Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam vvételen és a barna nálam a sikertelenséget jelentette ahogy éreztem is.
A következô februárban lesz (jajj de sokára). Remélem nem lesz gondunk a megtermékenyüléssel. Köszönöm a drukkokat!!

Angel! Drukk, drukk!

Bella! Szorítok!

Bols! Mennyien vannak?
lona1

Bols?????

Baba elküldtem neked pirit pár napra vendégségbe.

Puszi drukk

Bella, Lona ++++++++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Lona :cry: :cry: ölelés

árnika

Angel,
hajrá 3 naposkák és icebabyk :wink: :)

Lona,
:( ölellek!!!

Bols,
????

KépKép
tobi

Lona,
:( a fene enné meg, a hülye megérzés sajnos a legtöbbször bejön... :(
hajrá február! Van addig vmi vizsgálat, kezelés, amivel kicsit ki lehet tölteni az időt? Vagy nem akarsz doki látni... :roll:

Bella, Viktu,
köszi! :D
angel37

Lona
a legrosszabb a várakozás
:cry:
Vendég

Angel!

Faggattam a doktornôt, hogy mit lehetne még vizsgálni, de nem tudott javasolni semmit. Bizonytalanul mondta a véralvadást (Leidenre gondolt szerintem), de szerinte nincs ilyen gond (azért megnézetem).
Voltunk már genetikán is az is jó lett. A nagy kérdés: miért csak kettô osztódott a 14-bôl? Erre jó lenne választ kapni, de fogalmuk sincs. Az összes petesejtem a legjobb minôsítést kapta. Szóval szívesen látnék én dokit csak kapjak választ. Harcikát is kikérdeztem, ô mondta az immunológiát, de nem tudom merre induljak. Van valami ötleted, aminek még utána nézhetnénk?
lona1

Lona, sajnálom. De remélem legközelebb már ikrek anyja leszel!

Bols, Angel, nagyon ügyes kislányok voltatok! Büszke vagyok rátok! Reméljük mindenki megtermékenyül, és maradnak fagyiba is a kicsik. Azt meg pláne remélem, hogy a fagyisokra nem is kerül sor, mert a beültetett babók veletek maradnak. Hajrá Lányok!!!!!

Bella, nem kesereg, nem aggódik! Pozitívan gondolkodik, és bízik a kicsikben!! Ugye, Bella?++++++++++++++++++++++++++++

Katerina, kösz megvagyok. Még szedem a fogigátlót 16-ig. Utána jönnek a szurik. Suprefact, Gonal és Merional. 27-én megyek az újabb UH-ra. Ja, és beülti után progi szurikat is kapok. Attól azért tartok egy kicsit. Féltem a fenekem. :oops: :lol:

A dokim ma nagyon vidám volt, csak kétcsíkos lánykákat engedett ma haza előttem. Ez jó jel! És ezen kívül egy egész óvodás csapattal mentem fel a busszal. :lol: :lol: Én is a focicsapatra hajtok!

skrisz72

Lona! :( Bárcsak egyértelműbb lenne minden!

Skrisz! :D A következő lombiknál neklem is progi szuri lesz, eddig hüvelykúpot kaptam. Na attól én is félek. Izomba szurizni. :roll: Hát asszem én be fogok járni a Kaaliba, mert be nem adom magamnak. Hajrá fociicsapat!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

lona: nagyon sajnálom :cry:

bols:?

rólam:
hazaértem. jó lett megint a prolaktinszintem, így marad a negyed szem bromo.

kati
katica30

Katica, hurrá! Szuper hír!

Katerina, asszem én megkérdezem a körzeti orvost, hogy van-e még olyan, hogy a nővérke rendelés előtt jön, és beadja minden nap.... Vác mellől én nem szívesen járnék be minden nap Budára. Otthon szeretnék maradni békében a beülti után.

skrisz72

Krisz, Katerina,
vmikor házidokinál adattam be, és mondták, hogy ki is jön az asszisztens, ha akarom, de annyi séta belefért! :)

Katica,
gratuláció a prl szinthez! :)

Tényleg legközelebb megkérdem én is, nem válthatok-e negyedre!
angel37

Szép estét mindenkinek!

Bella, drukkok mennek +++++++++++

Angel, szerintem szépen alakultok, drukkolok a kis magoncoknak :D

Katica :D

Krisz, akkor ma jó napja volt a dokinknak és remélem, rád is ragadt a pozitív energiából :wink:

Lona, sajnálom.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lona! Sajnálom :(

Bella! Nem szabad feladni, az elkeseredés várhat! ++++++++++
Emlékeztetőül a 7. parancsolat:
7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

Angel! Ezek nagyon jó hírek, edzős kézicsapat :wink: drukk a folytatáshoz :)

Krisz, hajrá focicsapat :D :D

Baba, ezt a mikinek :twisted:

Kép

(((((((((((Lona)))))))))))))) :cry:

Mó: elküldöd nekem az összes parancsolatot? Priviben. Kösziiiii! :D

Na, kaptam néhány csillagot a vérvételre és vizeletvizsgálatra. Nem tudom mindet megfejteni, de az tuti, hogy vashiányom van . meg bacik a pisiben. :cry: A többit még "kódolom". :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, nyugi, nekem is volt ilyen. A pisiben lévőre kapsz majd antibiotikumot, ha kitenyésztették. 1-2 hét és nyoma sem marad. Megdöglik mind. A vérhez nem tudok hozzászólni.

Angel, egyébként azért szeretném jobban, ha kijönne a nővérke, mert nem akarok semmit elkapni a rendelőben. Beülti után nem akarok rögtön egy jó kis influenzával kezdeni...

skrisz72

Skrissz: most a lelettel vissza kell mennem a házidokihoz? :oops: :roll: :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Lona,
nagyölelés!!!!!!! Fel a fejjel, szusszanjatok, jövő ősszel együtt szülünk!!! :P

Mó,
én is kérek a 10 parancsból!!! :P

Bella,
egyetértünk Móval! Próbáld elterelni a gondolataidat, mert ez még sikerülhet!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mondjuk egy jó kis filmnézés, hmm? :P - kitartás, nagyon szorítunk!!!)

Minden "Akciózónak" mennek a mai drukkok!!!+++++++++++++++

Annyira nagyon szorítok Nektek!!!!! Gyerünk, hajrá őszi babaesőőő!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica,
örülök a javulásnak!!! :P

Árnika,
Te hol tartasz?

tillidian

Sziasztok!

Lona! Hajrá február!

Bella! Nem elkeseredni! Csak pozitívan!

Angel! Igen én voltam akit betoltak, de amikor a punkció előtt a pihenőbe mentem már ott ültél! :wink: Harcikát azért nem láttad, mert csak 12 órára jött a Kaáliba. :D De tudott a "tucatról" Nálad, gyorsan el is újságolta nekem. Továbbra is drukk!

Nekünk 2 kicsikénk indult be mára, akik a biológus szerint: "nagyon szépek". Csütörtökön, azaz 3 naposan kapom őket vissza. Holnap még kell telcsiznem, de valszeg csüt. 12.00-kor lesz az ET.

Skrisz! Már korábban is akartam kérdezni, hol laksz? Csak azért mert én eredetileg váci vagyok. :lol: Jöhet priviben is!

Hamarosan megkapom életem első progiszuriját! Férjem gimnáziumi osztálytársa (orvos) jön hamarosan. :?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

1. progiszuri letudva! Kellemesen csalódtam... olyan ügyes volt a doki, h észre sem vettem és már kész is volt. :)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: :P

Belgyógyász a szomszédom: átvittem neki a leletem, nincs nagy gond. 1-2 eltérés ami van, az épphogy tér el, nem gázos. :D A vashiányom nem gyenge (tehát ettől van a hajhullásom is), úgyhogy azt pótolnom kell. (már a vasraktárom is kimerülőben van, olyan alacsony). A vizeletet azt elrontottam. :oops: Nem ittam vizet se este óta, így besűrűsödött a vérem, ezért volt zavaros valószínű. :roll: Ismételnem kell rendes folyadék mellett, 1 pisiből, annak is a közepéből. Remélem az már bacimentes lesz.

Jó éjt!

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Árnika, köszi, megérkezett!

babaimádó
Kép
babaimado

Lona, nagyon sajnálom. :cry:

Skrisz, kinevezlek tiszteletbeli jóboszorkánynak és mensimeghozómnak. A fagyis beültinél majd babát kérek, oksi? :wink: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, miért kelletek a vizsgálatok? Altatás miatt vagy vmi más?

Bella, pont Te írtad nekünk a lombikosok parancsolatait egyszer!Ajánlanám a mindennapi olvasásáat neked! Puszillak és nagyon, nagyon +++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz, ez jó jel! Hajrá babásodás!

Angel és Tobi, iszonyúan drukkolok nektek!

Mereszt!Kértél időpontot? Nem válaszoltál a kislányoddal kapcsolatban.

Bols+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
Köszi a biztatást.

Angel, Bols
++++++++++

Krisz, Tobi
++++++++++

Katerina,
Én kaptam a Mágustól egy papírt amin írt az ügyeletnek, hogy minden nap adjanak be nekem X progiszurit. Azt elvittem az ügyeletre és minden reggel szépen odajárok munka előtt és természetesen hétvégén is. Én is próbáltam olyan embert keresni aki nővér és beadja, de nem találtam. A háziorvos meg hol reggel, hol délután rendelt, így ez volt a legegyszerűbb.
Vendég

Baba,
Tudom, de írni bármit lehet!:) Na megígérem szombatig többet nem nyavajgok nektek! :lol:
Vendég

Puszi. megnyugodtam továbbolvasva. A vasat könnyen tudod pótolni.
Puszillak

babaimádó
Kép
babaimado

Lona :( , sok-sok ölelés
Hajrá tavasz!!!! Észre sem fogod venni és már itt is lesz a február.

Angel, Bols
minden rendben lesz
kalkata

Bella! Ne aggódj!!!!

Angel, Bols! Nagyon szorítok!

Bols! Örülök, hogy nem volt rossz a szuri. Meddig kell a progiszuri? A tesztig vagy még utána is?

Puszedli! Szorítok neked, hogy minden rendben legyen a punkcióra!!

Progiszurival kapcsolatban köszi mindenkinek a tanácsokat!!!! Asszem Bella ötletét kell követnem, ugyanis a háziorvosom a aváros másik felében lakik. Az asszisztensét nem tudom. :oops: Csak ott járnék már. :)

Tegnap megint görcsölt este a gyomrom. (Pedig nagyon rendesen ettem ám. ) Lefeküdtem egy órára aztán elmúlt. Ma beszélek KP: doki bácsival, mert nem tudom tényleg mitől lehet. Majd megírom mit mondott.

Mindenkinek olyan szép napja legyen, amilyet csak kívánhat magának!

Kép
katerina

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a soksok drukkot! :D

Bols,
:)
Máris progiszuri? Én még csak Utrózom, beülti utántól fogom kapni! Vagy te "csak" szurit kapsz?
Óhh, ez első progiszuri még jópofa! :wink: Az első lombikomnál mikor kaptam tökjól elvoltam vele, a másik kettőnél már nagyon nem szerettem... :oops:
++++++++++++

Krisz,
mikor elgyalogoltam beadatani a progiszurit, nem kellett kivárnom a sort a betegekkel, van hátul egy injekciós szobának hívott helyiség, ami a dokihoz nyílik, ott csak bekopogtam, kijött az asszisztens és szúrt! Két perc alatt végeztem! Biztos van ilyen a te házidokidnál is!

Bella
+++++++++++++ :)

Tobi,
+++++++++++++ :)
angel37

Baba: hurrá mensi. :wink: Igen, az altatás miatt kellett.

Nem mentem vissza házidokihoz, holnap megyek.

Bella, Angel, Tobi, Krissz, Bols: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok

Baba örülök neki, nem bánom hogyha nem küldöd vissza :wink:

Azt hiszem megpróbálok küldeni Nektek zebrákat is, hátha... :lol:

Angel, Bella, Tobi, Bols és Mindenkinek akinek szükséges sok sok drukk.

Till, Én várakozóban vagyok, most voltam vérvételen , jövőhéten eredmény.
Szerintem jövőre megyek újra, az IR-t meg kell várni hogy javuljon, no és hátha spontán :)

Lányok lenne egy kérdésem: Miért kaptok progi szurit, és mikortól??
Én itt nálunk, még nem hallottam senkitől :oops: , csak az utrot.

árnika

Bols, én Rádon lakom.

Angel, még nem tudom, hogy a "faluban" milyen az orvosi rendelő. Majd bejelentkezem, és beszélek a dokival. Remélem azért aszisztense azért van...

Baba, igyekszem az összes kívánságodat teljesíteni!

skrisz72

Skrisz: akkor a többieknek is kérek babákat! :lol: (kis telhetetlen vagyok)

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, na persze.... az ember a kisujját nyújtja.... :wink: Neked a három kívánságból is az egyik az lenne, hogy legyen még három. :lol:

skrisz72

Puszedli! Nem téged láttalak ma 12.20 körül a piros metron egy "anyukánk korú" hölggyel?

Árnika! Nekem azt mondta dokibácsim, beülti után legközelebb progiszuri lesz az utro helyett. Asszem az jobban felszívódik. De nem tom. :oops:

Ma is rosszul voltam, beszéltem doki bácsimmal. Annyira rendes. Azt mondta, hogy nincs ételme tönretenni az összes napomat. Tartsak egy-két hét szünetet, hogy megtudjuk tényleg a bogyótól vagyok-e ilyen rosszul. Másrészt pedig, hogy akárhogy is, ha ez egy szemet bírtam, akkor majd újra kell kezdeni, de még megbeszéljük. Én ezek után párommal is megvitatva amellett döntöttem, hogy a héten itthon dolgozom, sokat pihenve és azért az egy szem bogyót szedem, ha már egyszer elkezdtem. Ti mit tennétek a helyemben? Kihagynátok az egy-két hetet?

Kép
katerina

Mai állás: holnap újra kell telefonálni 9-kor, és vagy aznap kapom vissza őket vagy továbbviszik! Igazából most már azt mondom, mindegy! :D
7 van még mindig, rendben vannak! :D
angel37

Angel!
Ügyes 7 törpid van:) Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++
Bols!Holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Angel,
neked is ügyes kis csipetcsapatod van, mint Bellának :D Drukkok mennek továbbra is.

Én nem tudom, kinek a mensijét vittem, de úgy néz ki, valakiét igen. Hazaértem, fájt a fejem, elaludtam, és amikor felébredtem, így néztem a mellékesben :shock: Sosem volt 27 napos ciklusom...na meglátjuk, mi is ez.

Katerina, az egyéb nyűgöd, megfázás javult? A gyógyszert endokrinológus írta fel neked? Én elmennék egyhez és váltanék gyogyit, ahogy korábban javasolta talán Hunci...lehet, hogy csak a mostaniban van olyan valami, ami neked nem jön be.

allegrobarbaro

Angel :P Bols :P
Szép számok, gratulálok!

Lona :cry:

Lányok :P
Ha nem bánjátok, lehet, hogy odaugranék a talira... egyedül... kicsit dumcsizni, ha nagyon nem lógok ki... ? Hiányoztok :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, jól esik!

Angel! Szuper 7 tagú csapatod van! Ügyesek! Mennek a drukkok!!!!!
Én most Utrót nem kapok (nem is bánom :oops:), csak progiszuri megy, napi 2 ampulla.

Bella! Továbbra is!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Program változatlan: holnap 12-kor kapom vissza a kicsikéinket. Továbbra is ketten maradtak, szépen fejlődnek.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kat: tuti nem engem láttál. :lol:

Fanni: viccelsz? Várunk Téged! És toborozz a szomszéd topicokból még kismamikat és anyukákat, jó??????? (Listába beírtalak. Szóljatok majd , hogy kik jönnek még, ok? Köszi.

Lehet Harcika is jön!!!!!

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó,
ezennel a mai napot bezárom! :P

Bols, Angel, Tobi, Skrisz, Puszedli, Bella+++++++++++++++++++
És nagyon drukk természetesen Mindenkinek! :P

Fanni,
szupeeeeer, gyere!!! (Nagyon jó lesz találkozni!!! Öntesz belénk egy kis lelket! :P - fényképeket ugye hozol? :D )

Katerina,
gyógyulgass!!!! :oops:

Árnika,
akkor együtt babásodunk! :) (vagyunk páran a fránya IR ellen, betesgég monnyon le végre!!!!!!!!!)

tillidian

Sziasztok

Angel, Bols
++++++++++

Tobi, Krisz, Puszi
++++++++++++
Vendég

Fanni, jól teszed, hogy mész a talire.Kár, hogy nekem közbejött valami.

babaimádó
Kép
babaimado

Ki jön még???

OKTÓBER 19. VASÁRNAP, TRANZIT

Talisok:

Lois
Amina
Banana
Katerina
Angel
Kalkata
Viktu
Bella ?
Tobi ?
Allegrobarbaro

Till
Leo
Fanni
Puszedli

Drukkok mennek!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Ma fél2-re kell mennem! :D

MINDENKINEK köszi a drukkokat! :)

Bols,
már biztos nem olvasod, de hátha ma összefutunk!
Szurk a picijeidnek!

Bella,
++++++++++++++++

Tobi,
++++++++++++++++

Krisz,
+++++++++++++++

Fanni,
:P

Baba,
bocsánat, tegnap lemaradt, de jajdejó, végre, hogy megjött!
angel37

Sziasztok,

Angel, Bols ++++++++++++++

Mindenkinek szurok, akinek csak kell :D

Fanni, örülök, ha jössz. Fényképalbumot ne hagyd otthon, olyan helyesek a kis pasijaid.

Nekem végre, 20 nap alatt megvan az inzulin eredményem:
cukor inzulin
éhogyomori 5,6 mmol/L 13,4 mIU/L :)
120 perces 6,2 111 :(

Nem értem a szervezetem :oops:

allegrobarbaro

Angel, Bols
húú, ma már a pociban lesznek a babók :) drukkkilimandzsárók++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
drukkhimaláják++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni,
Mi&MÁ ennivalóan édes pasik!!!!!!! :P

Puszi, Krisz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
nekem a TSH-m szaladgál fel és le, mondjuk a gyógyin módosítgatunk :?

KépKép
tobi

Köszi Lányok :P
Ha Apa elenged, akkor mindenképp odaugrom kicsit. Hányra kell menni?

Angel :P Bols :P
Rengeteg drukk!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?