Új privát üzeneted érkezett!

Nekem annyit szokott csinálni a doki, hogy megnézzük uh-val a szívhangot!
zsu83

végülis a lényeget csinálja..... :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, megnyugtató, amikor látom! :lol:
zsu83

azt el is hiszem..... :lol: mindíg megnyugszik az ember mikor látja a kisbabáját és hogy minden a legnagyobb rendben van...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Máté hogy van? Ő remélem nem beteg! :roll:
zsu83

Máté hála égnek jol van...néha trüsszent 1-2-őt de más baja nincs egyenlőre....ja a rosszaság..az még a baja... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha rossz akkor tuti hogy jól érzi magát! :wink: :lol:
zsu83

hajajj...ahogy nő ugy kezd rosszalkodni egyre jobban..néha már bevetem az apját is......kell az apai szigor is...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Az a jó ha rosszalkodik a gyerek mert akkor egészséges:) Na meg nincs rossz gyerek csak eleven:)

Kép
csucsu05

Na majd ha már Bence is itt fog rosszalkodni! :wink: :lol:
zsu83

zsu majd össze eresztjük őket ha már bencus is nagyobacska lesz... :lol: :wink: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen Nita, aztán majd jót szövetkeznek együtt a fiúk! :wink: :lol:
zsu83

jaj de jó lesz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike: Ha tudsz gyere! :wink: :lol:
zsu83

Sziasztok. Szép napot :)

Kép
csucsu05

encike vajon merre van?olyan rég jelentkezett már? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is kezdek aggódni Encike miatt! :roll: Remélem minden ok náluk, és csak nem ér rá, azért nem tud jönni!

Nita, hiányoltalak tegnap! :wink: :)
zsu83

zsu..olyan édes vagy hogy hiányolsz!!!!!!!!! :lol: :oops:
tegnap anyuméknál voltam..este meg mikor hazajöttünk nekáltam mosogatni meg pakolni mert hétvégén megint jön apukám és csempézik meg padlózik is... :roll: :lol:
encike lehet csak roszul van..másra nem is merek gondolni... :roll:
és te meg a bencus hogy vagyytok? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, lakást újítotok? Akkor már elköltöztetek, csak lemaradtam!? :roll: :D
Igen remélem Encike csak a rosszullétek miatt nem tud jönni! :roll:
Köszi mi jól vagyunk! Szerintem Bencus is nagyon jól elvan a pocakba, mert folyamatosan bulizik ma! :lol:
Ma felhívott a védőnő, hogy holnap délelőtt jönne hozzánk! :?
Pedig úgy volt megbeszélve, hogy csak jövőhéten jön, de erre kitalálta, hogy holnap jön, mert hogy pont máshova is jön a mi utcánkba! :? Rendbeszedtem délután a lakást! :)
zsu83

nem költözünk..hanem a házat csinálgatjuk szépen lasan...a konyha ajtot is például mult szombaton rakta be apu..eddig nem volt az se....
jövöre talán már tényleg meg tudjuk kívűlről is csinálni a házat....jóvolna legalábbis..csak hát az a hülye pénz...utálom.
annak örülök,hogy ti jol vagytok...
azért a védőnőtöl se szép hogy nem akkor megy amikorra meg van beszélve..hiába van abba az utcába dolga...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát igen a pénz, ha elkezdesz felújítani, akkor mindig jön valami plusz költség, és a végén sokkal többnél tart az ember, mint amennyit rászánt volna! :?
Hát gondolhatod hogy örülhetek neki, hogy jön holnap! :? Meg egy nappal előtte szól! És ha nekem pont programom van!? :?
zsu83

ha programod lenne megmondtad volna neki és akkor jön az eredeti időben... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: Legalább hamarabb túl leszel a védőnőn. Igazából most nem hiszem, hogy sokat lesz ott. Majd ha a babus megszületik akkor biztosan tovább lesz. Igazából ez semmire nem jó, hoyg még a pocakban van a baba és megy látogatni. Hisz mit lát még? Max, hoyg milyen tévétek van:)
Vagy milyen a bútorotok. De sajna kimennek nálunk is voltak pont a házat újjítottuk fel hát nem nagyon tudott leülni :)

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok4

Mi jól vagyunk,igaz mostanában minden éjszaka felkelek 3 körül és nem tudok elaludni 4-fél 5-ig,közben Szonja egyfolytában mocorog :shock: csuklik+ miegymás :D :D Ma megyünk a Hannával megnézni az ovinkat! :D :D Virág lesz a jele :D :D Jövő héten megyek dokihoz csüt-ön!Megbeszélem vele a 36. heti uh-ot,mert elvileg okt.24-én mennék pénteken,de nem tudom,hogy akkor lesz-e rendelésm az ünnep miatt!Ja meg megkérdezem,hátha mondd vmit hogy mikor szülünk,de lehet,hogy megvárja az uh-ot,nem tudom!

Zsu: Hozzánk be sem szokott jelentkezni a védőnő,csak jön és kész :? Igaz ez a Hannával való terhességem alatt volt!Most itt vagyok a 33. hét végén és még 1x nem jött el :? :?

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Ha úgyanaza védőnénid akkor azért nem is megy mert már ismeri a terepet.
Örülj neki ha nem megy. Gondolom nem hiányzik.
És tényleg hozzám sem jelentkezett be a védőnő csak becsöngetett ha arra járt.
Nagyon közeleg már a szülésed:) De jó már látszik a vége :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Várom a védőnőt! :)

Csucsu: Hozzám már másodszorra jön! :? A barátnőimhez egyszer mentek csak ki szülés előtt!

Melcsi: Az még rosszabb ha be se jelentkezik előtte! :?
Biztos már azért nem megy hozzád, mert már a második babátok lesz!
zsu83

Megvolt a védőnős vizit! :) Nagyon tetszett neki Bencus szobája! :lol:
zsu83

Zsu: Az jó. reméljük most azért már szülésig nem megy hozzátok ki. :)

Kép
csucsu05

Csucsu, novemberbe én megyek hozzá, de hogy utána mi lesz... :roll:
zsu83

melcsi már nemsokára a karodba lesz a kis szonja...... :lol: :lol: :lol: :lol:
szép jele lesz a hannának...párom ezt a jelet adná a lányának ha az lesz.../virág/ :roll: :shock:
zsu az jó ha tetszett neki a bencus szobálya.... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi lehet vajon Encikével? :roll: Kár hogy nem tudjuk semmi elérhetőségét! :(
zsu83

hát igen én is kezdek aggodni érte..már kellett mennie a 12.hetes uh-ra is... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

nem tűntem el csak eseménydús hét van mögöttünk.
kedden a házasságink tegnap a férjem szülinapja ma meg...........

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

[b]vera sok boldogságot nektek is..a párodnak boldog szülinapot és andrisnak is!!!!!!!!!![/b]
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ez tényleg eseménydús hét volt!
Sok boldogságot kívánok nektek! :lol:

Mi jövőhónapba ünnepeljük az 1 éves házassági évfordulónkat! :lol:
zsu83

Zus: Gondolom akkor ti is ünepelni fogtok nosztalgiáztok egy éve mi hogy történt:)

Kép
csucsu05

Vera jobbulást a prücsködnek szülinaphoz Boldogságot évfordulóhoz még sok ilyen együttöltött évet

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nagyon rég jártam már erre! :oops: :oops:
Az új munkahelyemen annyira pörög az élet, hogy mire hazaérek, már nem tudok leülni a gép elé netezni!

Remélem mindenki jól van!

Kép
anda81

Jaj Csajok!
Már én is annyira várom,hogy láthassam már a Szonját! :D :D :D Remélem jövő héten már megmondja a doki az időpontot! :D Sűrű lesz ez az október!23-án apósom szülinapja,31-én az én drága férjemé,közben megyek vérvételre-tanácsadásra+ uh-ra,úgyhogy igyekszem nem unatkozni :D csak ez a tehetetlenség ne lenne! :? Olyan nehézkesen mozgok már :? Holnap nagytakarítást csinálunk a Cicusommal,mert a Hannát viszik el kirándulni!Ablakmosástól elkezdve minden!

Zsu: Szerintem,akkor nem fog többet menni hozzátok!Nálunka vége felé már csak telefonon hívogatott,hogy hogy vagyok!Amikor megszültem utána meg jött a dokival!Ennyi!Mi júniusban voltunk 1 éves házasok :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Azért csak óvatosan a takarítással. Amúgy tegnap édes volt a férjem. Jöttünk haza a dokitól és én mondtam most érzem sikerül. Erre azt mondja hú akkor a kis Szonja nemsokára jön:) Mondom miért Szonja?? Mert neki az tetszik. valóban már a Szabinalányomnál is szóba került, hoyg Szonja lesz. De akkor a család lebeszélt róla. Nem is értem miért hagytam magam. Na de most:)
Szóval a Szonja név bejön nekünk is.

Kép
csucsu05

csucsu igaza legyen a tominak..... :wink:
melcsi tényleg óvatosan csináld azt a nagytakarítást..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Igen, nosztalgiázni fogunk! :lol: Olyan hamar elrepült az egy év! Biztos kapok valami meglepit is a férjemtől! :)
És küldöm neked a sok-sok +++++++++++++-t! :lol: :lol: :lol:

Anda: Azért ha tudsz gyere! :D

Melcsi: Csatlakozom a többiekhez, csak óvatosan a takarítással!
Hova megy kirándulni Hanna? :)
Biztos te is vártad nagyon az évfordulót, már én is nagyon várom! :lol:
zsu83

CSucsu: De jó! :D :D :D Remélem akkor nektek is lesz egy Szonjátok :wink: :D Nálunk a férjem választotta a Szonja nevet és én rábólintottam!Nálunk se nagyon tetszik a családnak,de minket nem érdekel! :D

Nita: Óvatosan takarítok,férjem nem is engedné már,hogy egyedül csináljam! :D

Zsu: Nem tudom hova mennek kirándulni!Apósom viszi!Van amikor csak aznap dől el,hogy Balcsi vagy a környéken vmi!Mi is nagyon vártuk már az első házassági évfordulónk,de mi nem ünnepeltünk,mert azt mondták,hogy az elsőt ne ünnepeljük meg!Hát,nem nagyon örültem neki,mérges is voltam egy kicsit,hogy a férjem ilyen babonás,de ha azt nézem,hogy azért mert tényleg úgy gondolja,hogy velem akar megöregedni,akkor már nem lényeg! :D

Kép

Kép
melcsi82

melcsi akkor jó ha nem engedné..... :lol:
zsu majd mond mit kaptál az évfordulótokra... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: Biztos jól fogja holnap érezni magát nagyon Hanna! Jó kirándulást neki! :lol:
Azért mi se fogunk olyan nagy ünnepséget csapni, de valamit biztos kitalál a férjem! :lol:

Nita: Persze, elmondom! :lol:
zsu83

jaj elfelejtettem jo kirándulást kívánni hannának!!! :oops: :oops: :oops:
szóóval jó és kellemes kirándulást neki..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

Nem akarom az ördögöt a falra festeni de ma egész nap keményedtem és elmentem nemrég az sztkba de sajna nem volt jó a ctg. Pont nálam romlott el szóval ha holnap is folytatódik akkor khba kell menjek

harivera
Budapest XXI. kerület

vera ne csináld már.........gyerünk pihenni..bármi van telózz nekem ám..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera, drukkolok, hogy megszűnjenek a keményedések! Hátha csak a frontok miatt volt.

Zsu, boldog évfordulót!

Csucsu, drukkolok, hogy összejöjjön! Már kíváncsi vagyok! Mikor dewrül ki?

Melcsi, ne takaríts, pihenj! Bár tudom, hogy a hormonok most a takarítás irányába hajtanak.

Anda, jó, hogy benéztél! Gondolom élvezed az új munkádat!

Nika, mikor költöztök? Vagy már megtörtént?

Nita, hol tartotok a házszétválasztással?

Encikéért én is aggódok, remélem csak netük nincs, azért nem jelentkezik!

Mi most a szülinapi bulik idejét éljük, így mostanában egy hétvége sem telik el szülinapozás nélkül, de remélem nemsokára vége. Holnap kirándulni megyünk a Pilisbe, örülnék, ha ilyen szép maradna az idő!

Kép Kép Kép
datolya

Itt vagyok.

Hála semmi gond nincs ma. de tegnap tényleg fájások voltak és nem jóslóak hanem félóránkénti fájás keményedés. Jól éreztem én. De tudom mért történt ez. ugye csütörtökön ami az Andrissal történt és hogy 3 és fél órát ültünk az sztk-ba ez tett be nekem. Tegnap jött ki az izgalom rajtam. keményedések vanak de nem folyamatos hála hanem ez tényleg csak jóslóak. kedden megyek a dokihoz és megmondom neki mi törént.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?