Sziasztok!
Igen, mi nagyon jól vagyunk, köszönjük.
Balázs őrült tempóban nő, (mint mindenkinek a gyereke). Olyan gyorsan telik az idő, jó lenne lelassítani valahogy.
Magasságban jók vagyunk, csak a kilóink nem nőnek. Még mindig 10,5 kilo, szinte nem hízott semmit 3 hónap alatt. (nem az én alkatomat örökölte
) Persze ha én is ennyit mozognék minden nap, nem lenne rajtam felesleg. Pedig eszik is rendesen, csak Apja fajta. Szerencsére továbbra is mindent megeszik, amit főzök neki. A leves a kedvence, de szinte minden jöhet. Persze minden nap főznöm kell, úgyhogy alig várom azokat a napokat, amikor valamelyik nagyszülő meghív minket ebédre.
Balázs későn kezdett el menni, csak 14,5 hónapos volt, amikor rendesen megindult, nem csak 1-2 lépést. A beszédközpontja viszont előrébb járt, mert már 10-11 hónaposan elkezdett szavakat mondani (cica, Apa), de azóta iszonyat mennyit beszél. (mondjuk ezt tőlem örökölte, mert én is jóval előbb beszéltem, mint jártam). Gyakorlatilag mindent mond, nagyon sok szót ismer, néha én is meglepődök. Utánozni mindent tud, amit hall, szóval nagyon kell figyelni mit is beszélünk előtte, mert múltkor pl. Tamás szidott vmi, hogy "nem indul be az a fos", erre Balu egy 5-ször elmondta, hogy fos,fos,... Nagyon örültem................
Most már mondatokat is próbál összetenni, de a szórend még nem tökéletes: álmos Balázs, köhög Apa. Tegnap az ablakból látott egy bicajt a ház előtt, amin volt egy gyerekülés, és ezt mondta: néni-bicik-baba. (vagyis egy néni bickilije, amin egy kisgyereket szokott vinni)
Elég tisztán beszél, de a rudi természetesen judi.
Vannak speciális szavai is, amiket ő talált ki, pl. a porszívó az píszó, a telefon meg tátó, pedig tudná rendesen is mondani.
Mondjuk nagyon sokat beszélek hozzá, egész nap be nem áll a szám, bármit csinálok ha ő is ott van, azt mondom, magyarázom neki. De biztos genetika, hogy ilyen gyorsan beszél.
Egyébként nagy zsivány, a szeme sem áll jól. És hisztis is, de nem lepődök meg rajta, elvégre kislánynak vártam.
Itt van róla pár kép is:
ez egy doboz popsikrém (volt), amit a hajára és a maradékot pedig az ágyra kente