Hello.
Én is nagyjából képben vagyok, kivel mizu, de amire írnék, addigra mindig összejön valami....
Vicky? Mi van veled?? El vagy tűűűűűűűűűűnve.....
Judy, nem semmi, milyen ügyes Barbika!! Grat neki!
Mindjárt elindul, aztán egy perc nyugtod sem lesz!
Bár már most sincs gondolom! Ja, én sem mensiztem még!!!!! Lehet, hogy mindketten terhesek vagyunk?????
Nati, ügyes Bence-bébi! Geri 4 hósan fordult hasról hátra, aztán 2 héttel később fordítva! Ja, szoba: még a hármas osztású szekrényünk nincs meg
sajna, de remélem mostmár hozzák azt is!
Tand, úúúúúúúú, de nem semmi, milyen hosszú haja van Gréti bébinek! Még mindig nagyon szép!!!!
Chrissy,csak nem F. László tanárúr adja majd oda a kidolgozott tételeket??
Vicuska, nem semmi, már hol tartasz!! Nevekkel hogy álltok??
Bessy, te is mindjárt szülsz!!! Pedig neked is csak most lett pozitív a teszted!!
Ügyi vagy "cukorügyileg"!!
Tündike, nehogy depizzél!! A legszebb dologban lesz megint részed!!
Kislányos anyuci (is) leszel!!
Képek: hát isteni nézni őket. Gerit ide szoktam ültetni az ölembe,és együtt nézegetjük a babákat!!!
Andesz, asszem még nem is gratuláltam a vizsgádhoz! Ügyes csajszi vagy! Milyen volt vezetni a városban???
Ildi, tök jó sérót csináltál Bencének. Gerinek is van pihiszéke, de nem is használtuk.... Amikor pici volt, akkor még nem tettem bele, amikorra meg ilyen naaaaaaagy fiú lett, akkor meg nem igazán szeret egy helyben feküdni, mozog ezerrel. Úgyhogy ez kimaradt nálunk!
Rólunk: Geri még köhécsel kicsit (szerencsére csak lájtosan eddig is), meg pelenkakiütéses lett a opsija, nehezen gyógyulgat, pedig van rá spéci krémünk. Már mászik. bár a maga módján (néha fókaként
, néha szúmósként
próbálkozik), de mindenhová eljut pikk-pakk, nem is nagyon lehet egyedül hagyni, mert pillanatok alatt odaér mindenhová. Ha leteszem, ül, de jobb, ha ott vagyok körülötte, mert még labilis, és egyszercsak "dől a fa"
Foga még nincs. Kaját mindent megeszik. 3 napja kap este tápszert
, mert 1 hónap alatt csak 20 dkg-ot hízott, így most 7.5 hósan kb. 7.7 kg.
Na egyenlőre ennyi. nem ígérem, hogy folytatom, de megpróbálom majd. Megyek aludni, mert Geri rengetegszer kel éjszaka
. Ma "csak" 5x, de pár napig 7x kelt.... Jól látjátok, igen!! De ez van, majd lesz jobb.
Akinek nem írtam, bocsi. jók legyetek!