Sziasztok!
Nagyon közi a hiányolást csajok, aranyosak vagytok! Itt vagyok, élek és virulok, még olvasni is tudom a fórumot, de írni már alig. Nem időm nincs, hanem nem bírok ülni
Valakit mindig nyomok, és az illető ez ellen hevesen tiltakozik is
Most éppen Eszticica, mert épp ő van alul, Ádám dorbézol felül. Nemrég ez még fordítva volt, de jó testvérek lévén helyet cseréltek, hogy mindenkinek egyformán jusson a "jóból". Most Eszter nagyobb picit Ádámnál, ő 467 gramm, Ádám pedig 432 gramm. Már nagy culák
Hétfőn megyünk 4d-s uh-ra, már nagyon várom!
Nem emlékszem, hogy meséltem-e, de sikerült eladni a lakásunkat, ráadásul szuper áron. Gyorsak voltunk, ügyesek, és szerencsések
Közben megtaláltuk és már le is foglaltuk álmaink házát, holnap az adásvételi szerződést is megkötjük
December közepe körül már költözhetünk is, ha nem jön közbe semmi, tehát az utolsó hármasban ünnepelt karácsonyunkat is ott tölthetjük.
Időközben szegény sógornőm is megszült 30 hétre, de már szerencsére mindketten jól vannak, a picit se kell már lélegeztetni, már csak nőnie kell. Nagyon várják már haza. Azért bőven ellátták izgalmakkal a családot...
Dóri egy nagy huligán, szereti a bölcsit, szerencsére szívesen megy. Olyan okos nagylány már...
Hát "röviden" ennyi történt velünk az elmúlt hetekben
Azért, mert nem írtam, mindenkinek nagyon drukkoltam ám innen a háttérből, akinek épp szüksége volt rá, remélem éreztétek!
Ezután se ígérem, hogy gyakran jövök, de igyekezni fogok nem ennyire eltűnni, és aztán csak magamról írni