Sziasztok
Egy kicsit lemaradtam.Hétfőn voltunk dokinál,minden ok Noellel,bár tegnap este meg ma is hőemelkedése volt(remélem csak a foga).
Ja és képzeljétek elkezdett rendesen mászni
,nagyon aranyos,bár még kicsit bizonytalan.
A pneumo elleni oltást 1 évesen fogja megkapni,mert akkor már csak két oltás szükséges a másodikat 14 hónaposan.
Köszi mindenkinek a kép dicsiket.
Alíz
Hunor baba csodaszép,nagyon jóképű kisfickó,amúgy meg tiszta anyukája.Látszik jól tartod,nagyon szépen fejlődik,hatalmasat nőtt.Nagyon szép és megható volt a Te szüléstörténeted is!
Ani
Gratula a forduláshoz!És örülök,hogy tetszenek Roninak az új ízek.Amúgy meg azt csinálsz amit jónak látsz,senkinek nincs joga felülbírálni a döntéseidet.Mondjuk én azt cáfolnám,hogy rossz evő lesz az aki 6 hónapos koráig csak szopizik,élő példa Noel,hatalmas étvágya van és egyáltalán nem válogatós.
Nagyon aranyos lehet a kis Csiguszod,ahogy próbálgatja a hangját!
Fantasztikus a képeken!Mintha pózolna!Jaj,nagyon cuki és huncut!Életvidám kiscsávó!Kérünk még ilyen képeket!!!!!!
Ildi
Nagyon szép súlyban van már Bence babád!Remélem már ő is jobban van.A szemére adtak vmit?
A nóziját fújod fluimarral?Az fellazítja a dolgokat és jobban le tudod neki szivatni.
Várjuk a frizu fotót!
Bessy
Remélem a nyavajádnak már hült helye és kicsattansz az egészségtől!
Anikó
Mi volt a hétvégén,voltak anyóspajtásék?Sajnálom a rossz viszonyt,de azthiszem a te lelked nyugodt lehet mert nem te csinálod a balhét.Nagyon nehéz baba melett háztartást vezetni ezt mindegyikőnk tudja.Na és hogy csak vizet adtál neki,ez igazán felháborító,nem gondolod?Hogy képzelted?
Nem hogy örülne,hogy nem ciánt kapott
.
Húúú,de gonosz vagyok!
Nekünk se mindig fényes a kapcsolatunk anyóssal,sőt.....de muszáj alkalmazkodni,nincs más választás.Ez az együttéléssel jár.
Vicky
Te még mindig egyben?De remélem már nem sokáig!
Csodaszép koszorúslányok voltak a csajok
KÉt igazi kis tündér!
Nati
Sajnálom,hogy Bence rosszul viselte az oltást
Nekem is mindig "kijött" a kúp (germicid),de mint kiderült amikor nem jött ki akkor sem használt,egyszerűen nem vitte le a lázát.Ezért 3 hós kora óta Nurofent használunk.
Nagyon szupik a képek és a videók!Bence csodaszép,varázslatos kisfickó!Olyan jó lenne találkozni veletek!Mindegyik kép és videó fantasztikus nem is tudok választani,hogy melyik tetszik a legjobban.Ja és látom nem adja fel könnyen a dolgokat,az az átfordulás is csak sikerült a végére...hát csúcs.A mosolygós nagyon megható,szinte látszik a szemében:"hogy igen ő az én anyukám akit annyira imádok és csodálok"Ez a kötelék az ami leírhatatlan és megfoghatatlan.A nyújtózós is nagyon cuki!
Tand
Mit értesz azalatt,hogy gesztenyét raktok el?Azt hogyan kell?Van szelíd gesztenyétek vagy úgy veszitek?
Nagyon ügyes vagy a fogyival és a hozzáállásod is szupi!így tovább!
Ibi
Gratula a nevetéshez!Másnak ezek jelentéktelen aprócska dolgok,de nekünk anyáknak egy hatalmas csoda és fantasztikus öröm.Ez olyan jó!Édes lehet Gergő!És persze,hogy lehetséges,hogy nyúl a tárgyak felé,és meglátod napról-napra ügyesebb lesz és új dolgokkal örvendezteti meg az anyukáját.
Tündi
Édes a babád.És milyen kis pufi a pofija-de így tökéletes!Milyen súlyt becsültek?
Tesó
Tudtam,hogy sikerülni fog a vizsga!Gratulálok,nagyon ügyi vagy!És a továbbiakban is hasonló sikereket kívánok!Bizti simán menni fog minden!
Chrissy
Nagyon jók a fényképek,olyan jó nézni őket.Martin nagyon vagány kiscsávó és látszik rajta a huncutság.Nagyon édes!
A kaja is fincsi lehetett,nagyon jól néz ki...meg is éheztem!
Na és, mik a tervek a hétvégére?Hogy ünneplitek az 1 szülinapot?Sütsz tortát?
Hihetetlen,hogy már 1 éves lesz Martin!Csak úgy repül az idő!