Misszike: ez tök érdekes. Miért kellene egy évet várni??! Nem adott rá épeszű magyarázatot? Nekem azt mondta a dokim vetélés után, hogy a második menzit várjuk meg és ha rendben megjön, akkor ismét próbálkozhatunk. Hát így tettünk. Most már élesbe megy a dolog.
Olyan fura, mert a 11. napon vagyok és kijött egy pár ragya az arcomon, ami csak menzi előtt szokott ennyire. Ez mitől lehet? Vasárnap ettem szezánmagos-mézes szeletet, elárulom nem keveset
, lehet hogy az hozta ki. Sajnos a sok olajos magvas dolog és csoki hozhat elő pattanásokat, lehet hogy ettől lett. Legalább is bízom benne hogy nem a hormonok szórakoznak velem. Viszont most menzi előtt nem pattogtam ki szinte egyáltalán, egy szarvam nőtt és kész. Pont előtte voltam kozmetikusnál, lehet hogy azért.
Képzeljétek kezd fájdogálni a hasam. Lehet hogy most időben lesz pém a teától?! Most napi két bögrével iszom meg, előtte pedig csak eggyel ittam naponta.
Az az igazság, így hogy nem csináltunk hormonvizsgálatot a vetélés után, kicsit bennem van a félsz, hogy minden rendben van e a hormonokkal. Minden esetre, ha első hónapban nem sikerül, akkor elmegyek a dokihoz és mondom neki, hogy nézzük meg a hormonokat, mert nem akarom azzal vesztegetni az időt, hogy próbálkozunk semmi esély nélkül.
Annus: mi van veled???? Ma még nem jelentkeztél. Mikor mész ma dokihoz?