Új privát üzeneted érkezett!

Egyik pillanatról a másikra és ezt meg sem tudod magyarázni, ez nálam is igy szokott lenni. Amikor beszélek én is a Bogikámról utána gondolkodom a történteken és akkor nálam is mindig jönnek a fájdalom könnyei.
melcsike70

[quote="tünci28"]N írta:tünci28a LÁnyok, most tört el a mécses..én ezt nem értem..az előbb még semmi,most meg alig látok....bár el tudnám mondani, amit érzek..de még a mi nyelvünk sem alkalmas arra, hogy szavakba önthessem...

De ugye nem miattam?!!! Amiatt amit írtam?
aarnika

Aarnika!
Nem, dehogy!
A férjemmel is e-mail-ezek közben és olyan szépet írt!
Aztán gondoltam az én drága különleges Kicsikémre..akit úgy szeetek,ahogyan csak szeretni bír a szív....
kicsit sírdogálok, aztán majd megnyugszom..nézegettem a képét...szerintem a férjemre hasonlít...szép...gyönyörű...

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!
nem nagyon jött össze a sokáig alvás...pedig fél háromig fennt voltam...
tünci28

Jó reggelt!

Tünci, kicsit jobban érzed magad?

Néha én is úgy érzem, hogy bűntudatom van, ha a kistesón gondolkozok, de Lackókám tuti, hogy örömmel fogadná, ha boldogok lennénk:)
Vendég

persze,megnyugodtam kicsit később...
épp előtte gondoltam magamban,hogy ez az első nap, hogy nem sírtam..
aztán nem sokkal később rázendítettem...

Neked jól indul a nap?
tünci28

Sziasztok!

Tünci olvastam kicsit megnyugodtál utána. Gondoltam rád még utána, mert tudtam hogy egyedül vagy. Képzeljétek el. Én éjjel álmomban láttam a felhőkön kis gyerek árnyékokat futni és játszani ahogy fel néztem az égre. És akkor álmomban egyből az jutott eszembe, hogy a gyerekeink ott vannak és elkezdtem sorolni a neveket. És akikkel akkor ott beszélgettem ők is látták őket, de aztán hirtelen eltüntek. Még most is reggel ezen gondolkodtam hogy mit jelenthetett ez az álmo? Miért csak árnyékokat láttam? Miért tüntek el hirtelen?
melcsike70

Hát eddig még nem sokat dolgoztam...:( Most bele kell húznom rendesen!! De viszonylag jól indult:)

Melcsi, álmos könyvben vagy valahol nem tudod megnézni, hogy mit jelent az álmod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.09 08:46-kor.
Vendég

már megint dupláz a b.net
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.09 08:46-kor.
Vendég

Boboka is álmos... :lol:

Ma megint vacakol a babanet,időnként úgy gondolja kiléptet...

elég jó napom lesz,ha így folytatódik...itt ülök várom az ablakosokat,ma jönnek beállítani az ajtót..9-ig ideérnek.. :twisted:
a kőművesek egész egyszerűen elfelejtettek jönni...nem is telefonáltak semmi...
szóval itt ülök,visszafeküdni nem tudok ,tévézni nem tudok,mert a párom éjszakás és alszik, boltba menni nem tudok mert várom ezeket az áldott jó embereket,akik 9-ig biztos ideérnek...

Mondjátok meg, mi történt a világgal, az emberekkel??
manapság már nem kell megbízhatónak,szavahihetőnek lenni???
az érvnyesül, aki hazudik, ámít, bolondot csinál az emberből???
Tegnap kérdeztem anyílászáró cég területi képviselőjét ,ohgy szerinte rendben van, hogy 6 hetet mondtak a teljes gyártási időre,8 hét múlva hozták a nyílászárókat és még kb két hét mire a redőnyök meglesznek...erre mit mond:jaj,hát ezt bele kell számolni,erről nem tehetnek...De könyörgöm,akkor mért nem mondja,hogykb 3 hónap és akkor megrendeltük volna hamarabb...

ne haragudjatok,de annyira elkeseredek ettől...

nálunk,ha volt valami gond,vagy mulasztás,amit helyre kellett hozni a munkahelyemen,akkor a 11 órás nyitvatartás alatt nem vettem ki ebédszünetet!!!!!!

mondjátok meg,mi lesz így a világgal????
Az élet minden területén ezt a hozzáállást tapasztalom..
tünci28

Hát eddig még nem sokat dolgoztam...:( Most bele kell húznom rendesen!! De viszonylag jól indult:)

Melcsi, álmos könyvben vagy valahol nem tudod megnézni, hogy mit jelent az álmod?
Vendég

Megint dupláztam:(
Vendég

Boboka!
Mit csinálsz??? :lol: :lol:
tünci28

Először nem akarta elküldeni, rányomtam mégegyszer, hogy hátha, erre kiírja, hogy ilyen rövid időn belül nem lehet ennyi hozzászólás...:)

Tünci, teljesen igazad van, az emberek tojnak bele abba amit mondanak (tisztelet a kivételnek). Mi tavalyelőtt rendeltünk egy kanapét, mondták, hogy pár hét múlva vasárnap 11 és este 6 között kiszállítják. Komolyan, még wc-re is alig mertem elmenni, nehogy akkor csöngessenek. 18:05-kor már kezdett gyanús lenni, hogy ezekkel valami van. Hívom az üzletet, és mondja a nő, hogy ja, bocsi, ő nem látja, hogy ma bármit is szállítaniuk kellett volna nekünk!!!!!!!!!! Aztán kiderült, hogy valami kezdő csaj vette fel a megrendelésünket (mellesleg bunkó volt és flegma, még köszönni is alig tudott), és valószínű, hogy ő cseszett el valamit.
Aztán lehetett szabival megoldani, hogy otthon legyünk, mikor kihozzák...
Vendég

Igazából konkrét jelentést nem találtam. Valahogy nem tudtam összehozni az árnyékot, a felhőket, az angyalkákat.Pedig ez igy egy tökéletes kép. De a jelentése nem összefüggő.
melcsike70

Ez borzasztó nem??

persze, hogy már utálom az egészet,már semmi örömünk nem lesz aházban,ráadásul mostmár biztos hogy a hónap végéig nem lesz rendbe semmi....
abban az 50 négyzetméteren,ami most le van zárva,már festhetnénk délutánonkémt apárommal,ha az amaradék 4 órás kőműves munka elkészülne...ha meg most jól összeveszünk velük,a kkor fohják magukat és nem jönnek befejezni..egyszerüen nem lehet velük mit csinálni...tegnap aférjem egész nap az elcseszett belső ajtókat gyalulta,meg áttette a zsanérokat, hogy be lehessen csukni az ajtót..és még akőműves azt mondta,hogy most mi van akkor, kicsit le kell gyalulni belőle..
most gondolj bele,ha aférjem mondjuk ügyetlen lenne,vagy nem lenne ennyi szerszáma,akkor ezért is fizettünk volna egy asztalosnak..
vagy például ez is...a párom legidősebb bátyja villanyszerelő..már tízszer kértük,hogy csinálja meg avezetékelést,mindig megígéri,aztán az utolsó pillanatban lemondja..végül a férjem megcsinálta(még jó hogy sokszor segítetta tesójának és tudja,hogyan kell),de mondta,hogyazért jobban örült volna,ha legalább avezetékbehúzást a tesója csinálja..

Mégegyszer bocs,hogy így kifakadtam,de tényleg végképp elegem van.
tünci28

Az a baj Tünci, hogy bárkihez fordulsz mindenki ezt csinálja. Hiába fizetsz egy csomó pénz ki bármire mégsem követelheted meg, hogy rendesen elvégezzék a munkájukat. Sz,... nak bele mindenbe.
Pedig szerintem mindegyik örülhetne neki amelyik munkát kap, mert nagyon sok magán cég van az élet minden területén. És nekik kellene versengeni értünk aki fizet neki.
melcsike70

Melcsike! Nekem összefüggő.
Azért árnyék, mert ők már egy másik dimenzióban léteznek, amit mi nem látunk egy az egyben, legfeljebb néha, valami megmagyarázhatatlan módon érzékelünk. És ugyanezért tűntek el. Egy pár pillanatra jelzést adtak neked, talán, hogy megnyugtassanak, de azért az egy MÁSIK világ! Gondolj a Grimm mesékre! Reggel ott is minden királykisasszony újra az ágyában fekszik, akkor is, ha máshol járt éjszaka! ("Széttáncolt cipellők")
aarnika

Melcsike!
Gondolkodtam...lehet(szerintem), hogy azért láttál árnyakat,mert ami kis Angyalkáinknak soha nem lesz gyermek arcuk..vagy tini arcuk..ők mindörökké megmaradnak elérhetetlen, különleges teremtményeknek..s talán azért tűntek el, mert még nincs itt az ideje,hogy a szemeddel láthasd..csak a szívünkkel...
aztán, amikor eljön az ideje, akkor találkozunk velük....
és vigyázunk egymás babáira,amíg mind megérkezünk...én ezt szeretném hinni..
tünci28

Teljesen igazad van! Nálunk is szerencsés, hogy a férjem szinte mindent meg tud csinálni, különben a gatyánkat ráfizethetnénk mindenre...
Vendég

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Mégegyszer bocs,hogy így kifakadtam,de tényleg végképp elegem van.

Ez lehet, hogy kellemetlen, de szerintem jó jel. (mármint hogy az "élet"-tel, a jövővel foglalkozol). Gyógyulsz!
aarnika

Tünci, megjöttek már az ablakosok?
Vendég

megjöttek,fe kellett kelteni az uram...hú,csúnya veszekedés lesz itt...majd írok..
tünci28

Ez a babanet tiszta hülye, mégegyszer nem írom le, amit írtam akkor sem.

Betti
Kép
betti0412

Üdv Betti:)
Vendég

Eltüntem, mert amiket irtatok aarnika és tünci elgondolkodtam. Mert hiába várom a csodát tényleg nem fogom már látni. Csak nem akarom még elhinni. Még azt szeretném hinni, hogy egyszer még visszajön és hogy nem örökre ment el Bogikám. Eltört a mécses :cry: nálam is. Pedig tudom hogy igazatok van, de még hátha.......... mindig ez van bennem. Ugye már tényleg nem lehetséges?
melcsike70

Melcsike! Ő itt volt ezen a világon, és a te életedben örökre megmarad, csak más formában. Amíg friss az élmény, ezt nagyon nehéz elfogadni. A "soha többé" egy nagyon tragikus kifejezés. De enyhítheti, ha úgy mondod, hogy "ebben a formában nem". Én például néha tanácsot kérek a nagyon szeretett, de rég meghalt nagymamámtól, és olykor úgy érzem, válaszol, segít.
aarnika

Nincs a napnak egyetlen órája,
Hogy ne gondolnék fájó szívvel reája.
Tudjuk, hogy nem jöhet mégis egyre várjuk,
Enyhíti hiányát, ha álmainkban látjuk.
Az ész megérti, de a szülői szív soha,
Ha egyszer mi is elmegyünk ahol Ő van oda.
Az élet elmúlik, de akit nagyon szeretünk,
Arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk.

Hidd el aarnika én még Őt nagyon várom. Még nem akarom elhinni már hiába. Még nem tudom elfogadni hogy már nincs. Nagyon szeretem. :cry:
melcsike70

Melcsi, nagyon szépet írtál:)

Próbáld elfogadni szép lassan, hogy ezeket a dolgokat nekünk nincs hatalmunk megváltoztatni, bármennyire is szeretnénk:(
Azzal csak magadnak ártasz, ha foggal körömmel elutasítod, hogy megtörtént.
Vendég

Boboka!

Még egy kicsit szeretném azt hinni, csak még egy kicsit. :cry: Legalább csak ma, mert ma megint nagyon sírós vagyok. Ráadásul mindig ilyenkor történik valami. Persze, hogy ma jött meg az államkincstártól a Babakötvényről az értesítő.
melcsike70

Sziasztok,

megint csak egy villám-beköszönés! Majd igyekszem végigolvasni mindent. Most már nem csak a sulik, a vezetés, meg a gyakorlat van, de fenyegetően közelít egy horror-szigorlat, és el kellene kezdenem a kutatást is a szakdogához. Jaj, nem tudom, mi lesz ebből....

Fel a fejjel, Lányok! Lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér.

Puszi.

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Bolondok háza van.
Nekem ez már nem hiányzik.

Betti
Kép
betti0412

Melcsi, csak miattad mondtam. Senki nem szabhat és nem is kell, hogy szabjon neked "határidőt" abban, hogy mikortól hidd el azt, ami történt. Csak lehet, hogy Barbikádnak is jobb lenne, ha anyát nem csak mindig szomorúnak látná, hanem kicsit vidámabbnak is néha. Attól még természetesen gondoltok ti Bogikára. Nem bűn néha egy kicsit vidámabbnak lenni.

Én, amikor elment Lackó, felírtam a noteszembe pár pontot, amikhez elhatároztam, hogy tartom magam. Pl. nem roskadok magamba, pozitívan gondolkozok és többek között az, hogy nem haragszom azokra, akik mernek vidámak lenni a környezetemben, és, hogy én is lehetek vidám a történtek ellenére, és emiatt ne érezzek bűntudatot.
Eleinte, ha véletlen elmosolyodtam valamin, gyorsan körbenéztem, hogy látta e valaki, mert most nem illik mosolyogni. Persze a fájdalmam óriási volt, de tudom, hogy Lackókám is úgy boldok, ha minket annak lát.
Melcsi, ezzel csak azt akartam mondani, hogy sírj amikor csak jól esik, de a sírással sem tudod a kis drágádat visszahozni. És ne érezd úgy, hogy neked sírni kell ahhoz, hogy Bogikád tudja, hogy mennyire szereted. Tudja ő akkor is, ha boldog vagy:)

Tegnap kicsit összezörrentünk apával este, és végig mondogattam magamban, hogy Pindúrkám, ne haragudj ránk, hogy ilyen hülyék vagyunk:):):)
Vendég

Betti, gondoltam, hogy alig látsz ki a melóból:(

Jól sikerült a keddi megbeszélés?
Vendég

És csodálkozom, hogy mikor hazamegyek tiszta feszült vagyok

Betti
Kép
betti0412

Boboka tudom hogy jót akarsz azért mondod, de ma egy kicsit ilyen napom van, most már helyre ráztam magam és a gondolataimat, hogy a Barci ne lásson szomorúnak. :lol: Mert most megyek Érte. A másik dologban én még ott tartok, hogy bűnnek érzem ha mosolygok, hidd el azért már én is szoktam, csak akkor furdall után a lelkiismeret.

Tünci!

Ajtó- ablak? Mizu? Ne is kérdezzem?

Szia Kisanyácska!
Nem pszichológiához kell egy kicsi süsü, mert arra én még jó alany lennék? :lol:
melcsike70

Betti, akkor ma úgy érzem dupla annyit fogsz futni:)

Tényleg, Kisanyácskát el is felejtettem üdvözölni :oops: Ha süsü kell, ahhoz én is jelentkezek alanynak:)

Tünci, durkk ablak ügyben :roll: :!:

Melcsi, ne furdalljon, had lásson Bogika mindig boldognak. Tudja Ő, hogy a szíved majd megszakad érte hidd el!
Vendég

Húúú, csajok én olyan hülye vagyok :oops:
Ugye Lackó kis urnája a bazilikában van. Eddig mindig a férjemmel mentünk ketten. Most napok óta el szeretnék menni hozzá, nekem útba is esne hazafelé menet. Férjem szerintem ma sokáig fog dolgozni, tuti, hogy esélytelen lenne ketten menni. Egyedül viszont nagyon parázok oda lemenni :oops: :roll:
Pedig nagyon szépen meg van csinálva, de akkor is, félek, na :roll:
Vendég

Legyél bátor próbáld meg Boboka! Arra mész ne hagyd ki, hogy bemenj hozzá! Persze csak ha tényleg megy egyedül is. :)
melcsike70

Majd meglátom még. Ha most elhatározom, és aztán mégsem mennék be, akkor meg rosszul érezném magam :oops:
Vendég

Most egy picit tudok jönni, mindjárt mennem kell a fiamért az óvódába.
Válaszolok itt rögtön két dologra.
Sajnos én tudatomon és akaratomon kívül kaptam a nyugtatókat, infúzióban, méghozzá olyan mennyiségben, hogy úgy szédültem, hogy nem tudtam felkelni.
A másik Boglárkám és Bálintom születése között 1,5 év telt el.
Az első 9 hónapot a gyógyszerről való leszokás tette ki, a másodikat a terhesség 9 hónapja.
A családom mindenben segített és segít most is segít, főleg anyukámra számíthatok a gyerekpesztrálásban.
a második terhességem gyakorlatilag a 25. hétig zökkenőmentesen zajlott. Akkor ugyanis egyszercsak az utcán elfolyt belőlem egy kis víz.
Nekem fogalmam sem volt, hogy mi ez, nem is mentem orvoshoz,csak a szükséges kontrollra a 29. héten.
Az orvos megvizsgált és láttam az arcán, hogy baj van.
utána a következőket mondta: Figyeljen most nagyon rám!
ön már elveszített egy gyermeket és a 29. hét nem garancia semmire.
Feküdnie kell, tegyék fel az agy végét 12 fokos szögben. Ne kelljen fel, gondoskodjon magáról most a családja, csak wc-re és enni járjon. megrövidült a méh nyaka, így a külső magzatburok érintkezhet a külvilággal és megrepedhet, s akkor nincs visszaút.
Kaptam antibiotikumot a fertőzésre és mindenféle vitaminokat.
azttanácsolták, hogy, ha lehet még neis üljek.
folytatom.

mirci001

Holnap megyek Szentendrére, NATO csúcsban....

Betti
Kép
betti0412

Mirci, örülök, hogy még időben észrevették a méhnyak rövidülését.
Az orvos nem mondta, hogy kevés volt a 9 hónap a teherbeesésig? Nem volt fájdalmas a hegednél? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezgetek, de ugye nekünk is minden vágyunk egy kistestvér, és félek, nehogy hamarabb essek majd teherbe, mint ahogyan a szervezetem kívánná.
Várjuk majd a folytatást

Betti, nem lehet valahogy eltolni? Iszonyat, hogy milyen dugók lesznek. Pénteken amúgy is az van, most meg aztán pláne:(
Bár ma az egyik hírben az volt, hogy megijedtek az autósok, és tök üresek az utak, a másikban meg az, hogy káosz van pesten
Vendég

Kb ez így tartott 1 hónapig aztán lassult a baba mozgása, úgyhohya 8. hónaptól minden második nap NST.
Persze még e mellett is folyamatosan pihennem kellett, de a fertőzés elmúlt a gyerek maradt bennem.
Aztán eljött a 37. hét vége. az NST méh aktívitást jelzett. Ez egy csütörtöki napon volt. Orvosom azzal engedett el, hogy szombaton ismét nst és ha kell szülünk. Szombaton egy szál akívitás sem volt, így hazaengedtek.
Vasárnap a várban sétáltunk, megint jöttek a jóslók, de nem foglalkoztam velük.
Hétfőn ismét NST, persze megint aktivitás, de azzal váltunk el, hogy majd szerdán randi. ehhez képest háromkor nekiálltam takarítani, fél 4-kor jött az első fájás, bbrutál nagy. persze mindenki elfelejtkezett a telefonról én meg úgy pánikoltam, hogy a végén már ötkor2-3 perces fájásokkal hívtam a mentőt.
Szerencsére 10 perc alatt itt voltak, fél hatkor már bent voltam a vizsgálóban. Kb számoltam még vajúdásraúgy 1-2 órát, de mondták, hogy szülőszoba és szülés.
Olyan önkívületi állapotba voltam., hogy meg sem találtam semmi cuccot. Orvos10 perc altt ott volt és mentünk a műtőbe.
A lelkiállapotom miatt császárt beszéltünk meg. Közben befutott anyukám, mert a skála piacról visszament a telfonjáért a munkahelyére ésmegkapta az üzenetemet, de addigra én már a mentőbenvoltam. Az asztalon hagytam egy üzenetet, hogy bocs szülni mentem.
És 2002. 05. 27-én délután fél hétkor felsírt a fiam erősen és egészségesen 3380 grammal és 55 cm-rel.
Életemlegszebb sikertörténete és élethosszigtartóörökös parája ettől vette kezdetét.
Ja, és még 9 napig együtt éltemakatéterrel, mert az előző orvos odavarta a hólyagom a méhfalamhoz. Na ennyit Róla. Egyébként a császár után még két órát operáltak, hogy összerakjanak. Választott orvosom (az új) mindenben helytállt,olyan feladatokban amelyekhez sebész kellett volna, de ő onkológus is, és sokmindenben jó. És morc!!!
De ez már lényegtelen volt az örömhöz képest.
Mirci

mirci001

Betti!
Csak aztán ne viselkedj gyanúúúúúsan..... :lol:
Sajnálom, hogy ilyen extrasz*r napjaid vannak...
este jössz???
Persze csak azután, hogy az én 10 kilométeremet is lefutottad. :lol:

boboka!
egy csöppet se félj odamenni Lackóhoz,hidd el, ha ott leszel, akkor egészen megnyugszol majd...
én amikor először mentem ki vaksötétben,azt hittem félelmetes,pedig dehogy...nyugodt,békés...hiszemott alszik a kicsi szerelmem!!!!!

Melcsi!
Egyáltalán nem baj,ha van amikor még mindig úgy érzed,hogy ez az egész nem is történt meg...és elkeseredsz és sírsz..időnként mind így vagyunk és így is leszünk..amiatt se emészd magad,ha időnként felnevetsz..és a bűntudat is normális,ami akkor hirtelen átmegy rajtad..ahogy Boboka is mondta,hogy ő is érzi ezt..és én is...látod tegnap este én voltam oda és Te vígasztaltál...most mi próbáljuk..
gondoltál arra,hogy amikor senki sem látja,talán Barcika is így érez...??talán próbál erős lenni,mert neked így is hatalmas a fájdalmad..a kis gyermek lelkét mennyire megviselheti..vigyázzatok egymásra!!!

Mirci!
Nem is tudom mit írjak,biztosan rettenetesen féltél..szerintem itt mindannyian ettől rettegünk..hogy megtörténhet újra..kell a pozitív példa,hogy ennyi bajjal is sikerülhet!

kisanyácska!
Azért jól vagy?Vagytok?

KépKépKép
tünci28

Mirci!
könnybe lábadt a szemem,annyira meghatódtam!Végül sikerült!

Szerinted ennyi küzdelem után,a "normálisnál,"jobban félted a fiad?
tünci28

Mirci, olyan szépen leírtad, kár, hogy a munkahelyen vagyok, mert majdnem kicsordult egy könnycsepp.

Megkérdezhetem, hogy melyik kórházban szültél?
Nagyon ügyi volt a dokid, hogy a lelkiállapot miatt a császárt javasolta, jól döntött.

És ez csak a 2. császár után derült ki, hogy az előző dokid odavarrta a hólyagot a méhfalhoz? Nem is fájt előtte semmi?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Huh, tegnap motoroztunk apával és nem tudtalak olvasni benneteket.

Nagyon örülök, mert én a 167 centimhez most 60 kg vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Ezek szerint tökéletes a súlyom. :oops: De régen 52 voltam és akkor durván sovány voltam szerintem és mások szerint is.

Mirci: nagyon jó, hogy ide találtál. A te történeted biztosan nagy segítség mindenkinek. Nálad aztán összekeveredett mindenki gondja baja.

Idióta orvosok! Ha nem csinálnának annyi hülyeséget, meg odafigyelnének a betegeikre, meg néha beleolvasnának a leletekbe és nem csak a borítékot vennék ki közüle, akkor nem lenne szükség ezekre a fórumokra. Ugyan azt csinálják, mint Tünciéknél a mesterek. Csak ők emberéletekkel játszanak és közben Istennek gondolják magukat. De soha-soha semmi biztosat nem tudnak mondani bármi panasszal fordulunk hozzájuk.
hettuli

Üssetek agyon!!! Én nagyon idióta! De tényleg!!! Rávettem magam, hogy felhívjam a dokit, kb 5 percig tartottam a kezemben a rohadt telefont, mire tárcsáztam. Persze nem vette fel! Nem értem magam, minek parázok. A helyett, hogy örülnék!

Személyiség fejlesztő gyakorlatokat fogok magamnak előírni 8)

Vagy ti nekem!!!
hettuli

Itthon vagyok. Végül is nem mentem be, majd holnap. Hazafelé vettem egy nagyon szép cserepes virágot Lackónak itthonra, úgy gondoltam, ha nem tudok esetleg elmenni hozzá, itthon is ugyanúgy gondolhatok rá. Majd ma gyertyát gyújtok, meg itthon imádkozok érte.

Hettuli, tökéletes vagy :P Húúú, 52, akkor már tényleg nagyon sovány lehettél :roll:
Én kb. 4 éve voltam 55-57 kiló. Nem tudom, hogy csináltam, talán a sok idegeskedés. Persze akkor is tök kövérnek éreztem magam :oops: , de most, hogy visszanézem a régi fényképeket, alig hiszem el, hogy az is én voltam.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?