Gabici!
A Kismama klub a Vasasban van szerdánként, két hete indult, pár alkalom. Jó kis témák vannak, most szerdán a szülésről volt szó. Lesz majd a szoptatásról, fürdetésről, babamasszázsról, lesz klinika látogatás is. Nekem tetszik.
A keményedést meg kell mondanod a dokidnak, majd felír valamit rá.
Egyébként örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, mert ha az ember kibeszéli magából, könnyebb túlélni.
Szoktam beszélgetni a babucival, és mondtam neki, hogy még van 3 hónapunk, majd akkor találkozunk, de még túl korai lenne kibújnia.
Tudod már, hogy fiad vagy lányod lesz?
Nekem úgy néz ki, hogy kisfiam lesz. (Apukája rendkívül büszke magára
) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minden napot csodának élek meg, bennem növekszik egy élet. Ha a szülésre gondolok, nem is a fájdalom jut eszembe, hanem a találkozás azzal, aki bennem élt oly sokáig.
Én is úgy gondolom az életet, hogy senkinek sem árt, ha kicsit nehezebb az élete. Én sokmindent megéltem már, jó és rossz napokat, és mindig amikor visszagondolok rá, az jut eszembe, hogy ebből is tanultam sokmindent.
Egyszer egy könyvet olvastam, Az élet játéka címmel, abból tanultam meg, hogy mindennek lehet a jó oldalát nézni, még akkor is, ha nehéznek tűnik. Fel a fejjel mindenkinek!