Kmelinda: sajna én sem tudok ilyen helyet, pedig már én is gondolkodtam, hogy mi a francot csinálok ennyi babaruhával.
Csucsu: Hát nem tudom, a Böminél a gyerekorvos adott beutalót az ultrahangokra a csípőszűréssel együtt. Úgyhogy akkor azt gondoltam alapból ezeket is nézik.
Akkor egyébként a Budai gyerekkórházba kellett mennünk, mert oda tartoztunk, és időpontot kellett kérni. Így is kellett várni, de nem volt az a nagy fejtlenség. Már előre félek a holnaptól. Elég türelmes vagyok, de ha felhúznak akkor aztán....... És hát mivel nem sok jót hallottam a gyártelepi helyzetről gondolom felfognak
Már két hete minden csütörtökön el akartam menni, de mindíg halogatom pont-e miatt. De most már muszáj lesz, mert lassan lejár a beutaló.
Szóval visszatérve, most meg az Adél zárójelentésén volt rajta, hogy a baba 1 hónapos kora után lehet ezeket az ultrahangokat csinálni, nem kötelező, de ha szeretné valaki akkor az alábbi telefonszámon lehet bejelentkezni, és kell beutaló.
Én meg gondoltam, ha már lehet elviszem, abból baja nem lesz ha megnézik.
Egyébként már nagyon aranyos a kis prüntyi, nagyon érdeklődő. Az autóból is tök sokáig nézelődik kifelé, meg a zenélő forgót is nézi. Ja és ha fütyülök neki, akkor csücsörít és a végén mondja hogy hű. Nagyon édes.
És rendületlenül fujja a nyálbubijait
Nita: holnapi a séta vagy játszó. Én nem tudok pontos időt mert az etetések még nem álltak be. De majd úgy öltöztetem be a kisasszonyt hogy ha kell akkor nagyjából tudjunk indulni. Úgyhogy ti beszéljetek meg valamit, és akkor mi csatlakozunk hozzátok remélhetőleg minél előbb. De gondolom kb 10 körül kéne nem?
Nóri: boltold le a kis Attival, hogy tudjatok jönni ti is. Tessék mostmár meggyógyulni