Sziasztok!
Gratula és drukk minden júniusi babavárónak!
(A barátnőm idén júniusban szült.
)
Én ugyan már/még nem várok babát, 6,5 hónapos kislányommal vagyok itthon, de azért eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha...
Nekem még nem jött meg tavaly június 6 óta
, de soha nem lehet tudni, lehet még mielőtt megjönne teherbe es(t)em... Ugyanis még nem védekeztünk a férjemmel.
És ahogy látom, Torokka csak 1 hónappal jár a babájával előttünk.
És nála máris jön a második... (Vicces lenne, ha még a menzesz előtt teherbe esnék és megkérdeznék az utolsó menzesz idejét.
)
Mi kb. 2 év korkülönbséggel tervezzük a gyerkőcöket. Egyelőre még el is rémítene kicsit a második gyerkőc gondolata, hiszen még mindig kaotikus az életünk.
Imádjuk, nagyon boldogok vagyunk vele, de még szanaszét vagyunk zilálva, semmire nincs időnk.
Még nem nagyon találtam újra magamra, egyelőre még főleg anyarabszolga vagyok...
Sokszor délután eszmélek, hogy még nem ettem, nem ittam. Luca babánk örökmozgó, állandóan állni akar (még a csupasz falnál is), mászik, mint a villám. És a nehezítés, hogy lefejt tejet kap, így órákat fejek naponta.
Szóval leginkább Torokka miattad ragadtam klaviatúrát, hogy megkérdezzem, nálatok hogy van? Láttam, hogy direkt nagyon kis korkülönbséget szerettetek volna, de ennyire? Kicsit sem ijedtél meg, hogy húh, akkor most mi lesz? Akkor épphogy megjött és máris összejött a baba?
Te már nem szoptatsz, ha a nagyszülőkkel maradhat a kicsi? (Vagy hagysz neki fagyitejet és fejni fogsz?) Nektek hogy sikerült belerázódni a gyerekes létbe? Ezek szerint jól, ha máris belevágtatok a másodikba.
Bátrak vagytok!
Nagyon kellemes pihenést a wellneshétvégén!
Bocsánat a sok (talán nem is idevaló) kérdés miatt, csak beindult a fantáziám, hogy mi lenne ha...
Szóval nem tudom, nálunk mi van? Esély (ha nem is sok) azért van rá...