Lányok!
Délutánra már lenyugodtam és nevettem magamon, hogy milyen kis hülyeségeken fel tudom húzni magam.
De tényleg így van : eltervezel valamit és ha nem úgy sikerül, akkor rögtön azt hiszed, hogy ezen az egy éjszakán múlik a siker. De nézzük a jó oldalát: ha nem sikerül, akkor majd lesz mire fognom!
Férjemet is felhívtam, hogy ne idegeskedjen ezen, nincs már semmi baj, elmúlt a rosszkedvem. Úgyhogy ma tényleg bepótoljuk a tegnapi elmaradást!
Kinga!
Gratula az adásvételihez és megy a drukk holnap a dokihoz, hogy minden jól sikerüljön.
Lyndee!
Nekem meg az a bajom ezzel a cukor dologgal, hogy az édességet még tudom mellőzni, meg mondom a teát mézzel iszom (az is rossz?, vagy azt lehet? ) viszont elég keveset iszom, mert nem szoktam szomjas lenni. Úgy kell magamba adagolni a folyadékot. Épp ezért nem tudok annyi vizet inni, mert az olyan íztelen ha nem szomjas az ember. Ilyenkor iszom teát, de azt is meg tudom unni egy idő után és akkor jönnek a cukros üdítők. Mert az legalább fini. De majd megpróbálok olyat inni, amiben nincs hozzáadott cukor, csak ami a gyümiben van. Az édesítőszernek meg rossz az íze van én mindig kiérzem mindenből, úgyhogy azt meg azért nem bírom. Egyedül a mézet, de ugye olyan üdcsi meg nincs amiben méz van cukor helyett.
No, majd igyekszem!