nah tegnap éjjel befejeztem, f3kor már ágyban is voltam. szombat éjjel óta dolgoztam ezen az anyagon, főként éjjel (nappal 2 gyere mellett kicsit nehézkes lett volna), néha alvásidőben is. örülök, h kész van, mert borzasztó fárasztó volt fektetés után még éjjel 2ig dolgozni mindennap. és utána kelni szoptatni, stbstb..
lassanként egyre nehezebben tudok több dolgot bevállalni egyszerre (gyereknevelés, ügyek intézése, színjátszás, tanítás, fordítás) mert több lovat egy háttal... szóval nem lesz egyik sem minőségi. a gyerekek számával és életkoruk, na me az én életkorom növekedésével egyszerűen nehezebben mennek a dolgok.
a sok idegeskedéstől meg munkától megcsappant a tejem, tegnap előtt jónás már 3kor kelt (egyre korábbra csúszott vissza, ugye 6-ról indultunk) és próbáltam többször szoptatni, meg tápit adni neki - nem túl nagy sikerrel. ma hajnalban visznt megint nagyon sok tejem volt. a barátnőm, aki angliában lakik, azt javasolta, kezdjem majd a HT-it rizsnyákkal, ott mindig így csinálják, HIPP nek van ilyen gluténmentes cucca, amit anyatejjel kell elkeverni. tegnap kapott jónás először és tetszett neki. várni szerettem volna még pár hetet, de annyira éhes volt az elmúlt napokban, h adtam neki. ma viszont, ha visszatért a tejmennyiségem lehet, h szüneteltetjük. (nehéz azért egy ekkora babát jól tartanom.)
szóval mostanában ezek történtek.
az ágy nagyon bevált, csaba meg én is ilyenben aludnánk, vmi hiperkényemes a matraca, így ha samu bölcsiben van, én is ott alszom d.u,. (ha tudok).
ez a sátor nagyon vékony, szellőző cucc, szal nem fülled be.
Timi: gyönyörűek a fiúk, dani ritka szép kisbaba!!! megértem, h kevés időd van, ismerős probléma. bala ovis nagyfiú nagyon kis öntudatos, egyem a szívét! én mindig elterveztem, hogyan szököm meg az oviból, annyira éreztem, h haza tudnék menni. -nem szerettem oda járni-.
andi: nagyon jól sikerültek a képek, mindkét lányod csodszép (és a férjed is helyes ám!!
), szuperül megtervezett, kivitelezett buli volt! suli hogy megy??
niki: nem írsz mostanában sírós emmáról, íy azt gondolom nagyon jól megy a bölcsi téma! ennek szívből örülök! annak is, h
fatima meg tudott egyezni a főnökével! ez szuper! tudom milyen pörgős csajszi vagy, tökre fogod élvezni a melót. (bár amúgy gyerekkel ez sem u.a... kiváncsi leszek a tapasztalataidra!!)
nannó: akkor te is 12. kerület?
klári:mikor akarjátok, h többször menjen juli az oviba?
kriszti: éjszakák? hogy vagytok?
edis, nelly: nézzétek majd babaszobán, meg ilyen helyeken az ágyat, így sokkal olcsóbb.
zsu: uh kép??!!