Új privát üzeneted érkezett!

Miért nem mersz egyedül menni Boboka???
hettuli

:lol: Laptető!!! :lol:
hettuli

Le kell menni az urnákhoz egy alaksorba, és általában ott egyedül van az ember. Elég hosszú a folyosó, igaz, hogy mi az elején vagyunk, de amikor lemegyünk tök sötét van, nekünk kell villanyt gyújtani. Ez nem is lenne gáz, ha férjemmel megyünk, de egyedül még nem voltam. El kéne már kezdenem, mert ha elmegyünk Lackóhoz, én még dupla annyi időt szeretnék ott tölteni. Holnap ráveszem magam :)
+ nyár végén mentünk, és valami előadás volt a bazilika előtt, minket meg senki nem látott, hogy lementünk. Amikor jöttünk fel akkor mondta az őr, hogy mindenki hagyja el a bazilikát a próba miatt bezárják. Arra gondolni sem merek mi lett volna, ha mi lent maradunk és bezárnak :oops:
Vendég

Hettuli, már épp kérdezni akartam, hogy miért akartad hívni a dokidat, de elolvastam a székesfehérvári topikban pár hozzászólásod, és hamar rájöttem :wink: Gratulálok :P

Bocsi, de nagyon szita az agyam, és már elfelejtettem (pedig az elején emlékszem, hogy írtad), hogy veletek anno mi is történt. Ha most rossz ilyenekről írnod, akkor inkább ne írd le.

Én is ilyen parázós voltam egyébként doki telefon ügyben. Már amikor tárcsáztam majd kiugrott a szívem a helyéről :roll:
Vendég

Hettuli!
Ha már megismerkedtek és tudja ki vagy,akkor vissza fog ilyenkor hívni..meg én szoktam neki sms-t írni, ha hétvégén akartam valamit és amikor bekapcsolta,rögtön felhívott..

Tessék telefonálni!!!!!!!

Boboka!
Tényleg ne félj,gondolj bele,hogy az tényleg nem lehet félelmetes hely,ahol a Picikéd alszik...

A házról:
a férjem kiakadt, mert ma megint lemérték a párkányokat, meg felírták a redőnyöket és akkor már megkérdezte az uram, hogy mi a fenére kapott árajánlatot, ha még le se adták a rendelést???pedig férjem nem veszekedős fajta...
Átültettem az összes növényemet,az nem fog megmaradni ,amit letapostak a barbárok..:(
Vittem virágot Babácskámhoz, kicsit beszélgettünk..

Más nem volt ma..

MÉg mindig semi .... :shock: egy kicsit már aggódom...

KépKépKép
tünci28

Oppá!
Visszahívott a doki!!! Ez már önmagában nagyon normális dolog!!! A nevem is értette és rögtön azon szólított. Két hét múlva 20:15. Addigra már 9 hetes leszek!!!

Az én történetem nem olyan nagy tragédia, mint pl a tiéd is. Egyszerű vetélés, de az első terhesség és annyira bunkók voltak a dokik. Semmit sem tudtam és döbbenten vettem tudomásul, hogy ilyen is lehet. Aztán szerencsére más városban találtam dokit, aki emberként kezelt... Ott született a kisfiam. De ez az egész arra azért jó volt, hogy én sem tömény örömmámorként élem át a várandósságot. Főleg az elején. Pedig ez aztán tervezett baba!

Ne izgulj Boboka, menj nyugodtan egyedül. Ha van őr, szólj neki mindig, hogy lent vagy. Csak az első lesz nehéz, utána már szeretni fogod azt a csendet és nyugalmat. Szerintem nagyon jó döntés volt ez...

Megyek csinálom a mákosgubát apának, mert mindjárt hazaér és éhes lesz!És nem rossz róla beszélni. Itt lehet és nagyon jó!!!
hettuli

Tünci: pont elkerültük egymást :D

Azért rákerestem iwiw-en és kicsit megdöbbentem, hogy nem túl nagy a korkülönbség közöttünk. De adjuk meg a lehetőséget az ifjaknak is. Na meg ilyet, hogy visszahívott!!! Amikor anno hívtam a dokit, ő sem ismert, de a feleségének elmondtam mi van és megígérte, hogy visszahív a férje. Azóta is azt várom... Ő meg csak tárcsázta a számot, amin hívtam. Tehát fontos neki, hogy elérjék...

Na már tényleg megyek!
hettuli

Szia Kisanyácska!
Látom ám, hogy itt vagy! :D
tünci28

Sziasztok :) :) :) :) :) :)

Szédítő tempóban írtok! Itt vagyok, vacsiztatás-fürdetés-játszás-mesélés-altatás-VISSZAOLVASÁS közben. Gyakorlom a multitaskingot.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kis cseles :), honnan látod, még mielőtt bejelentkeztem volna?
Mikor jöttök Pécsre?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Lányok, köszi a biztatást :wink: Holnap bátor leszek, és Tünci, igazad van, szép helyre megyek :wink: Ahol ott van a Picikém rossz hely nem lehet

Hettuli, jó főzőcskézést

Tényleg rendes dokitok van :)

Tünci, sajnálom a redőny dolgot, meg a virágodat :cry:
Vendég

Szia Kisanyácska
Vendég

Azt hiszem elmegyek futni, mert ez a mai nap elég érdekes volt és lesz a holnapi is, úgyhogy ahhoz, hogy ne kezdjek el verekedni, kell, hogy kitomboljam magam.

Betti
Kép
betti0412

Az én dokim nincs iwiw--en, anno rákerestem, kíváncsi lettem volna a korára, olyan nem tudom meghatározni.

Jaj de jó! Épp most hallom, hogy a válság miatt nem fognak nőni a bérek és ne számoljon az átlag emberke se semmi jóra, takarékoskodjunk.
Miből is?

Betti
Kép
betti0412

"Egy nehezebb világ lesz az elkövetkezendő 4 évben"

Jaj de jó! Mert ez az utóbbi olyan jó volt gazdaságilag, hogy majd felvetett minket a jólét!
Tényleg, mostmár ideje ezt visszafoni.

Betti
Kép
betti0412

hu annyi mindenről beszéltetek hogy most hirtelen nem tudom mit irjak. Én meg délután csak i m e, i m a , cs á p, m a r, na mit csináltam olvastunk. meg számoltunk. na csak 1 óra volt de én is elfáradtam, hol van még a férjhez menetel? Jut eszembe, ma a lányom beállitott egy szál rózsával és azt mondta az egyik fiútól kapta, mert szerelmes belé. :shock:

Boboka azt hiszem tudom miről beszélsz nem Lackó miatt félsz, hanem olyan horroros :o . Tényleg szólj az őrnek hogy ott vagy az jó ötlet.

Hettuli

Lenyúltad a laptetőt :roll: :lol: ..... semmi baj.

Hu Tünci lehet én már befalaztam volna ezeket a mestereket. Szólj ha segitség kell :twisted:
melcsike70

Kisanyácska!
Nagy Tünci mindent lát! :D

Legkorábban a szülinapom felé,februárban mennénk..nem tudom még...még nem nagyon vagyunk olyan idegállapotban..a ház miatt is,meg minden...

MÁr megint a gazdasági válságról van szó..tudod mi a röhej..hogy bemondják, hogy a következő évek nehezek lesznek,ne költekezzünk, ne vegyünk újabb plazmatévét..stb...és nekünk(mármint az alacsony bérből élők) MINDEN évünk így kezdődik!!!
Mindig bemondják, hogy újabb szűk esztendők..most mi a francért pánikoltatnak minet, nem???
ennek a nyomorult népnek nincs elég baja????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.09 17:38-kor.
tünci28

Talicskával hozta a portás a pénzt.....
Én akkor most takarékosság képpen áttérek a száraz kenyérre.
Eddig még nem volt hitelünk, de lassan kellene, de ílyen körülmények között jó lesz az is.
Tiszta optimista vagyok ma.

Azt sem értem, mi a francnak itt rendezik a NATO izét, mikor itt ha leesik a körútra egy levél már dugó van, vannak szép nagy városok még európában, menjenek oda.
Gondolom holnap mire szentendrére átverekedjük magunkat érdekes lesz.

Betti
Kép
betti0412

Betti,de egyre jár az agyunk!
Te is a híradót nézed,ugyi?? :wink:
tünci28

Csak hallgatom, rá kellene venni magam a mozgásra, csak nincs kedvem összecuccolni.

Betti
Kép
betti0412

olyan jó, hogy mindenről beszélünk itt,akármi jön szóba!!!! Kép
tünci28

No megyek én.

Betti
Kép
betti0412

Kiszaladok a világból.....

Betti
Kép
betti0412

Én még direkt be sem kapcsoltam a tv-t. Szinte minden nap ugyanaz megy... Majd később megnézem a híreket.

Végre elővettem azt a CD-t, amit még akkor hallgattam. Eddig nem volt erőm elővenni. Szinetár Dóra és B.Z. : Musical Duett. Van benne egy szám az Aladdin-ból, akkor is az volt a kedvencem, annyira szép :)
Vendég

Melcsike!
Múltkor egy ismerősömnél láttam, amikor a kisfiával tanult,annyira megváltozott a módszer lehet én már nem is tudnék tanulni a gyerekkel... :oops:
tünci28

Betti, szaladj helyettem is :roll:

Ez itt nem a reklám helye, de elkezdtem inni ilyen lugosító lötyit. Állítólag méregtelenít, meg van olyan, aki fogyott is tőle. Kipróbálom, hátha használ valamit. Kb. 3,5 litert kell meginni belőle, és az elmúlt 15 percben megittam majdnem 1,5-et. Most még ülni is alig birok, lötyög minden a hasamban :roll:

Tünci, már kérdezni akartam, neked teljesen lement a pocakod?

Nekem még marha nagy, persze a fele vagy a 3/4-e háj......
Vendég

Boboka!
nagyon pici pocakom van,az már csak tényleg háj,de nekem a hasamon nem nagyon szokott lenni...(tudod Beyonce testalakt,far-comb... :oops: )amikor kijöttem a kórházból,akkor még nagy volt,csak már nem volt úgy fennt,tudod,csak köldöktől lefele..aztán egyik napról a másikra úgy lelapult, hogy még meg is ijedtem...

a barátnőm szülés után amikor nem szpotatott,valami szűztea kapszula félét evett és nagyon gyorsan folytak le róla a kilok, de szerintem az nem normális, ha ettől naponta 4-5* megy vécére...

de a lúgosításról én is jót hallottam..úgy tudom azt lehet ételekkel is..pl citromlé..az biztos sokkal olcsóbb...
tünci28

Az tuti, hogy az olcsóbb lenne, mert ez marha drága... De már úgyis annyit áldoztam erre a rohadt fogyókúrára, hogy ez egy utolsó esély... Diéta, torna, meg fogyi szalon és alig valami eredmény...

Nekem meg olyan a hasam még, ha nem tudnám, hogy háj, akkor elmennék egy 4-5 hónapos terhesnek is :roll:

Anno én is ittam a szűzteát, meg szedtem a kapszulát is. Megvolt a napi x wc, de egy idő után az állandó gyomorgörcs is, úgyhogy azt soha többet :x
Vendég

igen,azt akartam mondani,hogy már neki is fájt mindig a hsa..és képzeld hónapokig szedte,időnként totál beteg volt tőle..végül abbahagyta és hízott is azóta 4 kilot..hú,szerintem anak a hashajtás a lényege ...

Muti magad,küldjél képet!
Küldök én is mindjárt,jó?
tünci28

Tünci, ha nem gáz, ezt még nem vállalom be :oops:
74-et mértem reggel, elég, ha ezt csak én látom :roll: :lol:
Vendég

na jóóóóó... :wink:
tünci28

De persze rólad várom a képet :wink:
Vendég

Privi ment Tünci
Vendég

Helló csajok!

Látom el voltatok azért. :wink:
melcsike70

De most rajtunk kívül mindenki eltűnt Melcsike :roll:
Vendég

jujj,Mindjárt megy az uram dolgozóba...

már kitaláltam, hogy amíg itt vagytok, addig babanetezek..utána megírom az elmaradt e-mail-eimet..aztán megcsinálom a listát, hogy miket kell majd venni,kikeresgetem a netről,aztán csak reggel lesz..

Melcsi!
Próbáltad megint a vonalzót?

én most vettem észre hogy lemaradt a jel Violáéról,de így is szép...a másikat meg ki kell cserélni..az nagyon nem aktuális..
tünci28

Az én uram meg hamarosan hazaér a dolgozóból :roll: legalábbis remélem. Egész nap alig evett valamit, ilyenkor olyan mérges vagyok, hogy nem figyel magára.

Tünci, legyél addig a férjeddel amíg még otthon van :wink: Még én is leszek valameddig.

Most tornáztam, jól elfáradtam :roll:

Tünci, azért aludjál is egy kicsit, tegnap éjjel sem aludtál sokat, meg gondolom ma egész nap se volt rá idő. Néha kell egy kis pihi
Vendég

Próbáltam a vonalzót és nem tudom miért nem megy. Minden rendben csak nem jelenik meg a kép. Tehát beillesztem a semmit.
melcsike70

Na kiszaladtam magam.

Boboka
A Poorivtsák Mónika ezt itta vagy issza is és ő esküszik errre a zöld löttyre, én is megtaláltam a neten, de az ára nagyon húzós volt....

Holnap kelek 5.-kor megint, de itt a hétvége, szerencsér szombaton csak 6.-kor kell kellnem. :?

Betti
Kép
betti0412

Betti Neked minden napod mindig ilyen???olyan nincs hogy csak úgy tévézel, vagy csak pihizel???ez nagyon pörgős..most még kiderül, hogy totál unalmas vagyok... :shock:

Melcsi,privi ment...

Boboka is milyen szorgalmasan tornázik én meg milyen lusta vagyok..emlékszem, amikor néhány éve elkezdtem a callanetics-et volt olyan gyakorlat, hogy felvettem a pózt, aztán csak néztem hogy nem mozdul a lábam...mondta:1-2-3 MUKODJ!!!
de nem mukodott... :D
most biztos megint ilyenre punnyadtam..
tünci28

Én is csak nézem a tévében a tornát. Megszoktam amikor babás voltam és még mindig úgy tornázom. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci privi!
melcsike70

Tünci
Előtte még kivasaltam és felporszívóztam :D

minden napom ilyen és a hétvégén sincs megállás, mert akkor rohanunk ide oda. Úgy érzem nekem a mozgás a pihenés. Most épp megy a gép, azt még megvárom, kiteregetni.

Betti
Kép
betti0412

Elhiheted, hogy élnék egy picit nyugodtabb életet is.
Ma épp perrel fenyegettek már a munkahelyen egy vállalkozó egyem a lelkét, abszolút nyugodt voltam....

Betti
Kép
betti0412

Betti neked mindig ilyen pörgős volt az életed?
melcsike70

Néztétek az időjárást milyen jó időnk lesz jövő hét szerdáig?

Kép

Kép
melcsike70

Sajnos messze van a munkahelyem, de nem váltottam, mikor szegedre költöztünk, mert terveztükk a Babát és ugye nem mindegy, van e biztosításod, honnan mész el szülni, esetleg milyen táppénzt kapsz, meg ha valahova most elmegyek újként dolgozni, akkor onnan nem nagyon illik elmenni egy fél év múlva szülni, ha komolyan gondolod azt a munkahelyet.
Így úgy volt, hogy kitartok, kibírom.
Hajnalban kelés, egy óra vezetés, munka, egy óra haza, ha nincs túlóra időben, háztartás, mozgás, mert a benti feszültséget csak így bírom levezetni és ágyba kerülés.
Hétvégére meg ami marad.
Nem szeretek így élni, de augusztusban vége lett, eljöttem táppénzre, szülés előtt. Úgy örültem, hogy vége ennek az őrületnek, két év múlva keresek helyben munkát.
De hát ember tervez, Isten végez.
Most mentem vissza, neki a télnek, csúszós útnak, sötétnek...
Hát ez van. Ezt is ki kell bírni, most az hajt előre, hogy decemberig, ami nem túl jó, ha beleélem magam, mert nem egy sikerszéria mostanában az életem, az sem fog simán menni.

Betti
Kép
betti0412

Ráadásnak vezetőként egy csomó minden lebeg a fejem felett, ha valami jó, az nem lényeg, ha rossz, akkor Te vagy azonnal a hibás.

Ezért akarok legközeleb eljönni, minél hamarabb, mert 5 hónapig így csináltam végig a terhességemet.

Betti
Kép
betti0412

Nagyon irigyellek annyi energiád van. Pedig neked sem könnyű. Nagyon stramm csajszi vagy Betti. :D
melcsike70

Betti!
Már egy párszor próbáltam kitalálni, mivel foglalkozhatsz,aztán mindig van valami olyan, amitől összedől a teóriám... :D

Bevallom hozzád képest talán kissé lustácska vagyok... :oops:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?