Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi!
ez aranyos,nálunk Anyu a legkisebb 160 centvel..a párom meg a tesói közt a legalacsonyabb fiú a 185 centivel...régen fura volt, mert gyerekként mindig olyan hatalmasnak tűntem a többiek között..én voltam az első a tornasorban...de most már Betti az!!! :lol:
az nagyon rossz lehet, ha valamit kifejezetten nem ehetsz...

Boboka!
mindjárt megnézem, ha mindenigaz,akkor Viola kéthónapos egy hetes és egy napos...

KépKépKép
tünci28

Gratulálok a az évfordulohoz Betti. Én a kórházban töltöttem az idei házassági évfordulónkat, ugyvolt ha kijövök akkor megünnepeljük, de ez már elmaradt. Mert nem volt ünnepi a hangulat. :cry: :cry:
melcsike70

melcsi
mi is csak 3 hónapja vagyunk házasok.... :D

Tünci
Nem vagyok ám én sem egy manöken alkat, vannak problémás helyek azért.... de a magasságommal nincs gondom.

Betti
Kép
betti0412

Boboka ugy te milyen magas vagy. Én mindig az utolsó előtti voltam a tornasorba. Még a 30 fős osztályban is. Nem az utolsó hanem az utolsó előtti. Mindig volt nálam egy kicsit kisebb. :lol:
melcsike70

Gratulálok Betti!
Sajnálom a Karácsonyt,nálunk is ez lesz...
valamelyik nap amikor sírva jöttem haza a temetőből, al is döntöttem, hogy idén nem lesz fa ,nem lesz semmi..úgyis dolgozom, mert akinek nincs gyereke azt beosztják szenteste..kb délután 4-5 re érek majd haza...

Nálunk aug közepén volt a hetedik évforduló,meg a párom szülinapja..de ezt már megbeszéltük..még a párom is mondta a múltkor, hogy többé, nem tudja úgy ünnepelni a születésnapját..

KépKépKép
tünci28

Nekünk aug 12.én volt a 13. házassági évfordulónk. 13. és én babonás vagyok.
melcsike70

én is gondolkodtam a fán, de lesz. ajándék is. Babának is, mert a karácsony a szeretetről szól és én szeretem a Picikémet, még ha nincs is itt.
Én is volt, hogy dolgoztam karácsonykor, nagyon utáltam, még azt is, aki bejött az étterembe.
Nincs otthon kaja? Nálunk leszakad az asztal ilyenkor.

Betti
Kép
betti0412

Ha belegondolok mindig azt mondják minden 7. év változást hoz egy házasságban. Hát nálunk ez bejött eddig, a hetedik évben született a Barcikám, a 14. évben született a Bogikám. Mind a két kicsim változtatott az életünkön.
melcsike70

Én is gondolkodtam az ajándékon a kicsi Babámnak, fülbevalót fog kapni.
melcsike70

Csajszik, megyek én aludni, majd holnap hozzászólok, amit írtatok, jó éjt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Jó éjszakát Betti.
melcsike70

Vagyok, csak felbosszantottam magam azon, hogy órákat kell várni, hogy betöltsön...

Melcsi, 167-168 centi körül vagyok.

Betti, gratula az évfordulóhoz:)
Mi most voltunk 4 évesek (mármint nem az esküvő, az márciusban volt)

Tünci, nagyon szép az új vonalzód:)
Akkor neked jól számol ezek szerint?
Vendég

Angyalkámnak lesz ajándék, de a férjemnek Viola lett volna..a kis piros masnival...mindig erről beszéltünk..idén nem hiszem hogy megy ez nekem..

De tényleg, az emberek már szenteste napján mért nincsenek a családdal?
Nálunk hatalmas forgalom van még olyankor is...mindenki idegbeteg a szeretet ünnepén..egymást tapossák..még nézni is fáj..közben mindig az jár egész nap a fejemben, hogy a párom itthon vár rám..

KépKépKép
tünci28

Boboka még egy 10cm-es sarokkal sem érlek utol téged sem. Hát maradok utolsó most a torna sorban.

Tünci tényleg szép a vonalzód.
melcsike70

MOst beszélt Gyurcsány Ferink azt mondta nyugodtan aludhatunk, nálunk szavatosságot vállal az állam a betétekért.
melcsike70

eltűnt egy hsz-om.. :?

elvileg egy nappal van lemaradva...

holnap át kell igazítanom a ciklus vonalzót, mert még mindig semmi..pedig volt forró fürdő is..remélem nem marad ki.legalább működjön normálisan a rohadt szervezetem... :evil:

Szerintetek fennt hagyjam ezt a vonalzót Angyalkámnak?Nem baj?

KépKépKép
tünci28

Melcsike,nyugi majd leülünk! :lol:

Hja kérem, a betétekkel nem lesz gond a bankban, mert olyanom már nincs..most hitel van... :?
tünci28

Persze, miért ne hagynád fent? Nagyon szép:)
Hát én is minden évben elgondolkozok azon, hogy lassan nem azt jelenti az embereknek a karácsony, mint régen. Mindenki idegbeteg...

Ne mond azt, hogy rohadt szervezeted, legyél vele egy kicsit megértőbb, sok mindenen ment keresztül. Minden rendben lesz, tuti, hogy hamarosan megjön:)

Jó éjt Betti

Melcsi, tényleg, úgyis majd ülni fogunk:)
Vendég

Én is próbálkozom vonalzóval és csináltam egyet hogy fog ide felkerülni csajok?
melcsike70

És most legyek nyugodt Nekem majd a térdemen kell ülni vagy vigyek kispárnát? :lol:
melcsike70

szt hiszem nem lesz semmi, a sokáig fenntmaradok gologból..majd le esik a fejem..azért még maradok, de szerintem Ti nézitek a feleségeket. :)

Tudjátok mi történt ma ,ami szerintem nagy lépés nálam és majdnem észre se vettem???
kigondoltam, hogy lemérem a szobákat, rajzolok tervet, csinálok egy listát, hogy pontosan mit, mekkorát, hová szeretnék és egy év alatt szépen mindent megveszek..és tudjátok mi ez???
TERV!jövő...

KépKépKép
tünci28

Melcsike!
emailben megküldik pár perc alatt a kódot..azt másold be, amelyik úgy kezdődik, hogy url...és illeszd be a profil aláírás részébe.
tünci28

Ez tök jól hangzik Tünci és szerintem érdemes a megvalósitással foglalkozni. :lol:
melcsike70

Ha elkészült a vonalzó valahol kell menteni?
melcsike70

Tünci, ez nagyon nagy haladás:):) Ügyi vagy :wink: és nagyon örülök neki

Aha, nézem, feleségek nélkül nincs szerda :roll:
Vendég

melcsike!
nem kell menteni, csak ne töröld azt az email, hogy később esetleg tudd használni..csak jobb klikk az egérrel,másol...utána odaklikkelsz az aláíráshoz, majd megint jobb klikk-beilleszt..és aztán a lap alján-elküld..ki fogja írni, hogy a profil megváltozott...
tünci28

Tünci Privi ment.
melcsike70

próbáld meg mégegyszer, mert nem jött..
tünci28

Miért vetted le a vonalzód Tünci?
melcsike70

Csajok, megyek aludni, mert leragad a szemem
Bocsi, hogy ilyen keveset jöttem ma

Jó éjt mindenkinek :wink:
Vendég

Boboka még van? Vége már a feleségeknek.
melcsike70

Jó éjt épp hiányoltalak de látom majdnem egyszerre irtunk. Jó éjt mégegyszer Boboka.
melcsike70

jóét Betti,jóéjt Boboka..
Melcsi!
válasz ment...
ne mveszem le mindig, csak van amikora hozzászólásnál leveszem az eláírást,csak kikapcsolom, hogy ne foglaljon mindig olyan sok helyet..
tünci28

Azt hiszem sikerült.
melcsike70

Hát nem tudom most mi van?
melcsike70

Kiirta hogy megváltozott a profil mégsem került fel a vonalzóm.
melcsike70

akkor még valami...
a profilnál nézd át az összes sort, hogy mi hogyan van bejelölve, mert lehet, hogy az aláírás úgy van, hogy :AZ ALÁÍRÁS NE JELENJEN MEG:
akkor azt váltsd át,igenre...mostmár bizti jó lesz4 szeretném már látni azt a vonalzót! :D
tünci28

Hali!
Devizahitelhez hozzászólok egy kicsit, nem vagyok szakember, de a minimális megtakarításom devizába tartom, ezárt szoktam nézegetni a devizahitel.com oldalt ahol grafikonos formába lehet megnézni az árfolyamokat. Az árfolyam-ra kell ráklikkelni, és utánna elsőre egy roppant rémisztő dolgot fogsz látni mert minden deviza mostanában erősödik és mennek felfelé a grafikonok( de ez csak az elmúlt 30napra vonatkozik, meg kell nézni 10 évre visszamenően ugyanott)..., nem kell beszarni egyenlőre mert 3 hónappal ezelött a forint az egekbe erősödött ki tudja miért pl az euro 260-270volt nagyjából hosszú ideig, 3hónapja lement 230-ra ,és most visszaerősödött 250-re, szóval a forint még nem gyengült vissza teljesen(szerintem vissza fog). Ha 3hónapnál régebben vetted fel a hitelt nézd meg mennyit fizettél akkor. Igazából nagy baj a hitellel szerintem akkor lesz ha a banknak eszébe jut emelni a kamatot egyoldalúan.
madamrekamé

Szia!
De jó,akkor kérdezhetek?
kb 4 hónapos a hitel, de elvileg hat hónap fix a törlesztés?!
Azt megteheti a bank, hogy egyoldalúan emel kamatot???
mert az oké, hogy a forint gyengülése miatt, több a részlet, bevállaltuk az árfolyamkockázatot..de akkor ha akarja lehet a 6 %egyszercsk 15%?????
tünci28

[quote="tünci28"]
írta:
tünci28Tudjátok mi történt ma ,ami szerintem nagy lépés nálam és majdnem észre se vettem???
kigondoltam, hogy lemérem a szobákat, rajzolok tervet, csinálok egy listát, hogy pontosan mit, mekkorát, hová szeretnék és egy év alatt szépen mindent megveszek..és tudjátok mi ez???
TERV!jövő...

Látod, mégiscsak jelent valamit, hogy tudat alatt éppen EZT az új avatart választottad!
aarnika

AArnika!
köszönöm, hogy segítesz látni, amit nekünk még nem könnyű!

Remélem Viola sem bánja..kicsit, nem is tudom, talán szégyenlem magam..De azért Ő mindig velem van,remélem tudja,érzi..

KépKépKép
tünci28

Ezt nem tudom megmondani,- nekem hitelem nincs- a szerződésben lehet erre valami én nem akarlak rémisztgetni ilyesmivel. Nem nagyon emlékszem ilyen egyoldalú kamatelmelésre az elmúlt 15évben (én is csak a hírekből tájékozódom), de 1989 után volt egyszer ilyen tömegesen az otp-nél 89elött irreálisan "olcsók" voltak a hitelek és emeltek, akkor a hitelfelvevők pereltek, de már nem emlékszem ki nyert...
madamrekamé

Engedlyezve van az aláirásom és mégsem jelenik meg. Úgyhogy azt hiszem nem fogod látni a vonalzóm már nem tudom mit csináljak. HIába illesztem be a vonalzót, üres marad a helye. :?
melcsike70

Tünci! Azok a nők is vágynak újabb gyerek születésére, akiknek az előző ott sertepertél a szoknyájuk mellett. Ez természetes. Hidd el, Viola nem bánja. Ő más formában van veled, és marad mindig is veled. És nem hiszem, hogy azt szeretné, hogy éveken, évtizedeken át örlődj és szomorkodj!
aarnika

képzeld el, hogy arra az otp-re én is emlékszem, pedig még gyerek voltam, de előtte pár éve vették anyuék a lakást és emlékszem hónapokig oda voltak, hogy ezt most hogyan fizetik...

a szerződés szerint,előre tervezett módon, hol ennyit, hol annyit fizetünk..kb 5.évtől 10.évig a legtöbbet, aztán csökken...amit a végén, az már elenyésző, mert addigra remélem a fizetés se ennyi lesz...bár kb 6 éve is ugyanannyit kerestem ,mint most...azért köszönöm az infókat..reméljük a legjobbakat..
tünci28

Én azt hiszem a 6 hónapos fix hitelkamatot be kell tartani a banknak. Végül is szerződés van róla.
melcsike70

Privi Tünci !
melcsike70

Azt hiszem én is elköszönök, mert 7kor kelnem kell. Jó éjszakát.
melcsike70

Na LÁnyok, most tört el a mécses..én ezt nem értem..az előbb még semmi,most meg alig látok....bár el tudnám mondani, amit érzek..de még a mi nyelvünk sem alkalmas arra, hogy szavakba önthessem...

KépKépKép
tünci28

Jó éjt !
most jobb,ha megyek én is...
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?