Na hát még nem nyugodtam le, de eldöntöttem, hogy azért is újra írom, de sztem a felét ki fogom hagyni, totál kihagy az agyam, fogalmam sincs már miket írtam!
Amire emlékszem:
BUMI
Méz, tea, torokgyogyi, izzadás, mindent vessél be, remélem nem marad el megint, hatalmas drukkok szállnak feléd!
KATA
Sajnálom, hogy nem tudsz mostanában sűrűn jönni, de lehet,h ogy ez a "kis szünet" talán még jót is tesz neked, kis figyelemelterelés!
Vállalnám a táblicseket, de elég béndzsó vagyok az ilyesmihez!
Neked és Buminak is:
VICKY
Sötét gondolatok huss! Kutyuska
NÉMÓCI
Még kb. ugyanennyi időd van pihizni ahány hetes terhes vagy, használd ki mert utána 24 órás ügyeletben leszel!
MARA
Az én szememben is hős vagy, és csak csodálni és csodálni tudlak..........
A lehető legjobbakat kívánom neked, és hiszem, hogy ennyi rossz után már sikerszériák következnek! Igazán megérdemled! Pusszantalak!
TIMEJKA
Nekem az az érzésem, hogy most jól megtalált az összes kehe ebben a hónapban, gondolom egy szikra esélyt nem látsz a babásodásra, lehet, hogy meglepődsz egy hét múlva???
LINÁCSKA
Süti nyami! Teleport???
TErmészetgyogyi segít majd, ha hiszel benne! ++++++++++++++
TWIST
A kis kolléganőm tök ari volt ma, hulla fehér volt amikor meglátta a tűimet!
Mondam neki no para, nem őt fogom beoltani!
Végig mondogatta, hogy minden elismerésem a tiéd Dita hogy ezt meg bírod csinálni! Totál rosszul volt!
Javaslom, hogy tanuld meg. 2-3 alkalommal csináld magad a dokker felügyelete alatt és sztem utána már magadtól is menni fog!
Hidd el én is ki voltam a tűktől, de ahogy Monicék sem tudtak mást tenni, mint hogy a szurikat beadták, így úgy vagyok vele, hogy nekem is ez legyen a legkevesebb, bár én a kútba is beugranék, ha azt mondanák attól babás leszek!
PErsze ha nem megy, akkor sincs semmi gond, mert tényleg nem mindenki képes rá, és ezzel nem leszel kevesebb mint az aki meg igen! Én egy őrült vagyok és ezt mindenki tudja!
De hát így szerettek, nem???