Sziasztok!
Jelen vagyok én is egy kicsit....
nem bírom ki, hogy ne nézzek be rátok...
Lilla! - Én sem gondoltam hogy ebben a hónapban is lesz HAJRÁ!! Akkor megint küldök babaragacsot....++++++++++++
bár a mhny-det elnézve nem is lesz rá szükség....
Nagyon vastagon produkáltál, szerintem ebben még két pici lurkó is megragadhat!!!
Bumi - Holnapra mennek a drukkok! +++++++++Nálatok is olyan lassan indulnak eé a dolgok...de mostmár NINCS MEGÁLLÁS! Közel a cél!!! Elűzted a náthát végül?
Kissedi - Szóval, ti is novemberre gyúrtok? Hűűűűű de izgiz hónapunk lesz itt a topikon. Beindulnak az események és remélem babaesőt is zúdít ránk az ÉG
Mennek a drukkok folyamatosan...Cmok!
Katerina - Végre jobban érzed magad. Lehet hogy mégis a bogyó...
Kiváncsian várom mit mond az endokrinológus..
Andi - Igen, megvettük a gyógyszert..sétáltunk egy nagyot, végignéztük a kirakatokat, ebédeltünk, fagyiztunk és a párom még rábeszélt egy magaszárú csizmára is...
( nem volt nehéz...
Szóval, lejártuk a lábainkat, még hólyagom is lett a cipőtől. ...
Jaj, bocsika - Az öcsém alatt az első unokatesómat értettem, de mi már csak így szólítjuk egymást, hiszen mindhármónkra sokáig a nagyszülők vigyáztak- míg a szülők dolgoztak, így mondhatnánk együtt nőttünk fel, mint három testvér. Az érzések is ugyanolyanok...és igen, mindig sokan voltunk az asztalnál...ez néha nem előnyös, mert csak sokat tudok főzni ( amitől aztán hízunk, mert szó szerint zabálunk...
) és sajna képtelen vagyok egyedül enni!!!! Mindig kell hogy legalább valaki leüljjön mellém míg eszek...
Ez van. Vagy itt eszek, míg fórumozok....
Mindenkinek csók és meglepi-baba a pociba!!!!!!!!