Új privát üzeneted érkezett!

Share, őszinte részvétem a Nagypapád miatt!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Share
részvétem :cry: :cry: borzalmas érzés elvesziteni szeretteidet :cry: :cry:

Gomba
jók a képek,milyen nagyfiad van már :wink: :wink:

Fiona
Döbrögi is jó nagy már,nem semmi hogy megy az idő :wink:

bibar

Share:

Lo siento mucho tu abuelo. :(
Vendég

Benszi Drága, nem is reagáltam, hogy szuper, hogy a gyerekek alszanak! És ez a lábujj törés..bocsi, hogy ezt írom, de még ez is olyan "benszis". :lol:

Gomba, hú de nagyfiú már Benedek! És egyre jobbképű!! Jak de vágyódom már én is ki a természetbe! Szuper lehet! Lábad, hogy van?

Tegnap voltam az 1 éves tanácsadáson, Rami 10,5 kg és 76 cm! Kis gömbölyded szépség, bár teszem hozzá 9 hónaposan 10,1 kg volt, úgyhogy már nem gyarapodik olyan serényen.

Na, próbálkozom a képekkel.. Kép Kép Kép

Kép

vicuska2007

Most reggel megyünk Helen Doron angolra, itt lesz Harasztiban, ez most egy ingyenes óra, kíváncsi vagyok milyen...majd megírom.

Kép

vicuska2007

Share, részvétem!

Gomba, hogy mekkora már Benedek!
Új az ülésetek?
Apu vett a saját kocsijába is, és folyton nyüglődtek a csajok, pedig imádnak autózni, aztán tett apukám a huzat alá még egy réteg szivacsot és azóta csend van :lol: Törte a kis seggüket :D
Nálunk van a hátsó ülésen mindenféle játék is, ha hosszabb útra megyünk...

Vicuska, holnap kezdődik itt egy baba-mama klub és mindig más meghívott vendég lesz, holnap helen doron tanár, jövő héten ringató, erre a csajaim egész éjjel köhögtek, délután megyünk doktor nénihez. Remélem még nem ment rá Dorka tüdejére...
Rami éééééédes!

Judit

jucicuki

Jaj de jó csajok,hogy így pörög a topik!Na erről beszéltem nyuszók-muszók,mikor írtam,hogy gyér lett a topik!Ez már a régi! :lol: :roll:

Szóval mindenkinek köszönöm a lábujjam jókívánságait,de lehet nem tört el csak repedt vagy zúzódott!Tegnap itt volt a gyerek dokinéni és megmutattam neki!Ma már kicsit jobb,de ez van!A sztori a következő:Apával és Baluval kukucsoltunk a fal mögül!Én megbillentem és nem akartam elesni,de hogy hogy rúgtam bele a fal sarkába azt ne kérdezzétek!

Édesek vagytok az alvás gratulálásához,de ma megint műsor volt!Mondjuk Balu levegőt nem kap az orrán,annyira tele van cuccal,még ha kiszívjuk neki,azonnal termelődik szinte újból!Vírusos balhé lett,amit szerintem a Dóri nyomott plusszban a megfázásra Balunak!Picit piros a torkuk!Nem kértem rá antibiotikumot!Calcium,c-vitamin és orrcsepp.A kedvük amúgy jó,étvágyuk is van,úgyhogy majd kilábalnak!

Share!
Őszínte részvétem!Nekem márciusban halt meg a nagyim!

Witch!
Szép nevet választottatok!

Zsókuci!
Jó lett a honlapod!

Gomba!
Tisztára te vagy a fiad!Jó a kisfilm!Nagyon nagy lett Benedek és ügyes!Jók a fotók!Jobbulást a lábujjadnak!Én is egyre jobban magunkat látom a gyerekekben!

Bibarkám!
Kicsi nyűgösöm ma aludt?Csók!

Luki!
Hol a fotó?Ne rejtegesd már őt!

Juci!
Jobbulást nektek!

Elan!
Frontok drágám,attól nyűgösek a picik!Ja és én is ejtettem már vigantolt a gyerekre!Van egy hatalmas nagy nehéz telefonunk,ami be van szorítva a fal és a kanapé közé!Balunak sikerült magára rántania,úgy hogy bekékült az orra!

Fiona!
Ne ostorozd már magad.Sok a teher rajtad.Hayd a francba a takarítást!Pihenj,mert kidőlsz és akkor nem lesz ki a Bencével legyen.Kitartást!Ja és azonnal tedd le a földszintre a kiságyat,mert bármelyik pillanatban felcsimpaszkodik rá!Helyesek a fiaid!

Vicuska!
Tényleg Benszis volt a lábujj sztori!Uram is ezt mondta!Annyira édes Rami,ahogy áhitatttal nézi a tüzijátékot!

Képzeljétek!
Szeretgetik egymást a gyerekeim!Térdelnek egymással szemben és ölelgetik a másikat,de mindezt olyan vehemensen,hogy néha fellökik egymást!Na olyankor koppannak a kövön rendesen,mert nálunk nincs szőnyeg!Mondjuk Dóri már megtanult ügyesen esni,Balu még nem!Ő sír is,Dóri leporolja magát azt gyia tovább!

A legjobb én is elkaptam a kölköktől a takonykort!Úgy fáj a torkom,hogy besz...s.
Vendég

Share,
Őszinte részvétem, tudom, hogy mit érezhetsz, mert én két hete vesztettem el a nagymamámat.

Lányok,
Nagyon aranyosak a lányok, és hogy repül az idő, hihetetlen, hogy milyen nagyok már. Gratulálok Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Vicuska
annyira édes Rami :lol: :lol: ez megnyugtató hogy leáll a hizás,mert most 9 hósan mi is 10.5 kg-sak vagyunk :shock: :shock: mesélj már a buliról :lol: ajándékok??

Benszikém
ma is nyügi volt,szerintem jön a 100. foga :shock: :shock: :shock: :shock: ez már rágó lesz....puszi

bibar

Sziasztok!

Ágyról leesős témához Én is csak annyit fűznék, hogy ennyire támadóan nem lehet ítélkezni és nem is szabad! A baj tényleg pillanatok alatt meg van, Én már csak tudom.

Benszi anyám ez a lábújstory azért nem semmi volt :) Ikrek édesek ahogy egymást szeretgetik. :) Niki is úgy imádja a gyerekeket, hogy általában eldőlnek, de Ő van felül, a kis rafkós. :)
Hajrá hajrá gyógyulgatni!

Juci teljesen természetes, hogy te aztán túlzottan para vagy. Féltsd is őket, de búra alatt sem lehet tartani őket.
A tanácsom pedig az, hogy nem biztos hogy jó ha te az angyalok szüleit olvasgatod, és szerintem másnak sem kellene akik ezen nem mentek át. Aggódunk eleget a gyerekek miatt, nem kell plusszban frászba rakni magunkat.
Jobbulást nektek.

Share őszinte részvétem...én egy ölelést küldök nektek.

Zsókuci husi :) Szupi a honlapod, de a munkáid még szebbek. :)

Gomba de jó látni Titeket. :) Még bírod a kendőzést? :) Hány kg Benedek? :) A gombás kép annyira találó. :)

Luki drága persze természetesen nem az esztétikára gondoltam Falattal kapcsolatban, tudom Nikinél az. Csak rosszul adtam át az üzenetem, hogy el kell fogadni azt ami van, és tenni amit tenni kell. Falattal nem lesz gond, és jó anyuka révén biztos csacsogni fog a kiscsaj tisztán és érthetően. Én szeretném ha jönnél a fejleményekkel, és láthatnák jól alakulnak a dolgok.

Fiona a fiaid édesek. :) Jó látni mikor egy ekkora kamasz igy játszik a kistesóval. :) És ne hajszold és vállald túl magad! Tessék pihenni, ahogy Benszi is írta a házimunka megvár!
A kiságyat meg tényleg tessék azonnal lejjebb rakni! Még jót is teszel legalább fel tud kapaszkodni majd a rácsokban, és indulhat az állás. :)

Vicuska hihetelen változik Rami szerintem. Én ép mondani akartam h szerintem nyúlt a csajszi. Az biztos h a súlygyarapodás kicsit lassulni fog, Niki most 2 éves lesz és 12 kg. :)

Elan Gábor nagyon szépen tartja a kis buksiját ahogy a kedvenc mesémet nézegeti. :) Nekünk is meg van. :)

Witch örülök h mocorog a picur. :) Sajnálom a lábujjadat, pocisan biztosan pokoli lehet. Jamina nagyon szép név. :)

Rebe csajokon tényleg látszik mennyire bejött az új szerzemény. :) Most már jobban látni a különbséget köztük. :)

Bibarci Olivér h van? :) Képet kéérünk. :) Ez az epe dolog nem hangzik valami túl jól :shock: Zsírleszívást honnan akarsz, ne vicceljé mán? :)

Ballagyo a lapuló olvasóüzemódban. :) Magatokról is írj, és kééépet! :)

Napcsi készülsz már a nagy szülinapra pénteken? :)

ELTÜNT KISMAMIK adjatok életjelet! :lol:

Velünk annyi h megy a hasmenős vírus, plusszban tegnap 2-szer huzatoltam éjjel mert Niki telihányta szegénykém. :( Pedig este mondta is h aja fáj pocó... :( Közben a vizelete sem volt rendben, meg a cukra, de mára minden negatív lett, persze Heim Pál megint visszahívott, mert a tenyésztés nem jó. :( Azt mondták ne aggódjak valószínű nem a veséje, de ilyenor muszáj. Múlt héten 4 óra alatt produkálta Heim Pálban a pisit... na mindegy ez van :)

chesti

Chesti, szegény Niki!! Jobbulást! Édes kis cukkancska!!

Chesti, Te jobban értesz a géphez, programokhoz. Megcsináltam a Flash Slide Show-ban Raminak a szülinapjára egy tök jó összeállítást. Ez a program swf és html-ben készíti el a kész videót. De sehova sem bírom felrakni!! Se youtoube, myspave, videa semmi! Át kelle konvrtálnom más fájl formába? Úgy szeretném Nektek is megmutatni de így..igaz közel 10 perc, így csak erős idegzetűeknek ajánlom.. :lol:

Kép

vicuska2007

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Aranyos%20P%C3%A9ter/Dokumentumok/Flash%20Slideshow%20Maker%20Professional/output/bestoframika2.html

Kép

vicuska2007

Lányok, talán sikerült feltennem a netre a klippet.
Kérlek, nézzétek már meg elindul-e.

Köszi!

http://cid-e835390b115fb45d.skydrive.li ... amika2.swf

Kép

vicuska2007

Sziasztok!!

Vicuska nem tudom ki hogy van vele de én sajna nem tudom megnyitni :( :(
Pedig szivből kiváncsi lennék a kiscsajra!! Csináld ugy mint annak idején a Juci!! Olyan cukik voltak rajta a kiscsajok.

Ramika gyönyörű a szülinapi képeken!! Tetszett neki a tüzijáték mi?? :lol: Édes kis pofika!

Share!!

Részvétem a nagyid miatt!! Azért nagyon szép kort megélt ám!! Biztos jo ember volt.

Gomba!!

Nagyon csini fiu Benedek!! Jo nagyok vagytok már!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Gomba,
Jaj de csini szerkója van Benedeknek! :wink:

Share,
Fogadd őszinte részvétem!

Chesti,
Jobbulást Nikinek!

Vicuska,
Nekem sikerült megnézni! Jaj, nagyon meghatódtam. Fantasztikusan jó lett a klip. :D És egyáltalán nem baj, hogy hosszú. Ebből semmit nem kellett volna kihagyni, úgy jó ahogy van. A lánykád meg egyszerűen tündéri. Tudod, hogy nekem nagy kedvencem. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti, jobbulást Nikinek!
Angyalok szüleit a lelkisegítős "meló" miatt olvasom. És csak azért ajánlottal olvasásra, mert valaki itt írta, hogy ilyenkor még milyen rugalmasak a csontjaik a kicsiknek...
Nincsenek ám búra alatt a csajok azért, látnád őket, ahogy a nappaliban kommandóznak a bébi taxikkal :lol: :lol: :lol:

Mindkét nőcinek hörghurutja van, de egyenlőre csak tüdő felett zörögnek, nem kaptunk csak köptetőt. Hála az égnek doktor nénink nem erőlteti az antibiotikumot, amíg nem nagyon muszáj. Ha nagy gáz lesz van itthon beroduál az inhalátorhoz és ha rosszabbul lesznek, csütörtökön menni kell hozzá.

Vicuska én sem tudom megnyitni, mert hiányzik vmi progink hozzá, de majd délután ha hazajön az uram, ráállítom a témára.

Puszi!
Judit

jucicuki

Chesti,Juci!

Jobbulást a csajoknak!

Fiona!
Jók a képek.Dobok én is,de csak a te kedvedért!

Bibarkám!
Gyúrj a jövőhétre!puszika

Vicuska!
Én sem tudtam megnézni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok csajszik!!

Benszi!!!!

A gyerkőcök mint mindig: Gyönyörűek!!!Nem lehet betelni a képekkel!!!
Azon gondolkodtam igy a képeket nézve hogy pont jók: a kiscsaj :Ártatlan kék szemek világos haj/Könnyen lehet majd szőkiteni :lol: :lol: /pisze nózi! A Baluka meg!!Hát mit mondjak :tiszta macsó :lol: :lol: Gyönyörű sötét szemek,határozott szemöldök sötét haj!Dögleni fognak a csajok :lol: :lol:

Juci!!

Millió gyógypuszi a két kis huncut manócskának!4 Egyébként ez valami népbetegség mostanság. Itt erre felénk legalábbis majd mindenki beteg.

Vicuska !! még mindig nem tudom megnyitni :cry: :cry: Tarthatatlan állapot!

Chesti!!!

Remélem lencsilányka jobban van !!
Gyógypuszi neki is!!
:lol: :lol:

Képzeljétek mi történt!!

Kibujt egy fogacska!! Eddig alul van kettő és most a felső fogának kellett volna elvileg kibújni, erre mi történt??? Kibújt a bal szemfoga!!! Hát most vagy vámpírok leszünk vagy nem :lol: :lol: :lol: Ilyet még nem is láttam

Csajok!!!!!

Segitséget szeretnék kérni tőletek!!! Mindenki véleményére kiváncsi lennék. Szóval: Apa legközelebb februárban megy dolgozni.Az is kb 3 honap lesz. Kérvényeztem a Bencének a bölcsit. Mert nálunk ez igy megy. Kérvényezni kell hónapokkal előtte és vagy lesz helye vagy nem. Ma jött a válasz hogy tudnak neki helyet biztosítani.Most szörnyen tanácstalan vagyok.Szerintetek jó ötlet a bölcsi??? Januárba lesz 1 éves..Aki most vigyáz rá szerintem elválalná újra.
De nem gondoljátok hogy a bölcsibe a korának megfelelően foglalkoznának vele és az jó lenne neki?????Esetleg lehet hogy jo lenne neki a közösség???? Vagy nem?????
Aki most vigyáz rá egy rendkivül jo lelkü asszony. Igazi nagymama tipus és nagyon szereti a Bencét!! Nagyon el is kényezteti!!!
Segitsetek!! Szerintetek mi lenne a jobb???
A bölcsibe vissza kell jeleznem hogy igényt tartok -e a helyre.

Irjatok ti mit csinálnátok!!! Köszike! Puszi! Kép Kép Kép Kép

Kép
fiona66

Fiona
én biztos a jó lelkü nagyitipusra biznám :wink: :wink: bölcsivel nincsenek jó tapasztalataim,tudod óvónő vagyok,mellettünk a bölcsi,inkább nem irok semmit.....tudom sokan kénytelenek beadni,de ha van ilyen ismerősöd szerintem még várj egy kicsit a közösséggel.képek aranyosak :wink: :wink:

Benszikém
csodásak a skacok mint mindig :lol: :lol:

Chestikém
jobbulást neketek,szegény Lencsilány :cry: :cry: Olivér már jól van,most végre megint átaludta az éjszakát :wink: :wink: képet majd dobok valamikor :wink:

Vicuska
én sem tudtam megnyitni :cry: :cry:

bibar

Sziasztok!

Fiona, hú ez nehéz kérdés! Én most láttam Ramit a Helen Doron angolon, mennyire jól elvolt a többi babával. Fogdosták egymást, másztak ide-oda ezerrel, engem le se kakilt. És úgy kifáradt, hogy délután 3 órát aludt!
Viszont nagyon kicsik még az 1 évesek is..
A nőci mit mond, aki vigyáz rá? Nem teher neki a dolog? Na, gondolom nem.
Amúgy szerintem a bölcsit már mindenhol kérvényezni kell, már én is beadtam 2009. őszére. Igaz, akkor Rami már 2 éves lesz. De nálunk csak 18 férőhely van, így a jelentkezők nagy részét elutasítják. Nálatok tök jó, hogy fel is vették. Milyen a bölcsi? Beszéltél ott személyesen is valakivel?

Lányok, hugimnak sem akarta lejátszani, azt mondta a gép, hogy nincs megfelelő program és társítson a gépen lévőkből. A Media Player-t választotta és minden további nélkül lejátszotta. Nálatok is ez a baj?

Kép

vicuska2007

Ja, és ugye azt próbáljátok amit a 2. levélben írtam:

http://cid-e835390b115fb45d.skydrive.li ... amika2.swf

Kép

vicuska2007

Sziasztok!
OFF:
Sajnálom hogy megint eltüntem de sajnos volt rá okom, meghalt anyosom , és a keresztanyám is.A keresztanyámnál tudtuk hogy ez lesz mert már 6 éve mondták hogy fél éve van hátra, de anyosomnál hirtelen történt. :cry:

Share,
Részvétem

Benszi, Fionának igaza van a fiad nagyon dögös, lányomnak lefoglalnám!
Fiona,
Én sem adnám bölcsibe, inkább a jolelkü nénire biznám.
Vicuska,
Megtudtam nézni a videot, nagyon jol sikerült, ügyi vagy, Rami nagyon szép kis csaj!
BOCSI hogy most másnak nem irok, de probálok visszarázodni.
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre....remélem még nem felejtettetek el!

Nálunk minden ok, jól vagyunk, csak semmire nincs időm. Elképzelni sem tudom, hogy az ikres anyukáknak hogyan elég a nap 24 órája. Nekem kb 30 óra kéne egy napra. :lol:
Dóri nagyon aranyos kislány lett, egész nap vigyorog, dumál ezerrel, apát már alig hagyjuk szóhoz jutni. Pár napja állt fel először egyedül. Mászik, kúszik, hempereg, egy kicsit sem lehet egyedül hagyni. Azonnal eljut olyan helyekre, ahol nem neki való dolgok vannak. Persze ezeket szereti a legjobban: távirányító, kulcsok, tollak, telefon.... a készségfejlesztő játékok meg ott porosodnak a sarokban. Azt már jól tudja mondani, hogy: nem-nem-nem, jajj-jajj, annnya.
Röviden ennyi rólunk. Képet sajnos most nem tudok felrakni, mert nem működik a program, ami kell hozzá. Amint jó lesz, rakok fel.

Fiona!

Tudom, hogy már "vége" a leesős témának, és tudom, hogy ez nem nyugtat meg téged, de az én lányom is már esett le az ágyról. Én annyira szégyelltem a dolgot és gyötört a lelkiismeret, hogy rossz anya vagyok és nem figyeltem oda, hogy hónapokig el sem mertem mondani senkinek. Akkor esett le, amikor még mászni sem tudott és még átfordulni sem láttam, szóval fogalmam sincs, hogy hogyan jutott el a nagy franciaágy szélére, de eljutott és leesett. Ráadásul ott feküdtem mellette. Semmi baja sem lett, egy kicsit sírt, de szerintem a gyerekek nagyon ügyesen tudnak esni. Gondolom ezután Te is sokkal jobban fogsz odafigyelni, de ne gyötörjön a bűntudat! Ma pl.: az okmányirodában voltam a Dórival és az ügyintéző nő első kérdése az volt, hogy esett-e le már ágyról, mert az övé igen...

Bibar!

Nagyon ügyes Oli, mióta áll már? Dóri még nem áll ennyire ügyesen. Igazi nagyfiú!!!!

Vicuska!

Már egy éves Rami???? Gratulálok!!! Nagyon szép kislány! Dóri is majdnem akkora, mint a Rami, 74 cm. Csak ő még 8 kg. Jók a szülinapos képek. Mi volt angolon???? Ez engem is érdekel, bár itt vidéken erre tuti nem lesz lehetőségem...

Benszi!

Nagyon szépek a gyerkőcök!!!! Nagyon nagyot nőttek! Igazi kis csibészek a képeken.

Luki!

Falatka is nagyon érdekel mekkorát nőtt mióta nem láttam! Jól vagytok?

Share! Bibike!

Sajnálom.

Többieknek sok puszi, sajnos most sincs több időm, nincs segítségem és Dórit nem lehet egyedül hagyni sehol , itt meg a monitort nézi, azt meg én nem engedem... majd igyekszem többet jönni.

Kép

Kép
sharon

Bibike
részvétem :cry: :cry: nem tudom mi van most de nekem 1 hét alatt 2 szomszédom halt meg rákban,tegnap meg a nőgyógyászom,szintén rákban :cry: :cry: bocs az offért,csak olyan rémisztő :oops: :oops:

Sharon
végre,képet is rakjál már :wink: :wink: nagyon kiváncsi vagyok a csajszira.mi kb 1 hónapja állunk és most próbálkozik elengedni a kapaszkodót,annyira édes nagyokat röhög aztán eldől :P

bibar

Sziasztok!
Share, Bibike részvétem :(

Beteg babáknak jobbulást! Vigyázzatok rájuk!

Raminak sok boldogságot születésnapja alkalmából.

Ma voltunk uh-on. Van egy 7 mm-es petezsák és egy jóval kisebb. Abból még bármi lehet. A következő uh-on majd kiderül :D Ikres mamik, volt valakinél hasonló? Pusztán kiváncsiságból kérdezem.

Sok puszi mindenkinek!
süni76

Süni!
Szívből gratulálok!!! Már ti is annyira megérdemeltétek!

Csajok!
Néha bekukkantok hozzátok! Egyre szebbek a gyerköcök! És hogy nödögélnek!
Sajna még nem követhetünk benneteket, de jövőre már igen!

Puszillak Benneteket, remélem nem felejtettetek el! :D
manda

Manda várunk mihamarabb :)

Süni :) Nagyon örülök, és drukkolok a kis Picurnak is, hogy behozza magát :)

Sharon :) Na igen, a játékok tök feleslegesek, annál ezerszer jobb dolgok is vannak. Pl pillepalack :) Képet kérünk.

Bibike részvétem :( Irj magatokról ha van időd.

Vicuska Én is megtudtam nézni, és halálosan jó szövegek vannak alatta. :) Mennyire látszik, hogy változott Ramika. :) Ja és az első szám alatt bekönnyesedett a szemem :oops: :D

Fiona Én is a jólelkű nagyira bíznám. :) Társaságban lesz eleget, de ilyenkor szerintem ha megteheted foglalkozzon vele csak 1 személy.

Benszi a képek nagyon jók :) Kiskrapeknak a vigyora.... :lol: Nekem olyan nagynak tünnek, hova nyújtod őket? :) Látom nálatok a bordű még a helyén... nálunk Niki letépte már :)

Juci jobbulást a csajoknak. Hogy vagytok?

Rebe veletek mi van? :) Hogy vagytok?

Mi köszönjük úgy néz ki jövünk kifele belőle. Aggasztó volt h se enni, se inni nem volt hajlandó! Az evés még hagyján, nade h inni se? Dobok ma reggeli képet róla, megtalálta a nyári kalapját :)

Kép Kép

chesti

Chesti, javulgatunk, bár még elég rondán köhögnek.
Kedvük, étvágyuk hála az égnek jó.
Az a szerencse, hogy szép az idő és nagyokat sétálunk a jó levegőn (doktornéni azt mondta, ha lázunk nincs, menjünk nyugodtan) és jól átszellőztetjük ilyenkor a lakást, tűnjenek a bacik.

Tali?

Sajnos nem ismerem annyira Pestet, hogy ebben tudnék segíteni...

Süni, de jó, szurkolunk a Picinek!

Judit

jucicuki

Bibar!

Már 1 hónapja áll? És még azt mondják, hogy a fiuk lustábbak! El tudom képzelni mekkorákat röhög amikor feláll és aztán popóra esik. Dóri még csak pár percig tud megállni, de csak ha kapaszkodik és ez sem sikerül mindig. Kicsit lusta. Inkább mászik ill. hemperegve közlekedik.
Képekkel még egy darabig adós leszek, fogalmam sincs miért nem tudom a fényképezőgépről rátölteni a sz.gépre.

Chesti!

Niki gyönyörű, mint mindig! Olyan nagylány már! Az arca is már nagylányos, kicsit sem babás! Lassan 2 éves lesz!
A pille palack bevált dolog nálunk is. Tele raktam rizzsel, így tök jó hangja van és jó nézni is és a kupakja jobb, mint bármelyik rágóka.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek! :)

Köszönöm a honlap dícséretet :oops: :oops:

Bibarcikám,
A műtétet laparral csinálják ugye? Nekem 10 éve volt epe-műtétem (nekem is kivették az egész epehólyagomat), ha gondolod, és szeretnéd, tudok mesélni róla. No para, nem vészes! És jobb lesz utána. Sokszor görcsölsz?

Elan,
Gabi visszaszokott a régi kerékvágásba? Remélem, azóta minden rendben.

Gomba,
Nagyon szépek vagytok a képen! :D Benedek nagyon helyes nagyfiú már! :)
A két hét nagyon kevésnek tűnik… legalább 3-4 hetet bírnia kellene a körmöknek.
Nem, semmi panaszom nincs a gyulladással kapcsolatosan. Csak a vérképem botrányos… :roll: Majd megyek még vizsgálatokra, de ilyenkor mindig kicsit belázadok, egy darabig nem megyek sehová, aztán úgyis megyek, de most még a lázadós időszakom van 1-2 hétig :wink: Amúgy a következő dolog az lesz (ki fogtok nevetni :oops: ), hogy megyek a Sógornőmmel egy olyan emberkéhez, aki állítólag rád néz, és megmondja, hogy mi a bajod… :oops: Hát nem nagyon hiszek az ilyenekben, de végülis nem kerül egyáltalán sokba, és veszteni valóm nincs vele… :lol:

Share,
Szívből sajnálom, hogy elveszítetted a Nagypapádat! Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

Vicuska,

Jaj milyen aranyos Rami! Milyen szép, nagy lány már! Nagyon sokat nőtt, és változott :)

Benszi,

Hogy vagy? Meggyógyultatok már? Gyönyörű mindkét gyerkőc! :D:D

Chesti drágám,

Jobbulást Nikinek! Gyere majd, amint tudsz, és írd meg, hogy mi van… :roll:
A kalapos képek nagyon aranyosak :D Szép nagylány! :D

Fiona,
Bence is nő mint a gomba :D Én is inkább a nagyitípusra bíznám… lesz még közösségben eleget, szerintem sokkal jobb, ha van, aki csak vele foglalkozik még, csak egy a fontos, hogy úgy foglalkozzon vele, mint te, tehát ne teljesen más nevelési normák szerint, mert az viszont nem lenne jó.

Judit,
Lányok hogy vannak? Remélem már elmúlt a fránya hörghurut!

Bibike,
Őszinte részvétem! :cry:

Sharon,
Dehogy felejtettünk el :wink: Kíváncsi vagyok Dórira, úgyhogy amint tudsz, várjuk a képeket! :D

Manda drága,
Sok pusszzz! :)

Bocsi, ha valakit kihagytam, de még van itthon dolgom.

Nálam amúgy semmi külcsi, élvezem, hogy a hétvégén nem dolgozom :D Sok pihi, meg takarítás :roll: De akkor is jóóó :D

Ja, és újra megyünk Győrbe! Visszatérő vendégek vagyunk :lol: November 20.-án megyünk 4 napra/3 éjszakára :D Már rettentően várjuk!! Annyira rövid volt az idei nyaralás, sok volt a meló és a tanulás, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy megérdemeljük :wink:

Puszi, és további szép napot mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Köszi Zsókuci és Chesti!
Még vár rám egy kis laparoszkópia, de igérem jővőre jövök!!!!!
:lol:
Puszi!
manda

Sziasztok!

Ma kirándultunk, utána a csajok két és fél órát aludtak itthon :lol:

Kép Dorcival

Kép Lilóval

Kép Lányok vonatoznak

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Benszi,
Egyetértek Fionával, Balu igazi macsó! :lol:

Fiona,
Hát én valószínűleg a nagyit választanám. De tényleg nehéz ügy. Kérdés az is, milyen nálatok a bölcsi. Én voltam bölcsis, imádtam állítólag :lol: , mondjuk az is igaz, a drága szeretett nagyim ott volt konyhalány.

Vicuska,
Milyen volt az angol? Azért is kérdezem, mert mi ráadásul itt lakunk, és gondolkozom hogy majd később mennünk kéne.

Bibike,
Részvétem!

Sharon,
Biztos nagyon cuki lehet a lánykád, de a képeket nagyon várjuk ám!

Süni,
Ugyan már írtam a pü-ben is, de szorítunk ezerrel! :wink:

Manda,
Jó hallani felőled, és jövőre várunk! :wink:

Chesti,
Köszönjük kérdésed, jól vagyunk. Csajok tündériek, továbbra sem tudok rájuk panaszkodni! :lol: Éjszaka szépen alszanak. Blanka is átfordult a hasáról a hátára, Zsani pedig a hátról hasra fordulással kísérletezik, már félig sikerült is. Szerintem nem kell neki sok idő. :wink: Szóval ügyesedünk. Ja, és hát beszélgetnek. :D Annyira cukik, meg tudnám őket zabálni. Már nemcsak velem, hanem néha egymással is kommunikálnak. Blanka nyüszög mint egy kölyökkutya, Zsani meg hangosan kurjongat neki. :lol:
Niki nagyon szép kiscsajszi, mint mindig! :D

Zsókuci,
Na végre én is megnéztem a weblapot, szuper lett! Szépek a munkáid! Kár, hogy messze vagy! :( Mondjuk most nincs körmöm, majd valamikor akarok megint, csak még azt nem tudom, hogyan fogom szervezni.

4 hónaposak a csajaim és imádom őket :D
Kép
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci drága
hivni foglak majd,elmeséled a tapasztalataidat :wink: :wink: de jó nektek hogy mentek Győrbe :lol: :lol:

Chesti
micsoda nagy lánykád van,kész nő :lol: :lol: nagyon szép :lol:

Rebe
nem csoda hogy imádod őket :P :P annyira helyesek a kis 4 hósak :wink: :wink:

bibar

na legyen pasi is az oldalon,felrakok képet az én 9 hónapos nagyfiamról :lol: Kép Kép irány Veszprém:)) Kép Kép egyedül állok:))) Kép hörcsögnek képzelem magam...

bibar

Gyors befutás!

NAPCSI!!! Boldog szülinapot a kicsilánykádnak!!! :lol: :lol:

Rebe gyönyörűek a lánykáid. :)

Juci szintén kis husik a csajok. :) Szép időtök volt. :)

chesti

Bibar de édes Olivér. :) Az a zsiráf nagyon komoly. :) Csupa mosoly ez a gyerek. :)

chesti

Sziasztok! :lol:

Elöször is Bibar!
Itt ülök Brigivel az ölemben, és olvasgatom az üziket, amikor a kis Olidhoz értünk rögtön momdta, hogy baba-baba! Szóval van varázs a fiadnak! :wink:
Share!
Őszinte részvétem, az én papám is júliusban "ment" el. :cry: Pocakosodást hogy bírod? Kornél baba nagyon helyes!!
Vicuska!
Gratulálok Ramikának az ELSŐ szülinapjához, nagyon helyes még mindig!! :lol: Angol milyen volt?Videot nem tudom sajna megnézni :cry:
Benszi!
Nagyon sokat nőttek a gyerekek, nálam is ez a szitu, megy a birkozás, a közelharc a játékokért, hiszti.......szóval elvagyunk.
Szépek vagytok!
Judit!
Hol voltatok? A csajok is kidőlnek egy-egy ilyen kirándulás után.
Mit adsz nekik reggelire ill vacsira?
Overállt találtál? Jók a képek, helyesek vagytok! :wink: :wink:
Süni!
Gratulálok, várjuk a híreket!!Én egy babával indultam, aztán :lol: :lol: kettő lett!!
Rebe!
Ti is megnőtettek! Puszi a lányoknak, ügyikék!
Zsókuci drága!
Jó pihenést nektek!!!Remélem marad ez a jó idő!!
Chesti!
Nagyon jók az olasz nyaralás képei, kicsit irigykedem is.Jó időtök volt.Niki gyönyörű kiscsajszika!!!! :lol:
Moték!
Krisztike még mindig olyan kis aranyos.Több képet róla.(is)

Mi már jól vagyunk, volt 2 szörnyű hetünk, Briginek tüszős mandula gyuszi, Barbinak torok gyuszi, anyának középfül gyuszi, apának szintén torok gyuszi, plussz poszívozás a lányoknak, na az gáz volt. :shock:
Brigike kb 3 hete elindult, és mostmár egyre többet megy egyedül, barbika még csak próbálkozik, de látván a Brigit ő is küzd az elindulással. Sok szót mondana pl:aja, apa, baba, vau-vau,mama, pá-pá,napról napra produkálnak valami újjat. Ez valami csodálatos dolog!!!
Na kisebb regény lett. :shock:

Mindenkinek szép napot! :lol: :lol:
Kép
Barbika

Kép
Brigike
Kép
az új ülésekben

Kép
brigii

Brigi, de édesek a csajaid!

Pákozd-Sukorói arborétumban voltunk, klassz hely, csak nem babakocsinak találták ki az utakat. Apánk küzdött rendesen :?
Lili Humana Baby Fit-et eszik, Dorka Nestle Beba HA 2-t, még egy darabig én szerintem tápszerezek.
3500 :shock: ért találtam az egyik fehérvári bababoltban, ahova azért nem járok mert rohadt drága. Mondjuk nem túl meleg, de talán nem is lesz olyan hideg telünk. Aztán az ikresen is megtalált egy csaj, van neki két szép, de 5000-ért szeretné adni darabját, ha négyért odaadja, lehet megvesszük...

Judit

jucicuki

Ja és gratula a sétáláshoz! Nálunk Liló próbálkozik, feláll már egyedül, és kettőnk között két-három lépést megtesz, ha csalogatjuk

J.

jucicuki

Judit! :lol:

3500-ért, az jó ár! melyik ez a bolt? Mi még keresőben vagyunk.Láttalak az ikrekesen, hogy overállt vadászol te is ezért kérdeztem.Alkudozzál, egy próbát megér. :wink:

Húú ez a jó idő nekem még nagyon bejön,most jöttünk be a lányokkal a szüleim kertjéből. :lol: A Duna parton van és nagyon jó a levegő, persze a várostól úgy 15 km-re.

üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Ezt nem hagyhatom ki, az elöző hozzászólásom alatt ez történt! :shock:

Kép
Most visszapakolok! :lol:
Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Kész a nyaralós klip. :)

http://www.youtube.com/watch?v=LyFf4jeP0ho

Brigii hát a lányok nem hagynak unatkozik az biztos. :) Az a kis csatt Brigi hajában... :) Barbi meg szépen áll, csuda édes. :)

chesti

Chesti!

Nagyon szuuupppiii a kisfilmetek!!!! :lol:
Jesolóban volatok :?:
Niki csúúúúcs szuper!! :lol:

Judit!

Hogy-hogy nem egyforma tápszert kapnak a lányok?
Jó éjt!
:lol:
Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigii, Liló refluxos, így kell neki az AR tápszer, Dorka meg azért kapja még a HA-st, mert érzékenyebben reagált az arcbőre a kajákra...

Nem egyszerű esetek :lol:

Édesek csajaid, ahogy rámolnak!

Judit

jucicuki

Brigi
édesek a csajok :lol: :lol: nem semmi8 a pakolásuk :lol: örülök hogy bejön Briginek Olivér :wink:

Chesti
annyira jó a klipp,sugárzik rólatok a boldogság,nagyon szépek vagytok :P :P ahogy szaladgál Lencsi,megzabálom :wink: hol voltatok?igazi gyerekparadicsom volt,én is akarok menni :wink:

bibar

Bibar, a kolléganőmnek is kivették az epéjét, és azóta él és virul pedig iszonyúan szenvedett előtte, gyakran el is ájult a fájdalomtól.

Fiona, nagyon durván túl vagy terhelve! Viszont zseniális szervező vagy, hogy azért így megoldod a dolgokat. Én is az anyókára bíznám a gyerkőcöt!

Gombahölgy, szuper lehetett az erdőzés, alig várom, hogy mi is mehessünk :)

Share, őszinte részvétem a nagypapád miatt :( Én a nagymamámmal kapcsolatban szembesülök most azzal, milyen így elfogyni, mint egy gyertya :( Mindennap számítok arra, hogy mikor jön a rossz hír :(

Vicuska, nagyon boldog szülinapot Raminak!!!!

Benszi, Chesti, remélem, már jobban vagytok!

Bibike, részvétem! :(

Zsókuci, majd írd meg, mit látott a Látó! :)

Brigii, édesek lehetnek a csajszik, ahogy dumálnak :)

Rólunk: Gabi visszaszokott a régi kerékvágásba és újra kis derűgombóc lett :) Tegnap este végre megfordult hátáról a hasára, megtapsoltuk :)
Én már nem vagyok annyira remekül, szétvet az ideg... az egyik anyajegyem elkezdett vérezni szombaton. Tegnap elvágtattam a bőrgyógyászomhoz, aki egyben onkológus, és azt mondta, minél előbb le kell venni, plusz egy másikat is, ami szintén rosszindulatú-gyanús. Csütörtökön lesz a műtét, lidocainnal érzéstelenítenek, fogalmam sincs, hogy utána hány órával szoptathatok újra... addig tápszert kap Gabi.
Arról már nem is szólok, hogy jó hipochonderként az alatt a 2 hét alatt, amíg meg lesz a szövettan eredménye, meg fogok őszülni... :(

Na és kép, Gabi új szerelme, az ikeás plüsspatkány :D

Kép

Kép
elan

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a gyerekeim dícséretét!Szerintem is jól sikerült kölkök,de én elfogult vagyok!Apa örül,hogy egyik gyerekem sem hasonlít Zekére :oops: :lol: Már meggyógyultak mindketten és a lábam is jól van csak erős zúzódás volt!

Chesti!
Klassz a klipp nagyon és gyönyörű Niki azokkal a cuki fogaival!
Hát igen szerintem is nagyok a gyerekeim,Balu 10,5 kg,Dóri 8,9 kg!Vágósúlyú malackáim vannak!Még csak most kezdik felfedezni a bordűt!

Elan!
SAjnálom ezt az anyajegyet,de ne aggódj minden rendben lesz!Gratulálok a forduláshoz!

Juci!
Helyesek vagytok a képeken!Gratula Lili elindulásához!

Zsókuci!
Néha a takarítás tényleg kikapcsol!Én hétvégén sövényt és tuját metszettem!Jó volt!Irigykedem Győr miatt,de azért mi is megyünk majd szilveszterre 10 napra Keszthelyre a kölkökkel!

Rebe!
Nagyon jók a képek!De jó,hogy hagynak aludni a csajaid.Egyrev jobb lesz majd minden,amikor jobban kinyílik nekik a világ!Klassz időszak előtt állsz.

Fiona!
Én nagyisra bíznám,ha vállalja.Kemény napjaid vannak,nem irigyellek!Grtaulálok a fogacskához!

Bibarkám!
Annnnnyira gyönyörű!Ahogy áll,látszik rajta milyen büszke magára!Hívlak.CSüti vagy szerda?

Bibbike!
Sajnálom az anyósod és a keresztanyudat!Részvétem!Hát lestoppolhatod Balut!

Sharon!
Jó rég jártál felénk!Nálunk is a távinyó,telefon,pille palack a sláger!

Süni!
Mennyivel volt kisebb a másik bébi?Mikor mész UH-ra?Ne aggódj!

Manda!
Mikor lesz a lapar?

Luki!
Te irigy dög vagy,amiért nem teszel képeket Falatról!

Brigii!
Nagyon jók a képek,de a pakolós az ütős!Boldog névnapot nektek utólag!Igaz 3hónap van a gyerekeink között,de nekünk a dokinéni azt mondta 1,5korig reggel és este tápszer legyen!

Napcsi Nóri!
Boldog szülinapot!Jelentkezz!!!!!!

Nálunk mindkét kölök sétál egy kézzel és telitalppal!Sokat veszekednek a játékokon,de inkább Balukám a kemény,ha nem kapja meg Dóritól,ami kell neki hisztizik!Nagyon szépen is eltudnak játszani egymással!
Dóri mondja,hogy vau-vau meg apa!A baba meg a pápát most elfelejtette,bár a jelentését tudja csak nem mondja!

CSók mindenkinek
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?