom meg a bromót... :roll: )

tillidian

Sziasztok,
voltam dokinál. Ő azt mondta, egyelőre maradjon a gyógyszer, az Avandiára és az Avandametre azt mondta, hogy növelik az ödémahajlamot.
Hozzáteszem, tök jó volt várni fél 5-től, negyed 7-re végeztem :evil: Most elég pocsékul érzem magam, ittam egy teát és megyek is az ágyba. Nincs jó kedvem :(

allegrobarbaro

Drága Alle,
nagyölelés!!!!! :oops: :cry: - úgyis kimászunk a fránya IRből!!!!!!! Igaz?

Lányok, holnap nem vok gépnél, bocsánat, de elmarad a "Péntek Esti Chavej" :lol: - de majd pótojuk, ígérem!!!

Mindenkinek a legeslegjobbakat! :P

tillidian

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Tudom, hogy ti tudjátok mit élek át most.
A környezetemben mindenki "segíteni" akar. Anyukám volt a csúcs, azt javasolta, hogy számoljam ki mikor vagyok a legfogamzóképesebb és akkor próbálkozzunk... tééééényleg öt év alatt erre még sosem gondoltam. Mivel jólnevelt vagyok csak annyit mondtam: eddig a szárított kutyaszaron kívül már mindent kipróbáltam. :D

Angel!
ragaszkodjanak és növekedjenek!

Bols!
Drukkolok neked is!

Alle!
Nem voltál rosszul a terheléses vizsgálatnál? Én az egyik terhelésen még rókakomával is találkoztam, akkor lett magasabb az inzulinom, mondjuk a cukrom is felment 9-re. Meg is kellett ismételni, mert a doki mondta így nem érvényesek a kapott értékek.
lona1

Már meginn én :lol:

Puszikám,
olyan aranyos vagy! :D Jól esett, hogy hiányolsz! :P
Besűrűsörött a munka, jövő héten nagyellenőrzést kapunk, mindenki rohangál, mint egy megpiszkált hangyaboly... :roll: - jó lesz túllenni, keddre kérek drukkolást! :P
Tanerő megjuhászodott! :shock: Nem tom, de mintha kicserélték volna! Remélem, így marad! :lol:

Naon várom a talit, jó lesz Titeket megismerni! :P

tillidian

Amina, Puszedli, Tilli, Lona
köszi! :)

Alle,
szegényem :(

Lona,
:? de ez a kutyagumis szöveg jó! :lol:
A jótanácsok sajna ismerősek - persze mind jóakaratból... Egy ismerősöm többedik lombik után megkérdezte, hogy tudom-e, hogy lehet hőmérőzni? :roll:
angel37

Angel drága!
Húú, 4 babó, ti aztán biztosra mentek :wink: Okostojásokat illetően, nekem múltkor felhívták a figyelmemet az együttlét utáni "gyertyaállásra" .....csaptam is a homlokomra, hogy ha én ezt korábban hallom, mennyi sz@rt megspórolhattam volna :D

Puszedli!
Oksa akkor holnap odaszólok, na nem mintha akkor készülnének bármivel is, nem raknak össze asztalokat, vagy hasonló.. :? Hányan is leszünk??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel :P
Ha jól emlékszem, anno Wish is 4-et kapott vissza 5.-re és abból lett Balázs. Szóval járj úgy, mint Ő :wink:
Puszi a pocidra a Manóknak, vigyázzatok egymásra!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lois: eddigi létszám: 17 fő. Köszi!

Jó éjt Lányok! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Angel! Látom, ikrekre hajtasz :lol: :lol: :lol: .Viccet félretéve:nagyon-nagyon drukkolok és tonnányi babaragit küldök a babácskáidnak!!!+++++++++++++++++++++++++++++Ügyesen!!!!!Tessék kapaszkodni gyerekek, mert Anya+Apa nagyon régóta nagyon vár Titeket!!!!Pocisimi!!

babaimádó
Kép
babaimado

Bols, Angel! Nagyon-nagyon drukkolok :)

Bella! Neked is :)

(Nekünk vki megjegyezte - szerencsére olyan, akitől ez nem sértés, hanem együtt röhögtünk - , hogy mi "tudományosan d.g.nk" :D :D)

Till! FSH-LH milyen?

Alle :( bárcsak segíthetnék...

Kép

Sziasztok,

Angel,
tudod én már régen beígértem neked az ikreket.
Fanninak már teljesítettem most Te jössz.
+++++++++++++++++++++++++

Bols
++++++++++++++++

Lona,
Ez ismerős! Anyukám is mindig próbál segíteni és persze hasonlóan reagálom le és megbántódik. Próbálom neki magyarázni, hogy mi napi szinten képben vagyunk mindennel, de sajnos nem ezen múlik.

Tobi, Krisz, Puszi
+++++++++++++++++

Alle,
Remélem minél hamarabb visszamegy a 120 perces eredményed.
Vendég

Angel, Bols
kapaszkodjatok kicsikék :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kalkata

Alle,
ugye kipihented mára a tegnapi fáradalmakat?
Fel a fejjel, küzdeni kell mindannyiunknak!!!

Tilli,
sajnálom, hogy elmarad az " péntek esti chavej", most tudtam volna először részt venni rajta! Majd máskor talán.
Úgy néz ki az ősz mindenkinek meghozta a sok munkát a melóhelyen, nálunk sincs másképp :(
kalkata

Lányok köszi. Igazából nem padlóztam le az IR-től, most ott tartok, leszarom. Szedem a gyógyszert, figyelek, mit eszem, mozgok aztán kész. Nem stresszelem magam most ezzel, van elég más. :oops: Ma be kellett jönnöm, hiába mondtam, fáj mindenem...VIP ügyfél jön, nyalni kell kicsit (bocs).

Ráadásul a járólapokat javítják, törik fel, a saját gondolatom nem hallom :evil:

Angel ++++++++++++++++++++, kapaszkodjanak a babóid. Többiek mentek fagyiba?

Bella +++++++++++ Már csak 1 nap...izgalmas.

allegrobarbaro

Lányok! Köszi a drukkokat! Remélem a két csöpp ragaszkodásának eredménye egy két csíkos lesz. :wink:

Angel! örülök, h sikerült néhány szót váltanunk... :D Nagyon kedves lány vagy! Drukkolok a 4 szépségesnek!!! ++++++++++++

Bella! JAJ, DE IZGI! Neked is: ++++++++++++++++++++++++++ Hogy bírod?

Alle! Fránya IR :twisted: Most jól összejött Neked minden... :( Kitartás!

Mindenkinek amihez éppen kell: ++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Angel :P
Miattad muszáj volt jönnöm ide is...
Jelentem, tavaly október 9-én volt a punkcióm, épp 1 éve, és az ET-n 4 embrikét kértünk vissza mi is, ráadásul hatchingeseket... A pár napos babákkal a pociban voltam a Tranzitban a talin. Az eredmény ismeretes. Neked ugyanezt kívánom - vagy egyel többet :wink: 8)

Mindenkinek ölelés! Kitartás, csajok!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Bella! Angel! Bols! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!

Mindenkinek megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Alle! Hmmm, hát ez nem jó hír. Én kedden megyek endokrinológushoz, mert bár nagyon kedvelem KP. doki bácsim és bízom is benne mint nőgógyász, de asszem ideje egy szakorvost felkeresni az IR miatt. Egyébként sokkal jobban vagyok, már néha még éhes is vagyok ( hogy ez mekkora öröm tud lenni!!!) , de csak egy szem metet szedek. Ammeg ki tudja mire elég.

Angel! Húhha, ez nagyon merész. :) Én még hármat sem mertem eddig! Ezer szurok!

Bols! Neked is természetesen!!!

Bella! :) Várjuk a jó híreket!

Tilli! De jó, hogy tantó néni megemberelte magát! Hormonszintek miatt sajnálom. Mikor mész dokihoz?

Lona! Én is nagyo rosszul voltam a vércukor vizsgálaton. Illetve inkább utána. Ahogy kijöttem a mensből azt gondoltam, mindjárt lefekszem itt a Móriczon egy padra, mint a hajléktalanok, aztán csak lesz valami. De aztán kicsi ücsörgés után csak hazavánszorogtam :( Nem is várom a kontrollt. Előre félek, pedig hol van az még?

Puszedli! Akkor jó, hogy nem bámultam annyira az illetőt, akivel összetévesztettelek. Vagy mégis?! Nem is tudom. :oops: :lol:
Nekem a három órás tali oké.

Pusszantás!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Lona! El is felejtettem, engem is bombáznak ezerrel a "jóakarók". Mostanában attól megyek falnak, amikor kedves rokonságom kitalálja, hogy biztos nem is próbálkozunk eleget. Vagy egy hónapja nagynéném ( aki, az unokahúgomtól várja a második kisunokát) azt mondja nekem, hogy szexelünk mi eleget? :shock: Mert anyukám már nagyon szomorú és alig várja az unokát. Újabb :shock: . Hát ezen most :lol: , de akkor dühöngés után pityergés. A mi szüleink nem tudnak semmiről, csak az IR-ről. Hogy miért ez nagyon hosszú lenne. Nélkülük is nehéz, de velük valószínű, hogy még nehezebb lenne.
Jaj, e szomorkásra sikeredett ez. Pedig ma gyönyörű napunk van, úgyhogy mindenkinek sok vidámságot mára!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Én attól megyek a falnak, mikor állandóan azt hallom: "Ne akard annyira".
Hát megnézem én azt az embert, aki 12 éve vágyik kisbabára, mindent megtesz érte és átmegy azokon, amiken én és nem akarja görcsösen!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Angel,
gratula 4 picihez :P most sikerül!!!! :wink:
babatapi++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
2 pöttömhöz szintén gratula és babatapi ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
holnapra ilyen eredményt kívánok: II !!!!

Puszi,
első szurihoz gratula és a továbbiakhoz drukk+++++++++++++

Mindenkinek pusszantás!!!

KépKép
tobi

Lois :P
Ha hívod őket, szerintem azt a bejárat melletti ülőgarnitúrást részre kérd a foglalást, mert eddig mindig ott fértünk el a legjobban... kivéve az utolsó alkalmat.
Puszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Lois, Fanni, Baba, Mó, Bella, Kalkata, Alle, Hanna, Tobi,
köszönjük szépen! :D :D :D :D

Fagyi (azt hiszem) nincs, ezért kaptam 4-et, mert 4 volt igazán szép, a doki mintha azt mondta volna, hogy a többi nem alkalmas fagyasztásra... Elvileg 3-at kértem volna, de így jöjjön a 4. is! :D

Ja, és tegnap elfelejetettem írni, a 7 embrike mellett volt még 4 triploidunk is, azaz a petét két-két kisfickó kapta el egyszerre, de sajnos ők szabálytalanoknak minősülnek.

Bols,
:D
Tengernyi drukk a két embrikédnek!

Lois,
ja, az őrzőben esetleg ki kéne próbálni a gyertyát! :roll: :D

Véda,
húúú, ez kísérteties!!! :D
Ha jól rémlik meg is voltál fázva beülti után! Én ugyan nem vagyok, de kicsit meg voltam, ha nagyon rá akarom fogni vagyok is! :lol:
Volt AH nekünk is!

Bella,
mindjárt eredményhirdetés, szorítok!

Tobi,
további jó szurkázást! :) Jöjjön neked is nyerő hónap!

Puszedli,
hajrá! :wink:
angel37

Bocsi, most nem tudok visszaolvasni, csak egy mondat erejéig,
beszéltem a Tranzittal, várnak minket szeretettel :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Angel!Gratula a kis Négyesfogathoz!:)BabaRagacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bols!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!Nagyon szorítok!Holnap még csak teszt?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktukám, végre Te is előkerültél!Hogy vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

köszi lányok!

bella, angel, bols, tobi, krisz, puszi: drukk+++++

baba: örülök, hogy megjött a mensid. következő vizsgálat mikor lesz?

alle: ölelést küldök.

rólam: tudjátok, csináltatom a fülöp dokihoz a listát. haladok vele. mai eredmény: megvan a teljes thrombophiliai vizsgálat, ami a listán rajta van. lisztérzékenység, és immun vizsgálatok közül 2 db.
ezek mind negatívak. ja és nov 27.-én megyünk a fülöp dokihoz.

kati
katica30

Jól Baba, köszönöm!(Van fotóm, ha bekukucskálsz a blogomra:) )

Katica!Ez az a vizsgálatsorozat, ami kb. egy évig tart?
Angel!Triploid?De furi, az nagyon ritka, nem?Vagy csak a sok randidrukktól jött zavarba a p.sejted... :)

Mindenkinek hajrá és drukk!!! (Hétvégén nem leszek, jó hírekre szeretnék visszajönni!!! :wink: )

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

viktu: ezek azok a vizsgálatok, amelyeket először kér. én bízom benne, hogy nem kell egy év hozzá, nov végén vinni akarom neki az eredményeket.

kati
katica30

Bella,
1000-rel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel, Bols :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi, Puszedli, Skrisz:
hajrá,előkészületek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
jövő péntektől nyitok chatet, ígérem! :lol: (ma sajna elfoglaltság akadt...)

Puszedli,
hogy bírod a szurizást? :P Te szúrsz vagy segít vki?

Alle,
vacak napok monnyanak le!!! :evil: Kitartás!!!!!

Babi,
hogy vagy?

Katerina,
nagyon örülök, hogy végre jobban vagy!!!!!!!! Csak így tovább!!!

Mó, remélem jól vagy!!! :P
/Értékeim:
3. nap:
FSH: 17,4 (ref.tart:4-13!!!)
LH: 12,6 (1-8!!!)
Prolactin: 11,01 (1,39-24,20)

16.nap:
FSH: 5,5 (5-22) - ez épp alsó határ...
LH: 7,4 (24-105!!!!!)
Prolactin: 25,00 (1,39-24,20)

Ki érti ezt????? :shock: )

tillidian

Katica,
gratu, ha azt a rengeteg Fülöp-féle vizsgálatot megcsináltatod! Nekem elég volt ránézni a listára! :roll:
Jó, hogy eddig minden okés!

Viktu,
Biztos ezért volt! :lol:
Csodálkoztam ám én is főleg, hogy több!

Tilli,
a 3. napi FSH-d elég magas :?
A 16. napiakhoz annyira nem értek, de gondolom az sem mindegy, megvolt-e már a peteérés addigra...
angel37

Hát Angel, én csak nézek, mint a moziban. :lol: Igazán vagesz csajszi vagy! Négyet bevállalni! Négyszeres babaragit küldök. De azért kettő elég lenne, nem? :wink:

Bols, neked is mennek a ragacsaim! Remélem mihamarabb megtalálják a legjobb helyet a babáid és jól befészkelik magukat jó pár hónapra!+++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Till! Úgy tűnik, ebben a hónapban nem akart a pfészked dolgozni... :( az elején a magas FSH, a végén az alacsony LH jelzi ezt. Máskori hormonméréskor is magas szokott lenni az FSH, vagy ez most nagyon kiugró? (Ha pl. sokat stresszeltél abban az időszakban, attól is lehet)

Kép

Sziasztok Lányok!

Most tudtam a heti "termést" visszaolvasni, mert sajnos bent "nagyon húzzuk az igát", most vasárnap is menni kell melózni...ez van.
Végülis nem voltam vvételen, mert hívtam hétfő reggel a Kaálit, hogy mit csináljak, de azt mondták hogy a két csík az két csík (már időközben 4 db tesztet megcsináltam), ezért a vvétel tulképp semmivel sem járna több infoval, mint a tesztek, hanem viszont okt 15-re előjegyeztek uh-ra.
Na majd ott ugrik a majom a vízbe.
Utrot szorgosam használom, a görcsök már csak néha kapnak el, szóval megvagyok.
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Angel, ez nem semmi!!!!
Bols: szorítok!
Katica: hajrá vizsgálatok!!!
Pusszedli: hajrá szurik!!!!! kitartás!!!
Lányok! Mindenkinek drukk ezerrel!
Puszi Nektek:
Banana
banana_split

Angel, Bols,
napi babaragi indítva 100szorosan ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
csuriban minden ujjam érted++++++++++++++++++++++++

Puszi,
megy a szurizás?

Banana,
drukk 15.re++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
le a kalappal előtted, nem semmi a Fülöp dokis lista!!!

Skrisz,
előre++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én tegnaptól szúrom a Merionalt és mától a Clexant :wink:
Ja, kirúgták a főnökömet :cry: jókor a francba, most az új főnökkel kell tisztázni a dolgokat...... kíváncsi vagyok, hogy áll majd hozzá, annyi idős mint én :? :roll:

KépKép
tobi

Sziasztok!

Bella,
Szeretném, ha jó hírekkel jönnél! DRUKKOLOK NAGYON!!!

Tobi,
ez a főnökváltás nem a legjobbkor... :? reméljük megértő lesz, és hogy úgyse dolgozol már sokáig alatta! :wink:
Látom, szuridömping beindult!

Krisz,
ha nem vállalok 4-et, akkor az egyik pici kárba ment volna, meg ennyiedikre már simán jöhet a 4! :D Persze két "eredmény" bőven elég! :oops:
Te is nemsoká szúrsz!

Banana,
az az UH már mindjárt itt van, biztos mindent rendben fognak találni!

Bols,
iszonyú sok babaragasztót küldök!
angel37

Hanna, Katerina, Tobi, Angel, Viktu, Katica, Till, Skrisz, Banana! Köszi a drukkokat és a babaragacsokat!

Bella! Várjuk a jó híreket!!!

Tobi! Drukk a szurikhoz!

Banana! 15-e mindjárt itt van! Drukk!

Angel kedves! Én is küldöm a babaragacsot Neked! Hogy viseled a progiszurikat? Te is 2 ampullát kapsz naponta? Drukk 1000-rel! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Jót vidultam azon, hogy ti is milyen jó tanácsokat kaptok. :D

Angel! Nagyon, nagyon drukkolok!

Bols!
Sok babaragacsot küldök mára is!

Bella? ++++

Till,
Én sem értem a hormonjaidat :roll: