heló!
Egész idáig kinnt voltunk,festettük a belső ajtókat. a ház sose lesz kész, mert most meg az ablakosok nem hozzák csak jövő héten a redőnyöket és mivel vakolható tokos, ezért addig a kőműves se tud nekiállni a színezésnek..úgyhogy a belső dolgokkal nem is várunk tovább, hétvégén megrendeljük a szőnyeget, kifestünk, ma lefestettük a belső ajtókat,párom beüvegezi, az már megvan..a többi meg majd lesz valamikor..jó, ha november elejére birtokba tudjuk venni a házat..elfáradtam nagyon, jól elszoktam a fizikai munkától, egész nap guggoltam, meg hajolgattam, már be kellett jönnöm, mert a hasam is sajog..szerintem durva izomlázam lesz..
aztán másfál óráig azon aggódtam, hogy mostmár végképp elfogyott a pénzünk,amik elmaradnak, majd havonta a fizuból kell megvenni..függöny,csillárok,dekocuccok...
ezért aztán tényleg visszamegyek munkába,kell az a plussz harminc ezer..a táppénz elég vacak..
most már átöltöztem hálóingbe, alig élek..
ma igyekszem a lehető legtovább fennt maradni, mert párom éjszakás lesz, reggel minél tovább aludni kell nekem is ,hogy ne zavarjam...
Betti!
ÚÚÚÚgy irigyellek, hogy van önuralmad az evés terén..én szeretek jókat enni, a mindenféle húsokból, tésztákból...